Masszázs Székesfehérvár

Vidéki masszőzök, masszőrök Székesfehérvár városból
Székesfehérvári masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra SZÉKESFEHÉRVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Székesfehérvári masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Kandurbandi - Újonc (20 hozzászólás) - Október 3, 09:32

 Szia!

Mi volt vele a probléma?

 

Nabid - Lelkes újonc (53 hozzászólás) - Október 2, 21:49

Ancsa, Anett a valóságban szerintem ugyan azok. Nekem csalódás volt. Természetesen ha nincs igazam cáfoljatok meg, de a negatív élményem megmarad.

Occam - Hirdető (2 hozzászólás) - Szeptember 28, 11:05

Tegnap meglátogattam Ancsa(25) néven hírdető leányt. Az írás szerint 25 éves 158 magas 47 kg-os, a képek szerint és az írás szerint extra vékony pici lány, kellemes "C"-s cicikkel.
Az ajtóban egy kellemes 30-as hölgy fogadott, kb. 170 magas, 70 kg körüli, hatalmas hívogató dudákkal. 
Aztán fürdés után kiderült, hogy nincs kölcsönös francia, meg gumival van minden, de nem bánom meg meglássam.
Mivel gyengém a hatalmas mell, meg nagyon hívogatott, hogy maradjak, hát maradtam.

Megbántam.

Nabid - Lelkes újonc (53 hozzászólás) - Szeptember 4, 22:51

 Sajnos nem minden arany ami fénylik...

 

Decameron1 - Újonc (3 hozzászólás) - Július 26, 06:52

Sziasztok!

 

Számomra a nyár favoritja egyértelműen Dorina28. Már ötször voltam nála.

Egyszerűen nem tudok betelni vele. Nagyon kedves, aranyos, megbízható lány és nem utolsósorban gyönyörű is. Imádom a selymes bőrét, a gyönyörű melleit és az édes kis arcocskáját.

Többször voltam Pesten is lányoknál, de valahogy most ott nem jött össze a választás.

Ilyenkor elmorfondírozok magamban, hogy miért nem mentem Dorinához???

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...