Masszázs Nyíregyháza

Vidéki masszőzök, masszőrök Nyíregyháza városból
Nyíregyházi masszázs fórum…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra NYÍREGYHÁZA városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Nyíregyházi masszázs fórum

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

ati83 - Újonc (2 hozzászólás) - Tegnap, 19:35
A hozzászólás elbírálás alatt.
Newbie_nyh - Tag (182 hozzászólás) - Tegnap, 15:41

Kimondottan érzékeny kamuméterem ellenére sem szoktam ilyenekbe belemenni, de ez most fájt:

Vivien (20): Ezt a 20 évet már felejtsük el, minimum 25. 'Csak ma vagyok a városban' - aham, hihető, egy órája módosított hirdetés alapján épp csak leruccant egy negyed napra. 168/55?? OMG! Nézd meg Pati (31)-et, na ő 165/53. Vivien van simán 65 is. Sportos alkat??? Ha a chipsevés sportág, akkor az.. 75-ös mell? Világosbarna, félhosszú haj? Wtf?
Nem tudom, nem ilyenekre kellene ugrani a kétes hirdető címkének?

szorosgorilla - Újonc (32 hozzászólás) - Szombat, 19:01

Jessyka 21

Kedves aranyos csajszi,társalogni is lehet vele.

Csinos hosszú végtagokkal, külalak ötös.

Az ágyban nagyon jól mozog, aktív,

látszik, hogy akarja, hogy jól érezd magad.

aktus ötös, francia négyes

visszamegyek

staffi - Őstag (475 hozzászólás) - Szombat, 14:15

Néha érdemes kérdezni a fórumon infot az éppen kinézett hölgyről , higgyétek el néha sok rózsaszál vendég zsebébe marad , nem feleslegesen oda adott ajándékozásról szóljon a történet !!  De ez az én véleményem ......

Vén Szatyor - Újonc (24 hozzászólás) - Péntek, 10:32

Sziasztok!

 

Csak két nagyon szubjektív gyorsbeszámoló, az elmúlt napokból:

 

Lola 36 - Masszázs + kézi levezetés előadásra vettem jegyet. Alapvetően mindennel meg voltam elégedve. Lola magas, nagydumás csaj. Értelmesen lehetett vele beszélgetni.Tetszett az előadás is. 

 

Jessyka 21 - Új helyen a Jósavárosban. Régóta terveztem meglátogatni, mert nagyon-nagyon bejött nekem a képek alapján. Többször hívtam régebben , de mivel nagyon elfoglalt vagyok mostanában, nem tudtam hozzá alkalmas időpontot egyeztetni. Aztán a héten nézem a hírdetését, hogy már reggel 8-tól elérhető. Az időpont jó volt, de sokáig vaciláltam, hogy hívjam-e, mert éppen nem voltam jó passzaban, de úgy döntöttem egy próbát megér. Elsőre felvette és fél óra mulva már nála voltam. A csaj nagyon jól néz ki élőben is! Kedves, nagyon barátságos. Fél órás alap programra neveztem be. Mindennel maximálisan meg voltam elégedve. Viszonylag hamar végeztem és felajánlotta, hogy maradjak még, ami azért ritka és jóleső gesztus. Visszamegyek még hozzá.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
Közösségi chat szolgáltatásunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérjük addíg használja a privát üzenet kezelőt!
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...