Masszázs Nyíregyháza

Vidéki masszőzök, masszőrök Nyíregyháza városból
Nyíregyházi masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra NYÍREGYHÁZA városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Nyíregyházi masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

staffi - Őstag (498 hozzászólás) - Vasárnap, 23:04

Sajnos a Dia 26 -ról lemaradtam , nem volt időm meglátogatni, de ha visszatér bepótolom ! Aztán kaptam egy infot, egy igen aktív fórumozó társamtól, hogy az aproba van egy Lolita nevü lány aki kifejezetten jó müsort adott neki elő ! Gondoltam megbízható a srác nagyon, igy meglátogattam a Lolita nevü hölgyet :) egyeztetés könnyen ment , rózsák száma mondhatni a mostanába megszokott! Oda érve hívtam , mondta lejön elém, mondjuk engem ez nem zavart!  A képeken szereplő hölgy jött le elém,  nagyon közvetlen , beszédes, cserfes, nevetgélős lány! Szerintem a huszas évei legelején jár :) elrendeztük amit kellett, irány a fürdő, aztán az eksön..... hát mit is mondjak semmi de semmi nyafi a franciánál nem sürget, kedvenc póz ugyan az mint nekem ( hátulról támadva) lovaglóba igen aktiv volt, kértem tőle ,hogy ujra hátulról csináljuk kiváncsi voltam ha keményebben csinálom szól -e érte ,de semmi ellenkezés! Nem az a plázacica akihez hozzá se lehet érni egy újjal sem ! Aki szereti a vékony lányokat annak kifejezetten ajánlott ! Én jól éreztem magam nála, ez az én saját tapasztalatom :)

BygBoy - Hirdető (117 hozzászólás) - Péntek, 16:12

 Bent a dzsindzsásba a málna bokor tövében...

 

Zsoloka - Tag (203 hozzászólás) - Péntek, 13:15

 4-es ut kozeleben,,, hanyadik fánál?? Táblától a 6.-nál, vagy a 29.-nél?? ,vagy a 98.-nál???

 

gumibogyó - Újonc (25 hozzászólás) - Csütörtök, 22:27

Ha egy caj monogám, akkor is lehet késöbb problémája.

Az aki problémás az nem mind elkörcstelen.

Aki ezt csinálja, és ilyen csajokhóz jár az is lehet egészséges. 

A társadalomban mindig voltak ilyenek. 

Vadászni jó. 

A férges csajok innen is idvel kirostálodnak. 

Aki nevet kort, telephelyet változtat, azok közt sok a buta *** moderálva *** liba. Korekteknek mindig lesz mu kájuk....

Van 6-8 fix jó tuti szolgáltató a városban. 

A sorendet,  mindenkinek magának kell felállítani, igény szerint.

m272 - Újonc (2 hozzászólás) - Csütörtök, 10:55

Sziasztok. Szeretnék egy kis infot kérni. Egy gyors és jo franciat szeretnek. ki válal ilyet és ha van olyan aki a 4.ut kozeleben rendel esetleg.

Elore is koszi az infot

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...