Masszázs Debrecen

Vidéki masszőzök, masszőrök Debrecen városból
Debreceni masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra DEBRECEN városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Debreceni masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a debreceni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

attii - Újonc (8 hozzászólás) - 15 perce

Üdv!Akkor Nilyről senki nem tud semmit?Lesz e még?Üdv Adidas!

Moebius - Újonc (8 hozzászólás) - 4 órája

 

 Üdv!   személyesen is fantasztikus az a fenék ...  Azt kapod amit képeken látsz. a lány és az alak valós. gyönyörű a forma és a látvány miközben hátulról benne vagy tövig!  nem szabad elsietni az élményt az biztos!

elvileg rövid ideig időszakonként lesz elérhető. helyszín: a praktiker mögött új társasház. árazás: tíz a fél  francia csak gumiban. nyafi nem volt.

Moebius - Újonc (8 hozzászólás) - 5 órája

 Üdv!  A korábbi turniusnál már meglátogattam.

Én maximálisan elégedetten távoztam tőle.

A körülmények a toroc....ón már megszokottak.

A képeken valóban ő szerepel szerintem a kor biztosan valós.

Talán kissé vaskosabb jelenleg mint a fotótkon,de ez semmit sem von le a hozzállásából és az élményből.

olajos masszázzsal harckészre hozta a műszert.

bőnyálasan kellő mélységgel és vadsággal torokra vett.

vadul belovagolt és befejezésnek a hátsó pózban is csak úgy húzott magába..

nem volt nyafi vagy húzódozás...  pakolni azt lehet nem kétéséges bírja és igényli is.

ha szereted a kissé vadabb nem kislányos nőket akkor tudom ajánlani. 

árazás a helyszínnek megfelelően. tíz a fél....

jó kalandozást!

 

tibi :) - Újonc (29 hozzászólás) - Tegnap, 20:21

Sziasztok!

Natasa31-nél járt már valaki?

TomAgozmozdony - Újonc (4 hozzászólás) - Tegnap, 18:52
A hozzászólás elbírálás alatt.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...