Masszázs Debrecen

Vidéki masszőzök, masszőrök Debrecen városból
Debreceni masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra DEBRECEN városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Debreceni masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a debreceni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

nemsemmi - Újonc (17 hozzászólás) - Tegnap, 21:09

Miért lett törölve a hozzászólásom? Csak annyit kérdeztem hogy 2 lány megegyezik e mert a képek alapján nagyon úgy tűnik.

MyronRead - Újonc (3 hozzászólás) - Tegnap, 17:32
A hozzászólást moderálásra küldték.

Sziasztok!

Kinéztem magam Kitty (18) -at és Rékát (26), de nem nagyon tudok dönteni, illete mindkettőt szívesen kirpbóálnám de az elnen a kérdésem hogy ha valakinek van bármelyikőjükkel friss tapasztalata azt megosztaná-e velem, akár *** moderálva *** is jó, mert a héten Debrecenben járok és ki akarok próbálni valakit, és első körben ők jöttek be.

vero - Újonc (16 hozzászólás) - Vasárnap, 13:46

 
"Kérjük használja a fórumban a keresőt és látni fogja igen jártak már a Hölgynél és véleményt is írtak róla!"

 

sanyi89 - Újonc (1 hozzászólás) - Szombat, 18:05

Réka 26 nál járt már valaki?

syntax0error - Újonc (6 hozzászólás) - Szombat, 08:26

Anett 19

 

A lánglovagoktól nem messze rendel, kocsival mentem a parkolás egyszerű és ingyenes.

Anett egyezik a képen lévő lánnyal. Szép hosszú derékig érő haj,gyönyörű feszes popsi ,kicsi mellek,szolizott bőr.

A lakásról csak annyit hogy kicsi de a célra tökéletesen megfelel.

Bemutatkozás után progi egyeztetés hogy mit szeretnék. Pópót nem vállal de ha szimpatikus vagy neki akkor az alapba

bekerül a csók.

A franciája nekem kifejezetten tetszett ha hagytam volna hogy tovább csinálja hamar szájba lövöm így kértem is a gumit.

Az action nagyon jó volt, isteni feszes kis feneke van. Rendesen pakolható hátulról,talán még élvezi is. Az idő leteltével sem akart kidobni sőt….

Az ajándék átlagos, nekem megérte. 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
Közösségi chat szolgáltatásunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérjük addíg használja a privát üzenet kezelőt!
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...