Masszázs Nyíregyháza

Vidéki masszőzök, masszőrök Nyíregyháza városból
Nyíregyházi masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra NYÍREGYHÁZA városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Nyíregyházi masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

gumibogyó - Újonc (33 hozzászólás) - 3 órája

 

 KÖSZ HAVER.

Azért volt a telefonos infó adás akadozott.

•••moderálva•••

Tartok a fotón tul szép csajtól, mert sose azt kapom amit várok. 

Maradok inkább a régi helyi régi milfeknél. 

Gróf Kurátor - Őstag (4240 hozzászólás) - 3 órája

Nekem viszont röstelkedésre van okom, hiszen Nadin finoman szólva nem a régi. Ekkorát nem tudom mikor puffantam. Történt valami nagyon durva ezzel a nővel, rá sem akartam ismerni, úgy járkált csoszogott, mint valami holtkóros. Se egy mosoly, kérdés, vagy bármi. Valami antidepresszánst tolhat, úgy be van lassulva, külsőre is nagyon leeresztett. A hely amúgy még nem is lenne ultra gáz. Valahogy elkezdtük, a fr*ncia jó volt, de nem úgy mint anno, de semmi többre nem volt kedvem. Atom gyors élvezés után kocc. 

HellBoy31 - Újonc (2 hozzászólás) - Tegnap, 13:45

Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólókhoz Pati (31) leányzóval kapcsolatban. A korábbi pozitív hozzászólásokat csak megerősíteni tudom. Nagyon is ajánlott ;)

Judie - Hirdető (1 hozzászólás) - Tegnap, 03:54

 tisztelt hatas!  Köszönöm a kommentet és hogy ezt így leirtad 😉 de arra nem gondoltál hogy vagy megszakadt vagy lemerült a telefonom 😊 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 de írj csak nyugodtan ha unatkozol puszillak

 

Gróf Kurátor - Őstag (4240 hozzászólás) - Kedd, 12:36

Nyíregy még szerencsésebb, mint Debrecen, ha Nadin37 ide jött és nem felénk. Még Budapesten voltam nála legelőször hosszú évekkel korábban. Óriási igazi nő, ahogy a jelenlegi képeit nézem nem sokat változott. Csillagos 5-ös a fr*nciában. Remélem hozzánk is átnéz majd. Intelligens komoly nő, érdemes ennek megfelelően viselkedi vele. Nagyon csekély a csalódás esélye, remélem ezt a véleményem nem kell majd korrigálnom miután újra megtudom látogatni..😏 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...