Masszázs Nyíregyháza

Vidéki masszőzök, masszőrök Nyíregyháza városból
Nyíregyházi masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra NYÍREGYHÁZA városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Nyíregyházi masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

Nextone - Újonc (12 hozzászólás) - 1 órája

Neveket, Staffi, neveket kérünk.. Remélem nem Irina, mert ő ma a célpontom es nagy reményem))

 

***moderálva***

staffi - Őstag (495 hozzászólás) - 2 órája

Az elmúlt 4 napba ugymond bele futottam 2-3 olyan lányba akik elvették a kedvem egy időre a lányok látogatásától! Egyszerüen nem értem ha egy órára van lebeszélve a dolog, akkor öt perc aktus után miért kérdik percenként , hogy mikor mész már ellll  !!! :( ha öt perc elég lenne nekem akkor miért is megyek egy órára ???!!! Jaaaa, és ha netán van még időm esetleg egy ujjabb második menetre mert van még húsz percem és ugyebár egy órába két lehetőség van .... akkor bizony jönnek a kifogások hogy ilyenkor ő már nem meg ,hogy képzelem azt el hogy ilyenkor még egy franciskát kérek..... de az jó amikor alkudozás nélkül adom a rózsaszálakat ?!  Egy időre elegem lett ebből.... ... szevasztok!

RHZW1 - Újonc (32 hozzászólás) - Tegnap, 20:57

 Bocsi maszazst csinál...

 

RHZW1 - Újonc (32 hozzászólás) - Tegnap, 20:56

Sziasztok rég voltam már itt, segitséget szeretnék kérni....

Viztorony tompamiska végébe rendelt egy 40 csaj régebben, szőke timi vagy erzsónak hivták járt oda valaki???

Prince90 - Újonc (16 hozzászólás) - Tegnap, 16:59

 Nem kicsit..nagyon..

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...