Csajok Szeged

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szeged városból
Szegedi csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZEGED városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Csütörtök, 11:07
3
Alexa Kedves vendégeim Alexa kiscica szeretne dorombolni! Gyere és tedd próbára nyelvtudásom valódi bőnyálas franciával várlak ami here kényeztetéssel kombinálva mélyen a szemedbe nézve pont úgy ahogy te szereted aktussal egybekötve a szenvedélyes szeretővel találod magad szembe! Nálam a diszkréció… [-Tovább-] Kedves vendégeim
Alexa kiscica szeretne dorombolni!
Gyere és tedd próbára nyelvtudásom
valódi bőnyálas franciával várlak ami here kényeztetéssel kombinálva mélyen a szemedbe nézve pont úgy ahogy te szereted aktussal egybekötve a szenvedélyes szeretővel találod magad szembe! Nálam a diszkréció adott és elvárt!
Ha felkeltettem az érdeklődésed nem kell mást tenned hívj bátran!
Ha rosszalkodni van kedved keresd Alexát!
Ha csak s. o. s franciát szeretnél abba is szívesen örömömet lelem!
Szeretek franciázni
Ezer csók Alexa egy puszi a hasadra és egy arasszal lejjebb!
;)
+36 20 596-9837 Szeged
Csütörtök, 09:38
1
Adrienn Magas szintű erotikat kedvelő igényes 30 év feletti igényes urak hívását várom, napközben hivasazonositoval! Kényeztető olajos krémes " elmenymasszazst", tantra lingam érzéki csuszkamasszazs " plusszt" kinalok egyéni igények figyelembevételével is, exkluzív környezetben! A személyes találkozás… [-Tovább-] Magas szintű erotikat kedvelő igényes 30 év feletti igényes urak hívását várom, napközben hivasazonositoval! Kényeztető olajos krémes " elmenymasszazst", tantra lingam érzéki csuszkamasszazs " plusszt" kinalok egyéni igények figyelembevételével is, exkluzív környezetben! A személyes találkozás során döntjük el, hogy a masszazson vagy az erotikan legyen a hangsúly.!? "Nem mindent és nem mindenkivel! " Bejelentkezés: 10-20. ig. +36 30 661-9100 Szeged sz_andi@t-online.hu
Csütörtök, 09:37
1
Klaudia Éret 40-es, telt hölgy vár Téged egy kis huncutsággal. Puszik +36 30 368-2579 Szeged

Szegedi csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a szegedi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szeged fórum utolsó 5 hozzászólása:

VL Szerkesztőség Szeptember 15, 09:14

Kedves Látogatóink!

 

A topicot kihasználatlanság miatt lezártuk. Természetesen visszamenőlegesen olvashatóak maradnak a hozzászólások.

Amennyiben a hirdetőkről szeretnének véleményt nyilvánítani úgy azt a hirdetés adatlapján a vélemények részben tudják megtenni.

69bihari - Újonc (17 hozzászólás) - Május 16, 12:34

 Hajrá:)

 

69bihari - Újonc (17 hozzászólás) - Május 16, 12:32

 Az nem jó ha személyesen más á*ak vannak:(

 

mindenes - Újonc (9 hozzászólás) - 2016. augusztus 28. 09:08

Hello, fiúk!

 

Amira18 nevű hirdető nem tud pontosan egyeztetni a telefonközpontosával.

Más á*ak hangzanak el a telefonban, mint élőben a hirdetővel!

A képek is nagyon jól sikerültek, de nem véletlen a "homályosítás"!

karcsi30 - Újonc (31 hozzászólás) - 2015. január 20. 13:49

Karin 32 .leh*z*s nem ajanlom.gondolom azt

csinalja mint sopronban.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...