Masszázs Pécs

Vidéki masszőzök, masszőrök Pécs városból
Pécsi masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra PÉCS városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Pécsi masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a pécsi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

hajó - Tag (229 hozzászólás) - Tegnap, 22:21

Sziasztok.

Ma felhívtam egy hirdető leányzót. : — Sziasztok. Idős férfiakat várok Non stop fiatal lány, pécsi lakásán 45-70ig. Hívjatok bátran — +36 30 680-0611 Pécs nemetheszter070@gmail.com 

Tehát       őt .

Udvariasan köszöntem majd bemutatkoztam a keresztnevemen mint ahogy máskor is. Aztán érdeklődtem a hölgy által kínált szolgáltatásról és persze az ellenszolgáltatás mértékéről.

Ő megkérdezte hogy mennyi idős vagyok amit én kközöltem is vele. (természetesen benne vagyok abban  a korhatárban amit ő megszabott) Majd kérdezte, hogy hova valósi vagyok? Ezt is közöltem, bár nem értettem, hogy az miért fontos, de hát legyen. Majd érdeklődött, hogy "Nem beszéltünk mi már?" Mire mondtam, hogy nem, ugyan próbáltam tegnap többször is elérni de sajnos nem sikerült. Ekkor szó nélkül kinyomta a telefont és azóta nem tudom hívni mert letiltotta a számomat.

Ezt végképp nem értem.Valyon mi lehetett a baja? A hangomból megállapította, hogy nem tartozom abba  a körbe akiket ő fogad? Pedig tényleg nem kamuztam a korommal mint ahogy sok hirdető hölgy teszi. Vagy a lakcímemmel volt baja? Nem értem. Tán legközelebb készüljek és fotózzam le a személyimet és a lakcím kártyámat mielőtt ismeretlen szolgáltatót hívok? Szóval nekem ez magas.

Azért ha valaki esetleg eljutott a hölgyhöz, kérem írja le, hogy miről maradtam le. Szépen kérem!

És ha netán a hölgy reagálna és megírná, hogy mi a baja velem, az hátha megnyugtatna. De kérem ne úgy reagáljon, hogy moderálásra küldi.

Úgy gondolom, ezt meg kell osztanom a förumozó társakkal.

Előre is köszönöm.

Katrina - Hirdető (12 hozzászólás) - Kedd, 15:15

 

😗😗😗😗😗

MelodyFantasy - Hirdető (7 hozzászólás) - Szombat, 13:50

 

 Köszönöm a pozitív értékelést drága, sajnálom hogy a husis lányok nem a kedvenceid de örülök neki hogy így is jól érezted magad, sajnos most így hirtelen nem ugrik be hogy ki vagy, a franciámra tényleg soha nem volt panasz, ha este jöttél akkor valószínűleg már kicsit fáradtabb voltam, de néha tényleg nem megy az az igazán durván pornos francia amire egyébként valóban képes vagyok ezért elnézésedet kérem, de összességében örülök hogy jól érezted magad és további szép napot neked :* :)))

Hesoyam - Újonc (1 hozzászólás) - Péntek, 17:20

Sziasztok! Pár tapasztalatot osztanék meg.

Nemrég jártam Melody 20-nál.Eredetileg nem hozzá akartam,de mivel senki sem volt elérhető  és ő pornós franciát csinál,legalábbis ezt írja hát mondom miért ne. Helyszín az uránvárosi végáll. környéke, panel. Lakás rendezett,tiszta.A képei valóságosak,nekem mondjuk nem tetszenek a duci lányok,de nem is ezért mentem.Szép arca van,meg kell hagyni,és a szemei is szépek,egy közvetlen aranyos csajszi. A franciája  jó volt,sőt nagyon is jó más szolgáltatókhoz képest,ugynakkor mégse az a fene nagy pornós feeling,amire én számítottam,bár lehet az én elvárásaim nagyok csak.Mindegy,összességében ajánlott szerintem.

Vanessza 19: Ő a budai vámnál volt,panel,de rendezett és tiszta a lakás,ahhoz képest,hogy milyen környék. Kinézetre egy és ugyanaz,mint a képeken. Hozzáállás terén viszont baromi nagy csalódás volt.Eleve úgy indult,hogy mondom 1 órára mennék,de a lakáson tudatta csak velem,hogy az órában is csak 1-szer érezhetném igazán jól magam. Rendben nyilvánvaló,hogy nem vagyok neki szimpatikus,de azért na. Maradtunk a félórában. A franciája gyors és erőltetett volt és szex közben a tv-t nézte. Én még ilyet nem láttam. Nem volt se bunkó,se alpári vagy ilyenek,csak egyszerűen közömbös. Dolgozni csak neked kell,ő nem túl aktív a dolgokban. Hogy elmennék-e mégegyszer,hát nem. Kár amúgy,mert pici formás csajszi,akiket én úgy szeretek.

just4fun - Kvázi-tag (104 hozzászólás) - Október 11, 00:37

Alexával(25) viszont vigyázzatok,  külsőre nincs gond, de nem igazán szeret csinálni semmit..

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...