Masszázs Debrecen

Vidéki masszőzök, masszőrök Debrecen városból
Debreceni masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra DEBRECEN városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Debreceni masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a debreceni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

Dóra23 - Hirdető (2 hozzászólás) - 2 órája

 Kedves Szorgosgorilla és más fórumozók! 

 

Elsőnek és utoljára irok ide. Reagálni szeretnék a rólam elhangzottakra. Amilyen a mosdó olyan a törölköző! Nem mindenkinek felelhetek meg és nem is akarok! Érdekes hogy minden vendégem ugy lép ki mosolyogva "majd találkozunk" utánna pedig érkezik a negativ visszajelzés :) sziasztok 

 

Wilcox - Újonc (6 hozzászólás) - 6 órája

Barbi 23 Debrecen Telefonba kedves hang  amikor oda értem akkor sem volt probléma ,mikor bementünk a szobába előre elkérte a *** moderálva *** és elkezdett valami füzetbe könyvelni, utánna kiment a szobából és valakivel beszélt később amikor bejött hozzám akkor is nagy járkálás volt a folyoson ami nekem egyből elvette a kedvemet az egésztől. A kinézetével sem volt probléma a képeknek megfelelő viszont a hozzálása az nem a legjobb szerintem egy picit ki van égve .Egyszóval sokkal jobbat gondoltam ,mint ami fogadott.

szorosgorilla - Lelkes újonc (53 hozzászólás) - Tegnap, 19:48

Noémi 23

Tűzoltásághoz közeli rendelő, panel. Arccal hirdet.

Szemtelenül fiatal szépség bontogatja szárnyait az iparágban, de nagyon rossz irányt választott.

Ezzel a hozzáállással nem lesz sokáig maradása itt, francia nagyon gyenge, a többit le sem írom.

Az ilyen átverések az utóbbi irőben elkerültek, ezidáig.

Kerülendő

Brockyfeller - Lelkes újonc (72 hozzászólás) - Tegnap, 19:04

Köszönjük Sindy! Ez is legalább olyan szép nagy nulla volt, mint a mutatvány a Bethlen u.-án! ..csak ez itt legalább nem került olyan sokba. 

 

Brockyfeller - Lelkes újonc (72 hozzászólás) - Tegnap, 18:23

Viszont Orchidea38 az utolsó napján nem volt kellemetlen a számomra, egy félidős fr*nciára! A torockós gárdát már soxor leírtam magamban az utóbbi időkben, de a teló beszélgetés alatt végig azt éreztem, hogy ez a nő nagyon nem kispályázik. A kissebb partícióban lettem fogadva, amolyan echte titkos b*szások tökéletes helyszíne ez. Magas, enyhén húsos gyönyörű bőrű Milf, nagy félkemény cicikkel, elég visszafogott nyilatkozási készség, de sexy mozgás, igényes nagy haj és a puha fa sz állításra tökéletes nagy körmökkel, ápolt kezekkel. A szótlanság miatt döcögős kezdés sem szegte kedvem, mert a csendben lecsúszott fehérnemű utáni látvány kárpótolt. Óriási a fr*ncia étvágya, amit a nem túl jó kedve sem tudott elrontani, Isteni, ahogy a hosszú nyelvét beledörzsöli a makkba, majd ráblankol ajkakkal s közben a csodás ujjaival, hosszú körmökkel végig kíséri a nagy f*szt! Hatalmas a technikája. Keresztbe fekszik rám szépen pucsítva, majd a cickkel a f*rkamra hajol és azokkal játszik fel tovább, majdnem betettem a látványtól, e közben én a combjait és a popóját nyalintottam. Finom volt. ..majd megint visszavett a szájába és így játszott tovább szinte végig..! Olyan 44 lehet a valós kora, a közepe vége felé mind a ketten felszabadultunk és ez csak szebbé tette a hatalmas szájba élvezést a végére. Mostanában csak a Szofi40 kapott le jól fr*ncia tagozaton, de amikor itt elérhető lesz az Orchidea, akkor ide neki is szórok ki magamból. 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...