Lányok Zalaegerszeg

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Zalaegerszeg városból
Zalaegerszegi lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra ZALAEGERSZEG városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

2016.11.27. 17:56
1
Erotikus Masszázs Zalaegerszegen, jól szituált fiatalember várja kikapcsolódni vágyó hölgyek hívását.
Unod a szürke hétköznapokat? Sok a stressz? hívj bátran ha ki akarsz kapcsolódni, el akarsz lazulni... Lehetőség sima relax masszázsra, illetve erotikus masszázsra is.
További info telefonon.
Várom a hivásotokat. Üdv Rocco
+36 70 674-0405 Zalaegerszeg elohim33@freemail.hu
Január 4, 11:07
3
Kati Kedves Férfiak! Egy 45-ös Nő vár Titeket a lakásán. Ha szeretnéd barátnőként, szeretőként vagy szimpla gyors menetért. S. O. S francia. Telt vagyok, de garantálom nem fogsz unatkozni velem. Szép Napot! Páratlan héten délelőtt, páros héten délután vagyok elérhető. +36 30 793-7740 Zalaegerszeg
2016.12.28. 16:15
1
Kriszta Kedves régi és leendő vendégeim, Hölgyek és Urak.
Szeretettel várlak Benneteket az otthonomban... elsősorban a délutáni órákban. Hölgyeknek frissítő, uraknak lazító, erotikus masszázst ajánlok.
Kedves Urak! Nem vagyok vékony és tini, teljesen átlagos, "idősebb" nő vagyok, de jól masszírozok,… [-Tovább-] Kedves régi és leendő vendégeim, Hölgyek és Urak.
Szeretettel várlak Benneteket az otthonomban... elsősorban a délutáni órákban. Hölgyeknek frissítő, uraknak lazító, erotikus masszázst ajánlok.
Kedves Urak! Nem vagyok vékony és tini, teljesen átlagos, "idősebb" nő vagyok, de jól masszírozok, lehet velem beszélgetni.
A diszkréció adott és elvárt. Utalványt is elfogadok.:)
Egy kicsit előre egyeztessünk :) Egy, másfél órával a masszázs előtt.
Tehát: egy jó masszázs, kellemes befejezéssel? :) Vagy akár, ha Te is megmasszírozol engem? :) Megbeszéljük... De sms-re NEM válaszolok.
Hivatalosan, szakképzettséggel .
A masszázs szexmentes!
Akár hétvégén is, előzetes egyeztetés alapján.
+36 30 907-6911 Zalaegerszeg krisztike62@citromail.hu
Január 3, 17:38
3
Melani Zalaegerszegen fiatal lány várja régi és új vendégeit kellemes fél, egy, vagy akár több órára.
Ha nem kapod meg otthon amit szeretnél, vagy csak szeretnél kitörni a szürke hétköznapokból hívj! Nálam nincsenek tabuk, telefonon mindent megtudunk beszélni.
Diszkréció adott és elvárt.
Kérlek… [-Tovább-] Zalaegerszegen fiatal lány várja régi és új vendégeit kellemes fél, egy, vagy akár több órára.
Ha nem kapod meg otthon amit szeretnél, vagy csak szeretnél kitörni a szürke hétköznapokból hívj! Nálam nincsenek tabuk, telefonon mindent megtudunk beszélni.
Diszkréció adott és elvárt.
Kérlek annyival tisztelj meg, hogy számkijelzéssel hívsz, privát számot nem veszem fel. Nálad is szívesen meglátogatlak.
Legyen szép napod, Csók: Melani
+36 30 259-2088 Zalaegerszeg hellom@freemail.hu
2016.02.29. 10:32
1
Masszázs Frissítő, lazító szeretet masszázs Zalaegerszegen, nyugodt környezetben, önmagukra igényes férfiak számára. Szeretettel várom érdeklődésedet. +36 30 583-4054 Zalaegerszeg
Péntek, 10:51
Ádám Zala megyében fiatal pasi lányt kényeztetne. +36 70 279-2171 Zalaegerszeg

Zalaegerszegi lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a zalaegerszegi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

roli55 - Újonc (9 hozzászólás) - Csütörtök, 16:00

többször voltam már nála és nem bántam meg soha,gyönyörű mellei vannak,és nagyon jól csinálja azt amit megbeszél vele az ember,korrekt,kedves rendes lány,csak ajánlani tudom 

sanyóca - Újonc (1 hozzászólás) - Csütörtök, 12:13

Hali Srácok Ketrin 19 Tud valaki infót mondani??

Rico27 - Újonc (4 hozzászólás) - Január 7, 14:39

 

 Lasantátt bátran merem ajánlani mindenkinek szolgáltatása első osztályú 😉 😉 😉 😉 

edraven - Újonc (9 hozzászólás) - Január 3, 16:58

 Ámen Drága!

 

zsanizegike - Hirdető (91 hozzászólás) - Január 2, 08:26

Boldog uj évet minden kedves régi és uj vendégemnek,akik szeretnek és akik irigyek is rám😚😚😚😚😚 Legyen jó egészség,biztos munka aztán majd lesz boldogság is

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...