Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városból
Székesfehérvári lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZÉKESFEHÉRVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Szombat, 08:13
1
Masszázs Szia. Kellemes kikapcsolódást tudok nyújtani számodra. Keress fel és meghitt együttlétben részesülsz. Elérhető vagyok péntek 18-tól vasárnap 14-óráig. Pusz Tina +36 70 548-5402 Székesfehérvár
November 16, 07:42
2
Zsófia 40 éves, telt idomokkal rendelkező nő vagyok.
Szeretettel várlak ha egy kis lazításra van szükséged.
Székesfehérvár belvárosához közel diszkrét környezetben várlak.
Tisztelj meg a számkijelzéssel.
További szép napot!
Puszi. Zsófia
+36 70 266-7210 Székesfehérvár
Szerda, 16:05
1
Laca Sziasztok! Hölgyek hívását várom. Kérésre házhoz megyek.
Kérlek mond, hogy a vidéki lányon találtál. Felejthetetlen élményed lesz.
+36 30 304-9109 Székesfehérvár porcika88@gmail.com
Tegnap, 14:46
3
Masszázs Svéd frissítő masszázs negyvenes, de rendkívül fiatalos hölgytől! Minden nap, hétvégén is 9-22 óráig! (SZEXMENTES)! Csak szám kijelzett hívást veszek fel! +36 30 723-7970 Székesfehérvár
Szerda, 07:51
1
Masszazs Teljes testmasszazs szexualis szolgaltatas nelkul a test es a lelek igenyei szerint. Kiegyensulyozottsag es harmonikus elet az eredmenye a stresszoldo masszazsnak, melyben reszesulsz ha eljossz hozzam.9.00-21.00 kozott varlak a het minden napjan. Kerlek szamkijelzessel hívj. Koszonom. +36 70 386-3626 Székesfehérvár

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

iglu - Újonc (1 hozzászólás) - Tegnap, 15:17

Sziasztok!

Két átutazó leányzó erősen kerülendő!!

Egy duplára mentem kár volt!

Kedvelenek voltak, mindenért nyafogás, *** moderálva *** az jól jön szolgáltatás zéró.

Lakásban motoszkálás, csak mi vagyunk na persze.

Jenny és Lana a két leányzó!!

ottis - Újonc (3 hozzászólás) - Csütörtök, 19:15

 

 Csaó! A képeknek megfelelő, dekoratív a hölgy. Mondjuk számomra túlzottan gépies, nem sok barátnő fíling...

ottis - Újonc (3 hozzászólás) - Csütörtök, 19:06

Sziasztok! Eliz (22) csalódás. Ugyan csinos, de nem a képeken látható, idősebb és teljesen más paraméterekkel rendelkező hölgy. Nem a hirdetésben írt és telefonban mondottakat vállalja ill. a többségét csak xtraként. Mondjuk a kecó kultúrált, de ennyi a pozitívum...

Anitaszexy - Hirdető (35 hozzászólás) - December 1, 20:58

 De ezt miért a lakásra írod? Sok lány van kamu képpel..de nem a lakást kell leírni.

 

lacika100 - Hirdető (5 hozzászólás) - November 17, 10:02

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

 

sziaztok én magam is meglátogattam egy lányt itt Fehérváron és mondhatom bátran hogy annak ellenére hogy nem bevállalós DORINA ő nem vándor madár és a lakás gyönyörü  szolgáltatása erős jó.ÉRDEMES.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...