Masszázs Székesfehérvár

Vidéki masszőzök, masszőrök Székesfehérvár városból
Székesfehérvári masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra SZÉKESFEHÉRVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Székesfehérvári masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Zsocee · Újonc (3 hozzászólás) · Vasárnap, 08:10

Sziasztok! Meglátogattam Dorina (29)-t viszont én semmi negatívumot nem tudok felróni neki.

Szédületesen jól néz ki, kedves és még humoros is. Számomra a maximálisan ajánlott kategória.

Nekem egyeztetési problémám sem volt. Azonnal felvette, a megbeszélt időpontban fogadott.

Nem volt zsákbamacska, azt kaptam amit megbeszéltünk.

Vigyázzatok rá, nehogy elpártoljon tőlünk :)

kisboa · Kvázi-tag (108 hozzászólás) · Szombat, 17:27

Bízunk benne,hogy e kedves,bájos hölgynek más dolog jobban megy,mint az írás!

 

baba25 · Hirdető (2 hozzászólás) · November 22, 20:45

Kedves Janko ha valami problemad van azt azonal szoktak jelezni nem pedig ra jopar napra a megbeszelt idopont sajnos az eloted levo vendeg meghoszabitotta igy nem tudtam jelezni mivel ha vendegel vagyok nem telefonozom.sajnalom hogy ha emiatt tuske maradott benned.tovabbi szep estet.Dorina

Jankó1 · Újonc (5 hozzászólás) · November 22, 18:54

Üdv. Egy negatívum Dorina 29 . Péntek délután hívtam, hogy szombat 9.re mennék, azt mondta előtte fél órával hívjam, így is volt mondta a címet 9.re ott voltam a ház előtt hívom 2x nem vette fel utánna meg kinyom. Számomra nem megbízható hölgy.

Nyaligátor35 · Újonc (21 hozzászólás) · November 16, 18:44

Sziasztok . Ma úgy gondoltam meglátogatom Vandaa 19 nevű lányt . Megbeszéltük a találkozót , utána csúsztatott fél órát . Majd fel sem vette a telefont . Nem volt korrekt . Csalódás megint . 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...