Masszázs Sopron

Vidéki masszőzök, masszőrök Sopron városból
Soproni masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra SOPRON városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Soproni masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Scarface82 - Újonc (5 hozzászólás) - 37 perce
A hozzászólás elbírálás alatt.
HONEY36 - Hirdető (20 hozzászólás) - Tegnap, 09:37

Kedves Scarface82

Köszönöm

 

Scarface82 - Újonc (5 hozzászólás) - Tegnap, 08:13

 

 Szia Honey36 (vagy 39?!) Abszolút igazad van, és elnézésedet kérem, természetesen nem Rád gondoltam, de sajnos nem vagyok naprakész a hirdetésekből és nem vettem észre hogy többen is hirdetnek ezen a néven. Legközelebb jobban figyelek. 

anonimer - Újonc (22 hozzászólás) - Kedd, 14:44

Sziasztok!

 

Ma felhívtam Zsófi 21 nevű hírdetőt és Nikol 18 (Raszta) engedett ben. Csak jelzem mindenkinek. Természetesen elköttem mert nem őt hívtam. Köszönöm

HONEY36 - Hirdető (20 hozzászólás) - Hétfő, 16:39

üdv Scarface82

Szeretnélek megkérni, hogy pontosítsd a Honey nevet, a melette található számmal is,mert így nem egyértelmű,hogy kire gondolsz.

Nekem csak egy kolléganőm van,aki NEM Dina!!

Én és a nem Dina barátnőm, tartósan Sopron városban dolgozunk, igy gondolom megérted kérésemet.

De ha mégis rám gondoltál a hozzászólásodban, szerintem akkor is helytálló a kérésem.

köszönöm. Honey39

 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
Közösségi chat szolgáltatásunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérjük addíg használja a privát üzenet kezelőt!
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...