Lányok Sopron

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Sopron városból
Soproni lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SOPRON városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Október 4, 19:59
3
. Sziasztok szeretettel várlak titeket diszkrét lakásomba szadot is vállalok kocsiba is vállalom pussz +36 70 356-8336 Sopron vanessza1992@citromail.hu
Szerda, 08:36
3
Zoya Kedves uraim.
Várom igényes, ápolt partnereit kellemes környezetben egy gömbölyded, formás idomokkal rendelkező, szép arcú, nagyon ápolt és kedves lány, ha szeretnéd jól érezni magad.
Kérlek tervezett látogatásod előtt legalább 20-30 perccel telefonálj. Találkozóra csak így van lehetőség.… [-Tovább-] Kedves uraim.
Várom igényes, ápolt partnereit kellemes környezetben egy gömbölyded, formás idomokkal rendelkező, szép arcú, nagyon ápolt és kedves lány, ha szeretnéd jól érezni magad.
Kérlek tervezett látogatásod előtt legalább 20-30 perccel telefonálj. Találkozóra csak így van lehetőség. Köszönöm.
SMS-BEN, EMAILBAN, ÜZENETBEN NEM ADOK SEMMILYEN INFORMÁCIÓT (időpontot sem) KIZÁRÓLAG TELEFONON. KÖSZÖNÖM.
Diszkréció és higiénia adott és elvárt! Igényes tiszta, maximálisan diszkrét környezetben várlak. KIZÁRÓLAG SZÁM-KIJELZETT HÍVÁSOKAT FOGADOK.
+36 30 530-7332 Sopron zoya35@citromail.hu
Csütörtök, 11:04
2
Lüszi Helló drága! Én szeretném megadni neked azt amire már régóta vágysz és talán eddig még nem merted megtenni, itt az ideje. Régóta van kapcsolatod, vagy jó pár éve házas vagy? Kicsit ellaposodott otthon a partnereddel az egész szex és kicsit újat szeretnél? Semmi gond, én itt vagyok és ha szeretnél… [-Tovább-] Helló drága! Én szeretném megadni neked azt amire már régóta vágysz és talán eddig még nem merted megtenni, itt az ideje. Régóta van kapcsolatod, vagy jó pár éve házas vagy? Kicsit ellaposodott otthon a partnereddel az egész szex és kicsit újat szeretnél? Semmi gond, én itt vagyok és ha szeretnél egy gyors szexet, vagy akár 1 s. o. s. franciát az is megoldható. Kölcsönös kényeztetésben is partner vagyok. Szeretem szexisen, kívánatosan fogadni a vendégeimet. Mindig ápolt vagyok, ezért el várom részedről is az ápoltságot. FINOM, KÍVÁNATOS IDOMOKKAL RENDELKEZEM. Ha kéred, kérésedre akár meg is látogatlak. Hívj bátran és éljük át együtt a szex csodás PILLANATAIT. Sok sok puszi. Lüszi +36 30 712-0720 Sopron
Csütörtök, 09:16
. Ha vágysz egy s. o. s franciára jó helyen jársz magamról röviden fel hosszú haj barna szem 165cm 56kg 85mellmerettel rendelkezem varlak pici lakásomban ha felkeltettem érdeklődésed keress bátran +36 30 445-0863 Sopron ennyke911129@gmail.com
Szerda, 07:50
. Sziasztok. 32 éves férfi elhanyagolt lánnyal, hölggyel ismerkedne. Smsre válaszolok. Viberen is elérhető vagyok. Sopron és környéke. +36 30 435-3231 Sopron bandika984@citromail.hu
Tegnap, 11:59
1
. 30 éves heteró pasi vagyok lányt kényesztetnék sopron vagy környékéröl +36 30 735-8021 Sopron vaseke86@citromail.hu
Tegnap, 07:50
Barbara Olyan vendégeim várom, akik szeretnének egy kicsit kikapcsolódni egy ötvenes évei közepén járó nővel. Normális szeretkezést nyújtok, mely két emberről szól. Talán azt, ami otthon is megvolt az elején és Te visszahoznád azt az időt amikor két ember önfeledt együtt léte volt a fontos. +36 20 428-1885 Sopron tenzi62@freemail.hu

Soproni lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Vica45 - Hirdető (2 hozzászólás) - Tegnap, 14:00

 Szia Doc!

Itt ne adj az értelmezesre csak a leírtakra....

Sajnos!!!

De kedves vagy es köszönöm!

Szép napot!!!

Angelface - Újonc (32 hozzászólás) - Csütörtök, 22:30

 De...miért most ez baj???😣😣Most lebuktam????😨Üdv mindenkinek!😇face

 

Doc - Tag (233 hozzászólás) - Csütörtök, 22:02

 Csak nem Ts Barbie, Te kis huncut? :P

 

Doc - Tag (233 hozzászólás) - Csütörtök, 21:52

 Kedves Vica45! Szerintem elég rég voltál 36 ahhoz, hogy Beatrix 36-al (=Vica=Jill) bárki is összekeverjen! Elnézést kérek, hogy esetleg rajtad kívül mást is "anyakönyveztek" Vicaként. Sajnos az a Vica ( aki régebben Jill is volt és most Beatrix) gyakrabban cserélgeti a neveit, mint más az alsónadrágját :D

Szóval ha valakinek a számok alapján (36<45) nem lenne tiszta, akkor leírom: Vica 45 nem Vica 36! 

Még egyszer elnézést kérek, hogy félreértetted! De Rólad szó se volt... :P

 

Vica45 - Hirdető (2 hozzászólás) - Csütörtök, 15:44

Kedves Doc!

VICA vagyok nem szeretném ,hogy hiteltelenél tegyél!

Nem vagyok Beatrix masszazs=Vica=Jill.

Kerlek győzödj meg mielött olyat írsz ami nem fedi a valosagot!

Köszönöm.Vica 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...