Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városból
Székesfehérvári lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZÉKESFEHÉRVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

2016.12.23. 09:55
2
Zsófia 40 éves, telt idomokkal rendelkező nő vagyok.
Szeretettel várlak ha egy kis lazításra van szükséged.
Székesfehérvár belvárosához közel diszkrét környezetben várlak.
Tisztelj meg a számkijelzéssel.
További szép napot!
Puszi. Zsófia
+36 70 266-7210 Székesfehérvár
59 perce
3
Eszti Sziasztok drágáim! Ha felkeltettem érdeklődéseteket akkor hívjatok bátran! Puszi +36 30 833-5459 Székesfehérvár
Tegnap, 10:54
3
Masszázs Svéd frissítő masszázs negyvenes, de rendkívül fiatalos hölgytől! Minden nap, hétvégén is 7-től 22-ig. A szolgáltatás szexmentes! Masszázs - amikor a lélek is ellazul! Szolgáltatás várpalotán! +36 30 723-7970 Székesfehérvár

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Balazs4221 - Újonc (1 hozzászólás) - Vasárnap, 13:49

Sziasztok,

 

Kit tudnátok ajánlani innen fehérvárról? Semmi extra igényem nincs, csak egy jó kis barátnős szexet szeretnék.

Köszi előre is ha válaszol valaki!

kisember - Újonc (20 hozzászólás) - Május 5, 17:20

Dorinánál már 2x voltam, csak a legjobbakat tudom mondani róla. Kedves, közvetlen.

J26 - Hirdető (2 hozzászólás) - Május 2, 14:28

 

 Kedves Bikucika :)

 

Telefonon illetve személyesen is le tisztáztuk a lehetőségeket. Ha te nem tiszteled a - mit lehet és mit nem - fogalmát, ennek ellenére kérdések hiányában mar tettre kész voltál , azért ne haragudj , kicsit túlzásnak érzem a lekezelő, alpári ,bunkó jelzőket. 

Ennek ellenére örülök hogy legalább az elmondott és megbeszélt masszázsom tetszett. :) 

 

Bikucika - Újonc (1 hozzászólás) - Május 2, 06:29

Sziasztok,mivel nem sok szabadidőm volt...ezért most osztom meg egyik tapasztalatom Johannával kapcsolatban,aki erotikus masszázst csinál. Elmentem hozzá nagyon kedvesen és barátságosan fogadott. Tényleg érti a dolgát masszőrként...viszont a módora nagyon lekezelő...megkérdeztem tőle normálisan meg e foghatnám a melleit...természetesen nemet mondott. Pár perc elteltével ismét beprobálkoztam a kérdéssel,megdöbbentett milyen alpári bunkó módon vissza szólt. Így sajnos oda lett a varázs,hiába masszíroz jól. 

Longshot - Lelkes újonc (51 hozzászólás) - Április 18, 23:27

 Rebeka valóban jó, de számomra nem ő a felejthetetlen, hanem sokkal inkább Masszázs, régebbi művésznevén volt Judit is, de nekem csak Liza marad mindörökre.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...