Masszázs Győr

Vidéki masszőzök, masszőrök Győr városból
Győri masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra GYŐR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Győri masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a győri hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Győr fórum utolsó 5 hozzászólása:

Jaguar - Lelkes újonc (59 hozzászólás) - Szerda, 09:09

Nagyokos.

 

immortal - Újonc (43 hozzászólás) - Vasárnap, 22:57

Nekem semmi kifogásom a szép, nagy cicik ellen... ha azok valóban szépek... de mint írtam is, itt mindenki azt lát, és úgy, amit és ahogy akar... :)

 

Abban egyet értek veled, hogy nem vagyunk egyformák... ez a fórum nagy igazsága, és egyben a legnagyobb végkövetkeztetés... :)

 

Nem számít, milyen jól megfogalmazod a lényeget...Nagy szavak jönnek, innen is, onnan is... Kinek ki és mi a hiteles... Majd eldönti... Ki a saját tapasztalata, ki a saját érdeke szerint... :)

 

Mindenki olyan elnyomót tűr el, amilyet megérdemel... :)

 

Az vagy, amit megeszel... ez nagyon igaz mondás...

Itt is...:)

 

Jó étvágyat !!!  :)  Max. gyomorrontás lesz a vége, de sebaj, az is elmúlik... :)

 

A szavak pedig csak szavak... az ember élete során annyi hamissággal találkozik... itt is az van csak, mint a való életben... megy a harc... ki az igazság érdekében ír, ki nem... :)

 

Üdv. Immortal...

 

 

 

NJoy - Újonc (12 hozzászólás) - November 10, 11:59

Azért bátorkodtam ezt írni, mert már többször is voltam nála és aki szereti a szép, nagy melleket akkor annak igenis be fog jönni (a cicije legalábbis). Persze aki a kissebbeket szereti, annak meg nem. Nem vagyunk egyformák.

 

carpazine - Újonc (28 hozzászólás) - November 9, 11:08

hello hello.

Néhány tapasztalat és meglátás.

emma 30 . volt egy kis idöm és meglatogattam a tisztelt hölgyet. én azért elég kritikus vagyok dehát még jo hogy az vagyok hiszen igenis tessék a megadott rózsaszálakért teljesiteni is.Nem fogom fényezni viszont tény az hogy mindentéren engem teljesen kielégitett. Nekem tetszett az ő musora.

Zsani 34. itt kizárolag egy sos re mentem. DE nagyon profi volt ezen a téren . nem nyávog nem szorakozik a csaj. nekem ez iszonyat bejött. Nem volt itt semmilyen mellébeszélés semmilyen flegmázás . Végre van olyan is aki igenis kitesz magáért.  nekem nice volt a csaj.

Most pedig a meglátás

Brigi 21  illetve  Dianna  ugyanaz a csaj mit aki korabban avarka fahéj volt. most én értem hogy egy barban tevékenykedik.

Miért kell neveket változtatni? bár engem nem zavar de valami oka van lehet az hogy ne ismerjuk fel fekete hajjal?

Illetve az hogy fogyasszunk a haz kontojára??....nahhh  persze ingyen lehet odamenni inni...aha hát ezt amugy még elhiszi valaki? hagyjuk már.

györ 2017 nov.09

willy - Újonc (42 hozzászólás) - November 2, 11:22

43. hozzászólás: a 90. pr*stituált ott volt. Tina jól tette a dolgát, de én kiszállok: végleg befejeztem!

Már besokalltam, és a zsé is elfogyott.

 

További jó vadászatot, és élvezkedést mindenkinek.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...