Vélemények a hirdetőkről

Sanyi 303, Szombat, 14:43:
Kedves Rea! Tegnap végre ismét eljutottam Hozzád és a kezed által a Menyországba! Köszönöm! Nagyon várom, hogy újra találkozzunk! Sanyi
Rea Nyugtató Masszázs válasza: Kedves Sanyi! Köszönöm biztató szavaid. A mennyország a legjobb hely a világon, örülök, hogy ott érezted magad. Rea
Berthier, Szerda, 18:28:
Nagy örömmel tölt el, hogy ma meglátogattam Jessicát! Eszméletlenül feszes- és gyönyörű testű, ápolt és csinos fiatal lány minden ízében eredeti szépségében tündökölve. Már a látványától teljesen "készen van" a vendég. :) Kedvesen fogad és a Vele töltött idő minden perce valódi élmény. Bevallom már nagyon várom, hogy újra felkeressem Őt! Köszönök szépen mindent kedves Jessica! Nagyon jól éreztem magam Veled! Puszi! :)
Berthier, December 2, 00:28:
Immár több alkalommal volt szerencsém Vanessával eltölteni pár kellemes órát. Nagyon csinos, mindig ápolt és jó alakú lány csakis természetes adottságokkal, s ami legalább ilyen fontos számomra, hogy mindig igyekszik a vendég kedvében járni és maximálisan odafigyelni rá. A lakás jól megközelíthető, szép, tiszta és diszkrét környezetben található. A kapcsolatfelvétel eddig mindig páratlanul egyszerű volt, a megbeszélt időpontban pontosan fogadott ami külön megtiszteltetés a távolabbról érkező vendég számára! Nagyra becsülöm őt mint kedves és megbízható hirdetőt és remélem még sokszor tehetem tiszteletem nála! Puszi Neked kedves Vanessa! :-)
VENDEL, December 1, 15:41:
Kedves és odaadó volt, jól éreztem magam nála diszkrét a hely és van parkolási lehetöség
h488807, December 1, 03:32:
Nagyon szuperek a lányok, csak ajánlani tudom őket !
Hesoyam, November 28, 10:05:
A hirdetésed első megjelenése: November 20. 14 óra 17 perc, majd ezt követően 24 perc múlva rögtön kapsz egy tökéletes értékelést.
Leyla válasza: Mert apró hirdetésem is volt, és azért írt véleményt. De nem hinném hogy magyarázkodnom kéne.! 😁😂
Alexszaki, November 25, 18:44:
Dorinát ma látogattam meg először, de biztosan nem utoljára. Lakása tiszta, rendes, könnyen megtalálható és megközelíthető, a parkolás ingyenes. Egyedül fogad, kedves, aranyos és messzemenőkig korrekt. Szép arcú, mosolygós, jó partner a beszélgetésben is, ügyesen oldotta a kezdeti szorongást. Szép alakú, vékony mint a képeken, keblei egész egyszerűen gyönyörűek, természetesek és.. hatalmasak.. Nem kikent kifent cicababa, jól áll neki a természetesség, amit én mindig előnyben részesítek. Remélem minél előbb újra láthatom! Köszönök mindent Dorina! Nem bántam meg, hogy Téged választottalak.
Dorina válasza: Nagyon szépen köszönöm igazán kedves
Villi, November 22, 19:38:
NAGYON FULLOS SZÉP CSAJ ! Toppon van . nagyon érzéki csaj .. izzgalmas. Volt együtt lenni .diszkrét ! Imádtam vele lenni !Ajánlom mindenkinek !
didivadász, November 21, 08:30:
Kedves Reni itt is megszeretném köszönni neked a tegnap eltöltött kellemes órát. Nagyon jól éreztem magam. A kedves mosoly az otthonias fogadtatás az a sok kényeztetés törődés na meg az hogy kétszer jutottam a csúcsra ennyi idó alatt az volt a hab a tortán. Visszajövök nemsokára. Puszi
Reni válasza: Köszönöm neked várlak vissza. Puszi
Benjamin903, November 17, 22:06:
Ma meglátogattam. Kedves sidoniát . nagyon szép csaj élőben jobb mint a képeken. nagyon meglepődtem milyen kedvesen fogadott ! Kellemesen be avatott elsőként az erotikában ! Isteni gyenge kezei vannak.. tele van élettel meg kell veletek oszam nagyon egyedi egyéniség. Ajánlom !
Szofi Svéd Masszőr válasza: köszönöm..!
 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...