Masszázs Győr

Vidéki masszőzök, masszőrök Győr városból
Győri masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra GYŐR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Győri masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a győri hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Győr fórum utolsó 5 hozzászólása:

Álommanó - Újonc (8 hozzászólás) - 5 órája

Sziasztok.Voltam Anett 26-nál.Nem részletezem csak javasolni tudom Nektek és aki volt nála irjon nekem egy véleményt.

Eiben - Újonc (5 hozzászólás) - Tegnap, 07:35

 

 Van ám. Én anno Kitti nevű csajnál voltam fini volt.

Aki általában hirdet az Nikol néven egy fiatal csajszi.

NJoy - Újonc (12 hozzászólás) - Hétfő, 13:40

Voltam egy győri csajnál:Adri 26, aztán pár óra múlva Noémi 26 lett belőle.

Kedves, de annyira buta, hogy csak mosolyogtam, ilyen létezik? És igen, létezik.

"Pornósan" teszi a dolgát, a szopijában nem sok érzékiség van. Lehet neki döngetni. 

Eiben - Újonc (5 hozzászólás) - Szeptember 14, 06:49

Mi az hogy óriási ???Egyáltalán nem óriási ,kellemesen van mit fogni rajta.Intelligens és jó vele az együttlét mondanom sem kellett neki hogy mire vágytam.Csak hagytam hogy tegye amit gondol mivel szerintem elég tapasztalt!Mielött felhívtam ez volt a megérzésem.Beis igazolodott.

Ahogy látom a többség is jól érezte magátnála úgyhogy veled lehet a probléma!Áplotan kéne eljárni a lányokhoz.

scuba - Újonc (1 hozzászólás) - Szeptember 11, 15:06

A korábban Dalmával kapcsolatos negatív kritikák az én tapasztalatom szerint alaptalanok.***moderálva***

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...