Masszázs Győr

Vidéki masszőzök, masszőrök Győr városból
Győri masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra GYŐR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Győri masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a győri hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Győr fórum utolsó 5 hozzászólása:

Pogácsa · Újonc (35 hozzászólás) · Péntek, 11:54

Ketrin 27

Köszönőviszonyban sincsenek a képek a valósággal! Hamar elkérte a csokrot, még ruhában és ki is vitte.  Utána jöttem csak rá, hogy mennyire át lettem verve,  így buktam a virágokat is. Eddigi legnagyobb csalódásom! Óvatlan voltam, ezután jobban vigyázok, az biztos! 

 

Szofy · Hirdető (2 hozzászólás) · Csütörtök, 11:35

Nagyon kedves vagy. Puszi

 

Rocky74 · Újonc (2 hozzászólás) · Csütörtök, 09:38

Tegnap ismét meglátogattam Szofit.Ismét nálunk történt a dolog.Közös zuhany,már közben majdnem végem lett,Nagyon érti a dolgát,tudja mit kell csinálni..Zuhany után irány az ágy..Közös fr.,a végén nem bírtam tovább,annyira jól csinálta,hogy elmentem,végig beszélt hozzám,ami még fokozta az élvezetet..Nem sokat,épp annyit,ami még nem zavaró.Jó érezni,hogy maximálisan rám figyelt..utána kutyus póz,majd a hátamra fektetett,kényeztetett újra,simogatott közben,teljes barátnő feeling.Majd rám ült,és még egyszer kivégzett,és még utána én is kényeztettem,amit jó néven vett,és ő is újra elélvezett.Szofi.Köszönöm a csodás együttlétet,nagyon jó volt veled.

Szofy · Hirdető (2 hozzászólás) · Hétfő, 14:38

Köszi kedves vagy. Puszi

 

Rocky74 · Újonc (2 hozzászólás) · Hétfő, 12:15

Sziasztok.Pár napja voltam Szofival.Apróban hirdet.Sajnos helye nincs,hozzám jött el.Nagyon tartalmas volt az együtt töltött idő,és fantasztikus is egyben.Nagyon jó ötletei voltak,amitől egy extra akciót hoztunk össze.Élvezi,amit csinál és jól is csinálja.Teljes barátnő feeling.Profi az ágyban,és nagyon kedves is egyben.Nem óranézős,és maximális odafigyelést is kaptam tőle.A franciája hihetetlenül jó.Ritka kincs,vigyázzatok rá nagyon,mert ennyire őszinte,kedves lány nincs más Győrben.Kedves Szofi,ha olvasod,ezentúl csak veled,senki mással!Köszönöm,maradj ilyen örökre!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...