Masszázs Pécs

Vidéki masszőzök, masszőrök Pécs városból
Pécsi masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra PÉCS városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Pécsi masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a pécsi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

vendeg0 - Újonc (18 hozzászólás) - Tegnap, 07:18

 

 Év vége körül jártam nála: A képeknek szerintem megfelel, attól függ milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni... domina szerintem "nem az ő műfaja"... 

mantom - Újonc (1 hozzászólás) - Tegnap, 07:13

Sziasztok! Mercédesz masszázsnál járt mostanában valaki? Hogy néz ki mostanában, mert a képei elég régiek? Milyen a szolgáltatása, megéri elmenni hozzá?

 

garaimark - Újonc (7 hozzászólás) - Kedd, 23:09

A "vitát" látva elmentem Szilvihez, hogy megtudjam mi az igazság. A képek valóban turbózva vannak, de nincs nagy eltérés. Nekem élőben is bejött, először a futószalag effektust éreztem, aztán változtatott. Összességében 10/7-8ra értékelném.

Tommyka - Újonc (28 hozzászólás) - Kedd, 19:21

 Üdv

Menj is !  NAGYON ok minden Vele !  Én ma látogattam meg és nagyon nagy élmény volt. (teával együtt   :-)  ) Érdemes beleharapni ebbe a fincsi ALMÁ-ba.

Vigyázni rá !

 

mogyorospele - Újonc (33 hozzászólás) - Kedd, 00:42

 Régóta tervben van egy látogatás hozzá, most ezzel még jobban megerősítetted bennem ezt vágyat. :)

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...