Masszázs Debrecen

Vidéki masszőzök, masszőrök Debrecen városból
Debreceni masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra DEBRECEN városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Debreceni masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a debreceni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

pöcörő · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 38 perce

Ha a megadott időpontban a megadott címen a lány kinyom vagy ki van kapcsolva, annak már oka van.

Legtöbb esetben az van, hogy lecsekkolt az ablakból és nem akar téged . Ez lehet azért, mert ismerős vagy neki vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak unszimpatikus vagy a számára.

Másik verzió, hogy beizzított ugyanarra az időpontra egy másik (törzs)vendéget. Az erősebb kutya b*szik elvén az nyer, aki előbb odaér.

 

Legyen bármelyik variáció, próbálkozni harmadjára teljesen felesleges, mert valószínűleg ugyanez lesz a vége.

Mindent elmond a helyről egy ilyen szitu legyen ez akár a lány, akár a *** moderálva *** hibája.

 

Ahol engem egyszer így megszívatnak, ott akár Hófehérke is lehet legközelebb, akkor sem megyek el.

 

Uff.

 

Adkap · Újonc (42 hozzászólás) · 1 órája

Szia. Én biztos nem próbálkoznék mégegyszer.

Nem azért megyek, hogy szivassanak.

A lány lehet szuper, lehet ő nem is hibás abban, hogy úgy jártál, de a körülmények miatt én kihagynám.

 

picasso077 · Újonc (1 hozzászólás) · 4 órája

A hozzászólás elbírálás alatt.

xperience · Újonc (15 hozzászólás) · 13 órája

Szia! Remélem így lesz! :-) Hidd el megéri az újabb próbát! :-) 

 

Trebron11 · Újonc (3 hozzászólás) · Tegnap, 11:50

 

Na ezért nem értem én se hogy nekem miért nem jött össze, de tuti hogy rápróbálok mégegyszer, és remélem pozitív beszamolóval térhetek vissza ;)

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...