Masszázs Pécs

Vidéki masszőzök, masszőrök Pécs városból
Pécsi masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra PÉCS városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Pécsi masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a pécsi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

linde3 · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · Hétfő, 20:15

Szerencsére Vivien (26) "hazatért", őt jó szívvel tudom ajánlani, korrekt lány.

massfun · Újonc (40 hozzászólás) · Hétfő, 19:35

 

Voltam  Kim-(32 )nél és nem bántam meg :) 

juliusz78 · Újonc (10 hozzászólás) · December 2, 12:41

Így van danifater!! Lilu a kuton már legjobb  !!!!! Hella pedig mostanában újra rakaptam és egyre jobb. Csak nehéz őket elérni

 

massfun · Újonc (40 hozzászólás) · December 1, 05:29

Kim(32) még el se ment , de várom hogy ujra Pécsett legyen . Tökéletes barátnő feeling :) . Mindenkinek csak ajánlani tudom . 

suller · Újonc (21 hozzászólás) · November 20, 11:08

Üdv! Azt  hiszem,hogy a kedvencek száma egy egy szolgáltatónál nem feltétlen azt jelzi,hogy ennyien imádják. Sokan azért teszik be a kedvencek közé a kiszemelt lányt,hogy láthassák ha hirdet. Vagy vannak,akik vándorolnak. Van,hogy egyszer ebben,aztán abban a árosban van és így látszik a kedvencek között,hogy épp hol tartózkodik. Ha pl pécsi lányt keresel és Ő éppen győri lány lett,nem mész potyára Pécsre hozzá. Nézel mást,aki esetleg a kiszemeltek között van. Aztán ott van még az is,hogy kinek mi a jó,mert ugye minden ember más. Én is voltam már olyan lánnyal isteni órán,akit előttem nagyon sokan szídtak. Igazán ezt csak te tudod kitapasztalni magadnak. Drága tanuló *** moderálva ***,de a rosszat csak egyszer akarja az ember :)

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...