Lányok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városból
Debreceni lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra DEBRECEN városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Szabina
Debrecen, 43
Tekla
Debrecen, 40
Panna
Debrecen, 52
Petra
Debrecen, 20
Petra És Erika
Debrecen, 20
Kitty
Debrecen, 22
Erika
Debrecen, 20
Bársony
Debrecen, 26
Petra Es Erika
Debrecen, 20
Bianka És Petra
Debrecen, 20
Noémi
Debrecen, 23
Bianka
Debrecen, 20
Barbi
Debrecen, 24
Erika
Debrecen, 20
Bianka
Debrecen, 20
Noémi
Debrecen, 23
Petra
Debrecen, 20
Bianka És Kendra
Debrecen, 20
Kitty
Debrecen, 22
Regina
Debrecen, 22
Bella
Debrecen, 23
Júlia
Debrecen, 44
Lina
Debrecen, 31
Zsuzska Masszázs
Debrecen, 32
Anett
Debrecen, 20
Szilvi
Debrecen, 30
Nina
Debrecen, 20
Laura
Debrecen, 21
Cilike
Debrecen, 46
Zoé
Debrecen, 23
Crystal
Debrecen, 25
Lilly
Debrecen, 21
Any
Debrecen, 36
Niki
Debrecen, 31
Rebeka
Debrecen, 38
Lizi
Debrecen, 44
Alexa
Debrecen, 30
Eliza
Debrecen, 19
Kloé
Debrecen, 25
Napsugár
Debrecen, 25
Anna
Debrecen, 45
Anett Masszázsvilága
Debrecen, 40
Aletta
Debrecen, 26
Tara
Debrecen, 18
Lilike
Debrecen, 33
Betti
Debrecen, 35
Maya
Debrecen, 23
Melcsi
Debrecen, 43
Mézy
Debrecen, 29
Maya
Debrecen, 40
Zsanett
Debrecen, 31
Anitabellini
Debrecen, 22
Évi
Debrecen, 37
Ancsa
Debrecen, 38
Eszter
Debrecen, 30
Valentina
Debrecen, 20
Kitty
Debrecen, 39
Petra
Debrecen, 37
Izácska
Debrecen, 34
Bianka Es Petra
Debrecen, 20
Detti
Debrecen, 25
Zira
Debrecen, 21
Petra
Debrecen, 20
Anikó
Debrecen, 38
Domina Black
Debrecen, 29
Emőke
Debrecen, 18
Triniti
Debrecen, 37
Iza
Debrecen, 22
Molly
Debrecen, 41
Kloé
Debrecen, 28
Bujaságangyala
Debrecen, 36
Bella
Debrecen, 25
Sindy Sixx
Debrecen, 30
Andi
Debrecen, 25
Pálma Masszázs
Debrecen, 38
Szofi
Debrecen, 40
Vanda
Debrecen, 25
Kendra Es Viktor
Debrecen, 25
Tina
Debrecen, 20
Bella
Debrecen, 23
Izácska
Debrecen, 34
Ági
Debrecen, 19
Betti
Debrecen, 41
Edina
Debrecen, 41
Hanna
Debrecen, 28
Dorina
Debrecen, 36
Kinga
Debrecen, 26
Liza
Debrecen, 36
Olivia
Debrecen, 44
Réka
Debrecen, 19
Nana
Debrecen, 54
Szandi
Debrecen, 19
Viki Masszázs
Debrecen, 31
Hajni
Debrecen, 25
Maya
Debrecen, 22
Kira
Debrecen, 21
Mesi
Debrecen, 19
Bella
Debrecen, 42
Lili
Debrecen, 18
Lotti
Debrecen, 19

Debreceni lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a debreceni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

Buch - Újonc (14 hozzászólás) - 1 órája

 Van benne "valami".

 

Noémi 23.

Előljáróban annyi, hogy szeretem, ha a hölgy, akit meglátogatok egyedül fogad. Nem kedvelem a "sokszereplős" helyeket.

Véleményemmel csatlakozom az előttem szólók táborához.

Igaz, hogy hajnali 2 órakkor tettem látogatást a hölgynél, de ottlétem alatt, többször volt ásítozás miatt nyitva a szája, mint "másért". Nem értem (csak sejtem), hogy miért vállal mégis nonstop szolgáltatást!?

Szinte nekem volt kellemetlen, hogy felébresztettem ezt a kislányt. Itt megjegyezném, hogy jó ha van (?) 18 éves, elmondása szerint 19, ám a hírdetéseiben (kettő is van) 23 szerepel!!!???

A külalakjával (valóságban inkább kislányosnak mondanám egy kicsiny beütéssel) és a beszélőkéjével (kis beszédhibával) nincs gond. Viselkedése félénk és visszafogott.

Előre kellett kifizetni (a normáltól egy kicsit magasabb) honoráriumot. Ezután a "jutalommal" kiment a szobából, leadta azt, majd pár perc múlva visszajött. Ekkor már biztos voltam benne, hogy nem vagyunk egyedül a lakásban.:(

Fura volt, hogy hiába szerettem volna lezuhanyozni, kérte vagyis mondta, hogy nem kell, jó így is!? Hozzáteszem, az Ő tisztaságával gond nem volt.

Belekezdtünk......NF...., bár nem nevezném inkább mégsem franciának:(

Később rákérdezett, hogy ad óvszert, ha gondolom. Én gondoltam. Erre a kezembe ad egy csomagot, hogy helyezem fel én magamnak, mert a hosszú körmei miatt nem tudja.... megtettem.

Egy menetet végig "bírkóztam", szó szerint. Ő csak feküdt és cak tűrte. Szinte az volt az érzésem, hogy akarat ellenére teszek. Próbáltam nem sokáig húzni a dolgot.Hamarosan vége is lett

az első menetnek..., gondoltam lesz második is, bár már egy kicsit fogyóban volt az ez iránti vágyam.

Ezután egy kis beszélgetés, elmondta hányatott sorsát, amit nem részleteznék, de részemről ez volt az a pont , aminél gondoltam egyet és inkább eljöttem.

Teljesen más hozzáállással jó lehetne, de véleményem szerint ez soha sem lesz. Ő nem ebbe a "világba"való.

Nem hiszem, hogy valaha megyek még hozzá.

 

Gróf Kurátor - Őstag (4189 hozzászólás) - 2 órája

 A képei alapján nem jutna eszembe egy látogatás. Romantikus? 

 

ironcorc - Lelkes újonc (79 hozzászólás) - Tegnap, 22:34

Noémi 23. Igen hasonló  a tpasztalatom, amikor először felkerestem, a vizit után töröltem a telómból, majd figyelmetlenségből ismét felkerestem, talán a névváltás tévesztett meg. A hozzáállása és viselkedése és a ***moderálva*** nem változott.

Aki viszont üde szinfolt az Réka 19. Messze jobban néz ki a valóságban, mint a képeken, és a francia nyelvtudása figyelemre méltó. Talán csak a Böszörményi-Füredi sarok környéki házak lakói beszélnek ilyen jól.

Gróf Kurátor - Őstag (4189 hozzászólás) - Tegnap, 21:00

Akik pedig belső üzenetben érdeklődtek, hogy Milf vonalon kit ajánlok felelősen, azoknak elmondom, hogy a 'Liza36 ne hagyják ki. A képektől jobban néz ki élőben, és élőben a teste is nőiesebb. Ki tudja mennyi ideig lesz, beszámolót pedig már írtam róla. Az a sok vendége pedig, akik miatt olyan nehezen lehet hozzá bejutni, röstellkedjenek, hogy egy szót nem írnak róla! 

haban - Tag (299 hozzászólás) - Tegnap, 19:05

Noémi23-ról tapasztalatom.                                                                                                                                                                                                                                                                   Előzőleg Lola18-ként versenyzett de negatív véleményt kapott és alig egy hét múlva nevet váltott Noémi21-re, majd később Noémi23-ra, két hirdetése is van fenn jelenleg ezen a néven. Mindegyik hirdetésén több arccal vállalt fotói vannak ami nagyon megtetszett és felvettem vele a kapcsolatot. Telefonon érdeklődve kellemes hang és korekt tájékoztatás. Másnap felkerestem és párpercen belül tudott fogadni a Domokos L strasszé szalonba. Utcai ruhában fogadott, újból egyeztettük a forgató könyvet, félórára neveztem be. Csokor átadását követően kivitte regisztrálni és húzva az időt késve jött vissza. A lány számos arccal vállalt fotóihoz kevésbé hasonlított ( lehet más fogadott) de nem zavart mer aki fogadott sokkal szebb, korban talán még fiatalabb hibátlan test, gyönyörű lány volt. Ami kicsit zavart hogy beszéd hibás volt ami miatt más kezelte a telefont. Forgató könyv szerinti kezdést követően az első pózváltásnál le szállt megnézve a telefonon mennyi az idő, és beszédhibásan közölte még tíz perc van hátra. Alig kezdtük el a folytatást kopogtak az ajtón felöltözött utcai ruhába és kiment. Idő húzást követően vissza jövet közölte még három perc van hátra. Határozottan rászóltam ne a száját jártassa végezze a munkáját még félidőnél sem járunk. Ezt követően hagytam magam gyorsan ki csontozni mielőtt újból bekopogással megzavarnának. Le érve a bejárat elé megnéztem a telefonon mikor engedett be és összesen tizennyolc perc telt el a félórából. Több száz hozzászólásomat figyelembe véve ( bár a számláló több mint egy éve áll) nagyon kevés lány volt akit nem ajánlottam inkább rábíztam a minősítést az olvasóra. Nos Noémi23-at nem ajánlom, kár érte mert aki fogadott nagyon szép formás leányzó volt. Talán más ***moderálva*** még lehet belőle jó szolgáltató.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...