Csajok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városból
Debreceni csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra DEBRECEN városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Erika
Debrecen, 20
Petra
Debrecen, 20
Petra
Debrecen, 20
Erika
Debrecen, 20
Bettyke
Debrecen, 23
Frida
Debrecen, 21
Bianka
Debrecen, 20
Petra Es Erika
Debrecen, 20
Anett
Debrecen, 39
Ninettke
Debrecen, 30
Bella
Debrecen, 23
Alexa
Debrecen, 30
Nina
Debrecen, 20
Iza
Debrecen, 23
Kinga
Debrecen, 26
Zoé
Debrecen, 23
Bujaságangyala
Debrecen, 36
Panna
Debrecen, 52
Vanessza
Debrecen, 22
Tündi
Debrecen, 44
Csilla
Debrecen, 20
Sziszi
Debrecen, 39
Niki
Debrecen, 31
Crystal
Debrecen, 25
Kitty
Debrecen, 22
Tekla
Debrecen, 40
Kitty
Debrecen, 22
Lana
Debrecen, 25
Szofi
Debrecen, 35
Kinga
Debrecen, 18
Victória Masszázsa
Debrecen, 38
Szinkron Masszázs
Debrecen, 32
Napsugár
Debrecen, 25
Natasa
Debrecen, 31
Olívia
Debrecen, 37
Réka
Debrecen, 26
Szabina
Debrecen, 42
Cilike
Debrecen, 46
Natalie
Debrecen, 31
Panna
Debrecen, 52
Betti
Debrecen, 41
Ági
Debrecen, 19
Anett
Debrecen, 20
Zsuzska Masszázs
Debrecen, 32
Alexa
Debrecen, 30
Bogi
Debrecen, 38
Victória
Debrecen, 38
Szöszi
Debrecen, 21
Bella
Debrecen, 23
Luca
Debrecen, 42
Erika Es Klaudia
Debrecen, 20
Kiara
Debrecen, 25
Anitabellini
Debrecen, 22
Dóri
Debrecen, 23
Regina
Debrecen, 25
Adél
Debrecen, 41
Heni
Debrecen, 24
Vanda
Debrecen, 25
Gabriella
Debrecen, 25
Olivia
Debrecen, 44
Lara Masszázs
Debrecen, 34
Letti
Debrecen, 24
Anikó
Debrecen, 38
Liza
Debrecen, 25
Hanna
Debrecen, 24
Mézy
Debrecen, 29
Lola
Debrecen, 18
Zsanett
Debrecen, 31
Ágica
Debrecen, 24
Alexa
Debrecen, 24
Tina
Debrecen, 20
Anaszti
Debrecen, 18
Aletta
Debrecen, 30
Vivien
Debrecen, 20
Kamilla Es Petra
Debrecen, 20
Valentina
Debrecen, 20
Adél
Debrecen, 41
Nana
Debrecen, 54
Amina
Debrecen, 23
Melcsi
Debrecen, 43
Kitti
Debrecen, 26
Csilla
Debrecen, 36
Emőke
Debrecen, 18
Cilike
Debrecen, 45
Christina Tantra Masszor
Debrecen, 39
Tara
Debrecen, 18
Edina
Debrecen, 42
Tímea
Debrecen, 42
Detti
Debrecen, 25
Nina
Debrecen, 25
Szofi
Debrecen, 40
Szandra
Debrecen, 21
Dr Beby
Debrecen, 46
Júlia
Debrecen, 42
Anna
Debrecen, 45
Amanda
Debrecen, 20
Lotti
Debrecen, 19
Vicus
Debrecen, 41
Lotti És Bianka
Debrecen, 18
Nati
Debrecen, 21

Debreceni csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a debreceni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

tonycorallo - Újonc (24 hozzászólás) - 3 órája

 

 És ne felejtsétek el azonosítani magatokat a mobilszolgáltatók ál! :) Már csak 4 napig lehet, aztán úszik a "céges" telószámotok

Thor007 - Újonc (4 hozzászólás) - 4 órája
A hozzászólás elbírálás alatt.
humm - Kvázi-tag (115 hozzászólás) - Tegnap, 21:47

 

 Hát ezt nemcsak lolácskának, hanem (szinte) az összes hirdetőnek címezhetted volna (tisztelet a kivételnek). Reméljük minél többen olvassák és meg is fogadják.

Kujonc - Újonc (28 hozzászólás) - Tegnap, 21:37

 😂 Mától kezdve legyen a neved Vidéki Mester!!! 😂 Szívemből szóltál!!! Nagyon szépen összeszedtedd írásodban mindazt, ami egy "látogatóban" megfogalmazódik, s amit vár egy  "randin". Bölcsen és reálisan látod a dolgokat. Köszönöm, hogy megírtad, mert véleményem szerint lehet belőle tanulni. Lolának pedig magasba repítő "karriert" kívánok! 😂

 

videkiferfi - Lelkes újonc (80 hozzászólás) - Tegnap, 20:23

 Kedves Lola 18!

Én is sajnálom, hogy nem olyanra sikerült a randi, amilyennek elképzeltem. Én sem vagyok mindíg a legjobb passzban. Lehet, hogy már a találkozásunkkor bennem volt egy kis neheztelés, hogy korábban nem fogadtál a megbeszélt időben. Amúgy, ha egy kicsit mosolyogtál volna rám, már mindjárt más lett volna.

Ha úgy gondolod, hogy megfogadsz néhány tanácsot, akkor szerintem emelheted a színvonalat.

Nagyon fiatal vagy, legalábbis annak nézel ki. Ezért hozzád képest a látogatóid zöme vénember. Ezek a vénemberek azért látogatnak meg, mert át szeretnék élni újra azt az élményt, amikor még olyan fiatalok voltak, mint Te, és olyan fiatal és szép barátnőt dugtak, mint most Te vagy. Ezt az élményt kellene valahogy visszaadni nekik, és elégedetten távoznak. Ezért úgy nézz rájuk, mintha ugyanolyan fiatalok és szépek volnának, mint Te. Akkor is, ha őszülő, kopaszodó hájas disznónak néznek ki, ha már fogadod őket. Vagy ha nem tolerálható a vendég külselye, akkor ne fogadd. Egy bizonyos szintig tolerálni, figyelmen kívül kell hagyni a vendég nem tökéletes viselkedését is, ha egy kicsit beképzelt, vagy kicsit tahó. Ha túlmegy a tolerálható határon, pláne ha erőszakos, fájdalmat akar okozni, megalázni, akkor rövid úton ki kell tenni.

- Amikor belép a vendég az ajtón, mosolyogj rá. Jól meg tudja alapozni a találka hangulatát.

- A rózsacsokor átvétele és a program tisztázása után mindíg küldd el kedvesen zuhanyozni, akkor is, ha azt mondja, hogy úgy indult el otthonról.

- Ügyelj rá, hogy ne fusson össze senkivel a folyosón.

- Amikor visszajött, megkérdezheted, hogy szeretne-e segíteni levetkőzni. Közben mosolygás, és szemkontaktus! Ha szeretne, akkor hagyd, hogy vetkőztessen, tapizzon, ha nem, akkor vetkőzz le magad, de közben is szemkontaktusban maradj, és mosolygás!

- Kérdezd meg, hogy szeretne-e először állva símogatni, vagy menjetek az ágyra. Én pl. szeretek állva kezdeni, símogatás közben csókolózni. Szeretem, ha közben kezébe veszi a lány az Ezredest. Ha bevállalod a csókot, akkor vedd ki a rágót a szádból, és engedd, hogy a nyelvét bedugja a szádba. Ehhez kissé ki kell nyitni a szádat. Mozgasd a te nyelvedet is ide-oda. Vagy ne vállald be a csókot.

- Amikor rátértek a franciázásra, először lassabban kezdj, majd kicsit gyorsíts. Közben úgy helyezkedj el, hogy fel tudd venni a szemkontaktust. Ez egyrészt azért is jó, mert nagyon izgató egy férfi számára, ha franciázás közben folyamatosan a szemébe néznek, főleg, ha olyan szép a lány szeme, mint a tied. Másrészt látod a partnereden, hogy hogyan jó neki, megfigyelheted az arcán, hogy hogyan szereti, lassabban, gyorsabban, gyengébben, vagy erősebben. Azt képzeld el, hogy egy három gömbös citromos fagyit akarsz megenni minél hamarabb, amelyik olvad, és csorog minden oldalról lefelé, és nem akarod, hogy lecsöppenjen. Tehát bő nyállal, (képzeld el a citromos ízt, az biztosan segít) bekapva is teljesen, de minden oldalról végignyalva is. Legyen olyan is, hogy csak a makkját kapod be, de legyen olyan is, hogy ameddig befér. Fulladozni, vagy öklendezni azért nem kell. Megnyalogathatod a tövénél is, miközben a kezeddel a végét símogatod. Kézzel nem kell ráncigálni, csak finoman. Legyen sok olyan benne, hogy kézzel nem fogod. A lényeg, hogy ne legyen monoton, változtasd az üzemet, az erősséget, azt, hogy hol dolgozod meg, közben szemkontaktus, és figyeld a reakciókat! Meg is kérdezheted egy idő után, hogy így jó, vagy gyorsabban, vagy lassabban, vagy erősebben szereti-e. Én azt is szeretem, ha közben kézzel a golyókat is simogatják, továbbá ha úgy helyezkedik el a lány, hogy símogatni tudom a mellét fenekét, punciját.

- Egy rutinos partneremmel történt franciázás is megmaradt az emlékezetemben, amikor a lány még állva lekapott egy nyelves csókkal, utána lejjebb ment, a nyelvével körbenyalogatta a mellbimbóimat, utána letérdelt, és elkezdte a franciázást. Jó kezdés volt.

- Amikor rátértek az aktusra, akkor kérdezd meg, hogy milyen pózban kezdjetek, közben mosolyogj rá! Ha a póz lehetővé teszi, akkor végig maradj szemkontaktusban, és végig nyögdécselj. Nem kell túlzásba vinni, de egy kis erotikus nyögdécselés kell. Ahogy a póz megengedi, érj a partneredhez kézzel. Pl. tedd a csípőjére a kezedet, és finoman húzd magadhoz ütemesen, vagy símogasd a mellkasát, a vállát, karját, haját, ahol eléred. Én szeretem az ilyet. Még mindíg emlékszem, amikor egy lány lovagolt rajtam, előrehajolt, nyomott egy rövid szájracsókot, utána folytatta a lovaglást. Az ilyen spontán momentumok nagyban tudják emelni az aktus színvonalát.

- Ha több menetes az aktus, akkor a menetek közötti szünetben beszélgess a partnereddel. Ha nem érdekel semmi, akkor is érdeklődj felőle, kérdezz tőle valamit, mutass érdeklődést arra amit mond, ha ő nem egy bőbeszédű, akkor te beszélj valamit a mindennapjaidról, könnyeden, felszabadultan.

- Összegezve a legfontosabbakat: Ha annyira fáradt vagy, ne vedd fel a telefont, ne fogadj vendéget, pihend ki magad. Ha fogadod a vendéget, akkor mosolygás, szemkontaktus, felszabadult, jó hangulatú beszélgetés, érezze úgy a partnered magát, mint fiatalkorában egy jó randin. Adj hozzá egy kis fiatalos pajkosságot, erotikát, és kedvességet, meglátod gyarapodni fognak a visszajáró partnereid. Ha a későbbiekben megbízható fórumtársaktól jókat olvasnék rólad, akkor én is visszamennék hozzád nosztalgiázni, mert amúgy nagyon tetszel. Hasonlítasz az első barátnőmre.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...