Masszázs Debrecen

Vidéki masszőzök, masszőrök Debrecen városból
Debreceni masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra DEBRECEN városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Debreceni masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a debreceni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

videkiferfi - Lelkes újonc (78 hozzászólás) - Tegnap, 23:18

Sziasztok!

Új tapasztalásomat osztom meg veletek:

Lola 18

Hívtam, felvette, azt mondta, hogy kint van a városban, kb. fél, háromnegyed óra dolga van. Megbeszéltük, hogy egy óra múlva fogad. Mentem pontosan a Tesco közelében lévő Shell kút környékére, de amikor a ház elől felhívtam, mondta, hogy még van egy fél óra dolga, de tudja ajánlani a barátnőjét. Már nagyon ráhangoltam magam a dologra, nem akartam ürítetlenül hazamenni, de várni sem egy fél órát, amiből lehet, hogy egy óra lett volna a végére, úgyhogy a barátnő megoldotta a gondomat. Most nem látom a hölgy hirdetését, úgyhogy ennek a találkának a részletei már nem aktuálisak.

Mindenesetre Lola 18 diáklánynak bevéstem a gondolatbeli elenőrzőjébe egy igazolatlan késést.

Másnap ismét nézegettem Lola hirdetését, új képeket is tett fel, arccal is. A negatív tapasztalat ellenére csak izgatta a fantáziámat a lány. Megint rápróbálkoztam. Délelőtt 9 körül hívtam, felvette. Mondta, hogy még ébredezik, elkészül, zuhanyzik, egy óra múlva tud fogadni. Mentem, bejutottam. A lány kislányos alkatú és arcú. Tényleg diáklány kinézet. Alacsony, vékony, csinos, kicsi mellek, de hetykék, kicsi formás popsi, vékony csinos combok. Tetszett amit láttam, ezért egy teljes időre neveztem be. A külsőre 10/9-et adnék. Mentem a fürdőszobába zuhizni. A csap rosszul működik, trükközni kell vele, hogy nyisson. A kád fölött száradó ruhák miatt csak térdelve lehet zuhanyozni. Nedvtaszító törülközőt kaptam. Többen is vannak a lakásban. Miután ezeket leküzdöttem, a szobában várt Lola. Levetkőzött, először állva simogattam, a kezébe adtam az Ezredest, hogy kicsit foglalkozzon vele, és megkérdeztem, hogy részéről nincs-e akadálya egy kis csókolózásnak. Azt mondta, hogy nincs, de a rágógumit nem vette ki a szájából. A csókból egy szájrapuszi lett, nem nyitotta ki a száját. Ezek után megkértem egy natúr franciára. Gépies, extra nyelvtechnikákat nélkülöző, gyege mutatány volt. Csak a végét kapta be és monoton ütemben mozgott. Ha pontozni kellene, a franciára 10/3-at adnék. Rátértünk az aktusra, közben lehetőségem volt megfigyelni a pvnciját. Szép, kislányos pvncija van, nem salátás hamburger. Kár, hogy borostás volt. Nekem jobban tetszett volna frissen borotválva. Nincs még szétlőve, kellően szoros volt. Aktus közben úgy feküdt, ahogy kértem, becsukta a szemét, és hamisítatlan fadarab feelinget adva várta a végét. Semmi válaszreakió, semmi hang. Miután ellőttem a töltényeket, a második menet előtt lett volna lehetőség kicsit beszélgetni, de nem sikerült. Kérdéseimre egyszavas válaszok, utána csendben révült maga elé. Azt sikerült megtudnom tőle, hogy hajnal fél háromkor aludt el. Valószínűleg fáradt volt. Ez a 0-24 nonstop rendelés a minőség rovására megy. Hozzáállásra 10/1 pontot adok. Nagy hallgatások után megkértem, hogy franciázzon még egyet. Nem sikerült jól. Az akcióra 10/2 pontot adok.

Összegezve: Megbeszélt időpontot nem mindíg tartja be,

a délelőtti produkció zombi viselkedésssel párosul,

csinos, kislányos alkat, szép arc, tényleg 18-nak néz ki, akinek ez az ízlése, annak nagyon bejöhet a külselye,

nem ajánlom délelőtt felkeresni, mert az éjszakai műszak után majdnem elalszik aktus közben.

Esetleg délután, vagy este rá lehet próbálni, de én a saját tapasztalásom alapján nem tudom ajánlani. Én nem megyek többet, az átlagnál kicsit nagyobb a virágcsokor, de ablakon kidobottnak éreztem. Összbenyomás pontozás: 10/3.

Még egy javaslat: Miután kiment egy vendég a lakásból, kellene várni vagy 3 percet, hogy leérjen, mert a távozásom után 1 perccel kiengedett vendég a lépcsőn beért engem (én a lifttel mentem), és a kijáratnál összefutottunk, ahol a kaputelefon előtt már álldogállt egy további vendég. A diszkréció így 10/0!

vwfanatic - Újonc (34 hozzászólás) - Tegnap, 18:22

Hello mindenkinek!

Regen jartam erre :)

Zoe23(vekony lany a kepeken)

Gyors eggyeztetes majd a helyszinre erve ajtonyitas utan latom,hogy a foto es a valosag nem ugyan az.Kerdesemre felelve a lany azt mondta o az.En erosen ketlem tehat sarkon fordultam es jottem.Keco elegge lepukkant.

Anett20

Telefon elo szerencsere fogadott is egybol.

Nagy dumas fiatal lany.

Vekonyabb mint a kepeken de csinos cseled.Nfvsz-t kertem tole csak.Kellemesen csinalta a vegeredmeny zsepkendoben vegezte..Kar :( :D :D

Osszesegeben ar-ertek aranyban eleg jo volt.

Lakas atlagos panel de a logisztikan lenne mit javitani.

haban - Tag (289 hozzászólás) - Csütörtök, 22:25

 

Tátyána bemutatkozó szövegéből idézek „ÉN EGY MAGYAR-OROSZ” Diák csajszi vagyok. „EZÉRT SAJNA LAKÁSOM NINCSEN” szállodában illetve autós kalandra van lehetőség. Regisztrált 2017.02.09.

Később 2017.05.31. Kitty18-ként hirdetett csak autós kaland.

 

 

B.PISTI 21053 - Lelkes újonc (62 hozzászólás) - Csütörtök, 14:42

Űdv Makktársak.Tímea 42 - nél járt már valaki?Info kéne rola de a keresőbe hiába irtam be semmi info.

Szics - Újonc (3 hozzászólás) - Csütörtök, 10:45

Kedves hirdető!!

Csak tudom tán hogy kinél voltam, a Füredi kapunál lakott akkor.

Ez a hölgy régebben Tatyánaként volt fent.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...