Lányok Kecskemét

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kecskemét városból
Kecskeméti lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra KECSKEMÉT városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

2016.03.23. 09:14
2
Lolen Sziasztok. ÚJ LÁNY VAGYOK A VÁROSBAN. 20 éves, vonzó, kedves, kimondottan jó alakú lány várja hívásod, ha kellemes kikapcsolódásra vágysz, a hét bármely napján. Csók Lolen +36 30 725-4893 Kecskemét
Csütörtök, 08:11
1
Blondie43 Szia! Nőiesen csinos, érett hölgy vár nyugodt környéken lévő otthonában. Ha szeretnél kikapcsolódni és a szex mellett egy kis kedvességre is vágysz akkor nálam a helyed! Ingyenes parkolás, adott. Hívószámkijelzéssel fogadom a hívásodat! Puszi, Blondie! +36 70 521-8710 Kecskemét
Péntek, 07:34
. Helló! Tölts el velem egy kellemes órát vagy fél órát. Franciát végig hmmm tehetséges számmal, mély torkos franciámmal, golyóidat is kényeztetem.Várlak (ha csak egy gyors numerára vágysz) nedves. Szük puncim rád vár! Mell szexet szeretnél? Vagy popsim kényeztetnéd. Hívj fel bátram és meséld el… [-Tovább-] Helló! Tölts el velem egy kellemes órát vagy fél órát. Franciát végig hmmm tehetséges számmal, mély torkos franciámmal, golyóidat is kényeztetem.Várlak (ha csak egy gyors numerára vágysz) nedves. Szük puncim rád vár! Mell szexet szeretnél? Vagy popsim kényeztetnéd. Hívj fel bátram és meséld el mire vágysz. Velem megvalósíthatod rejtett vágyaidat csak meséld el. Diszkréció Garantált! +36 30 823-5556 Kecskemét szexbomba2016@citromail.hu
Péntek, 16:15
1
Erika Vörös Vadmacska vár téged minden vágyad kielégítésére Kecskeméten szolíd magánlakásában. Csörögj, és egyeztetünk időpontot. Ha nem veszem föl, ügyféllel vagyok. Csak számkijelzett hívást fogadok, ilyenkor visszahívlak, és várlak! Pusszantalak! Erika +36 30 308-7060 Kecskemét ejszakaimunka67@freemail.hu
Péntek, 16:15
1
Kétes hirdetés Rea Várlak szeretettel, teljes diszkrécióval Kecskeméten a Széchenyi városban! Hangommal már az első pillanatban elbűvöllek! Én egy vidám, mosolygós, nagy cicis, beszélgetős, 40 éves, formásan telt Milf vagyok! Elérhető vagyok a hét minden napján:09.00-20.00-ig! +36 20 488-7125 Kecskemét

Kecskeméti lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a kecskeméti hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kecskemét fórum utolsó 5 hozzászólása:

mindenes - Újonc (7 hozzászólás) - Péntek, 12:27

 Üdv, kispe!

 

Az a helyzet, hogy itt Kecskeméten is elég sok a vándormadár, így a felhozatal is gyakran változik.

Akit nyugodt szívvel tudnék ajánlani, Ő Kriszti31, de szombaton és vasárnap nem dolgozik.

Karola27 is nagyon ott van a szeren, de nála már az is extra, ha belépsz az ajtón, viszont hétvégén is elérhető.

Azt javaslom, hogy érkezésed előtt újra nézz szét, hátha azon a hétvégén itt turnézik valamelyik tehetséges előadó. 

 

kispe - Lelkes újonc (60 hozzászólás) - Csütörtök, 13:29

Sziasztok Kecskemétiek!

 

A jövő hónapban egy hétvégét fogok Kecskeméten eltölteni, és szeretnék kérni *** moderálva *** egy kis segítséget, hogy kit tudnátok nyugodt szívvel ajánlanlani, hogy ne érjen csalódás.

Előre is köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradságot, és szán rám 5 percet.

Amennyiben Debrecenben vagy Nyíregyházán kell tipp, én is szívesen segítek.

mindenes - Újonc (7 hozzászólás) - Február 4, 11:25

Hello Urak! 

 

A Csillag21 néven futó lánnyal csak óvatosan.

Kezdeném ott, hogy 21 évesnek vallja magát, más oldalon csak 20, valójában még a 18 is elég necces.

Igazi pornós franciát ígér, ami minden, csak nem az.

A képek jól sikerültek, de élőben már nem vonzó.

Ghostface - Újonc (48 hozzászólás) - Január 17, 13:18

Sziasztok, Moncsi 34, valaki volt Nála?, egy kis információ kellene, márciusban állítólag jön Kaposvárra. A válaszokat köszönöm, *** moderálva ***!

látogatóóó - Újonc (6 hozzászólás) - Január 10, 21:18

Sziasztok!

Volt egy lány a városotokban Anett40, párszor járt Szombathelyen is de már rég nem hallani róla. Tud valaki információt a hölgyről?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...