Masszázs Pécs

Vidéki masszőzök, masszőrök Pécs városból
Pécsi masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra PÉCS városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Pécsi masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a pécsi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

massfun - Újonc (37 hozzászólás) - Tegnap, 22:24

 

 Ha egy lányt alaptalanul betáadnak , engem nem zavar ha megvédi magát . Jelen esetben sem , bár az elején szeintem a "görbe" csak egy ironikus kiszólás volt egy makktárstól , csak a vak nem látja hogy Ninettke bomba :)  ! 

Cyberdárdás - Tag (164 hozzászólás) - Tegnap, 22:16

 Senkit. De ez a látogatók fóruma. Ahol a véleményem szerint a hirdetőknek nem kellene megynilvánulni, hiszen nekik külön fórumuk van. Épp ezért minden hirdető HSZ-re egy mínuszt nyomok előbb, vag yutóbb, személyes jó, vagy negatív véleménytől függetlenül. Bocsi.

 

Ninettke_21 - Hirdető (30 hozzászólás) - Vasárnap, 20:24

 

 Nem értem, "Egy Köszönömel" kit sérthettem  meg??? Komolyan itt pár lány nagyon unatkozhat!! 

zs1987 - Őstag (373 hozzászólás) - Szombat, 11:39

Uh de kár, hogy Lily (25) elhagyta Pécset. :(((( Úgy látszik, hogy akkor komolyan gondolta a költözést, mikor nem is olyan régen megemlítette itt a fórumon, hogy tervezi. Így most Győrbe kell mennie annak, aki még szeretne vele együtt lenni. :(

Remetekan - Újonc (2 hozzászólás) - Péntek, 08:32

 Valóban szép a kis hölgy. Lábgörbeségről szó sincs.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
Közösségi chat szolgáltatásunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérjük addíg használja a privát üzenet kezelőt!
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...