Masszázs Győr

Vidéki masszőzök, masszőrök Győr városból
Győri masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra GYŐR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Győri masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a győri hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Győr fórum utolsó 5 hozzászólása:

kacúr - Lelkes újonc (58 hozzászólás) - 5 órája

 Ne dőlj be a képeknek!!! Ők a tollas kígyó leányai. Lepukkadt lakás, sz*r hozzáálás és a "too many". Valószinüleg van "kisegítő személyzet " is. Csalódás!

 

 

carpazine - Újonc (18 hozzászólás) - Kedd, 11:41

Ez igy igaz ahogy irod hogy többször kimoderaljak nem is értem miért hiszen ezt mar többször olvastam én is.

Amugy mondok jobbat vagyis inkább rosszabbat.

Missyke20 nál jártam. Nádorvárosi részen közel egy éjjel nappalihoz talalhato a tisztelt lány. lány 20 évesen?  ő inkább hölgy mar mint lány.

Semmi köze nincs szerintem a 20 évhez sok sok évet hozzá lehet adni.

Na és a képek valodiságát meg kell hogy emlitsem mert egyaltalan nem az van aki a képeken.

Nagyon nem szeretem az ilyen szituáciokat tehetetlennek éreztem magam épp ezert nem is maradtam nála de ök azért felajanlottak egy ott lévö holgy közul viki20 at.

És hogy maradjak. kizárt.

Aki nem akar csalodni az a környékre sem megy.

Rebi Pamela nem magyar csajok és ugy vettem észre hogy nincsebek is egyedul ha érthető hogy mire értem ezt.....

privi uzenetbe vannak jo opcioim bár ugyanazok akiket régen is irtam

 

MILFHUNTER - Tag (276 hozzászólás) - Hétfő, 18:17

Sokadik negatív komment róla de mindig moderálják... 

 

Jerry87 - Újonc (6 hozzászólás) - Hétfő, 17:50
A hozzászólást moderálásra küldték.

 Huu, ez nagyon átlátszó szöveg :D Jobban szeretjük ha nem az önreklám megy... 

 

Métrix - Újonc (1 hozzászólás) - Hétfő, 14:45

Viki és Nina Győr. Nem ajánlom gyenge francia a hozzáállásuk sem az igazi. Meggondolandó. 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
Közösségi chat szolgáltatásunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérjük addíg használja a privát üzenet kezelőt!
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...