Csajok Pécs

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Pécs városból
Pécsi csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra PÉCS városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Vasárnap, 14:58
2
Leyla Kedves érdeklődő, ha olvasod az adatlapom és vágysz egy kis lazításra egy kis kényeztető relaxra és ha érdekel mit nyújtok hogy nézek ki, hívj és minden kérdésedet meg válaszolom! 😍 Csók.💋 +36 30 724 6817 Pécs kovacsleylus@freemail.hu
Szerda, 12:31
3
Kendra Szia kedves látogató! Ha keresel egy kellemes partnert akkor nálam a helyed! Hívj bátran, engedd hogy szebbé tegyem a napodat! +36 70 290 6859 Pécs kendra1990@freemail.hu
November 3, 12:27
3
Jázmin Helló Jázmin vagyok! 32 éves, nyitott gondolkodású! Ha vannak titkos erotikus vágyaid amiről úgy gondold hogy, soha nem valósült meg, akkor hívj bátran és én valóra váltom. Ne félj az újtól! Házhoz is megyek +36 30 231 5997 Pécs mlmicura@citromail.hu
Augusztus 29, 15:31
2
Masszázs Sziasztok! 55éves vagyok a fotó engem ábrázol. Masszázsra várom régi és új vendégeim, a részletekért hívj bátran! Minden nap reggel 7:00-20.00 ig . Gyere és Lazíts Nálam! Szép napot Nektek! +36 20 241 1206 Pécs
Csütörtök, 12:40
3
Alexa Sziasztok! Vörös hosszú hajú, hosszú combú, fehér bőrű 45 éves, magyar érzéki nő vagyok Pécsett. 178 cm magas 75 kg, 120 cm mellbőségű eredeti cicikkel, teljesen borotvált az intim részeimen. Különlegességem szűk a hüvelyem. Pécsett belváros szélén a Kórháztértől pár percre otthonos tégla… [-Tovább-] Sziasztok!
Vörös hosszú hajú, hosszú combú, fehér bőrű 45 éves, magyar érzéki nő vagyok Pécsett. 178 cm magas 75 kg, 120 cm mellbőségű eredeti cicikkel, teljesen borotvált az intim részeimen. Különlegességem szűk a hüvelyem. Pécsett belváros szélén a Kórháztértől pár percre otthonos tégla lakásomon várlak. A parkolás ingyenes a ház környékén. Elérhető vagyok Hétfőtől - Péntekig 13 órától - 19 óráig. Szombat és Vasárnap 9 órától - 19 óráig. Alkoholos állapotú férfi és roma férfi ne hívjon nem fogadom őket /rossz tapasztalatok/! Tisztelj meg azzal, hogy kiíratod a számodat mivel magánszámot nem veszek fel.
+36 30 705 6287 Pécs
Április 25, 11:10
2
Barbi35 Szia! Kedves, közvetlen, dekoratív milf várja hívásod! Puszi:) +36 20 801 3314 Pécs
Július 14, 07:56
3
Kira Sziasztok! Várom minden leendő és régebbi vendégemet egy kellemes fél, 1, vagy akár több órára. Masszázs lehetőség is van ha azt szeretnél. Diszkréció adott és elvárt, magán lakásomon várlak benneteket sok szeretettel :) Kérlek számmal hívj! Puszi: Kira ;) +36 70 260 8686 Pécs
Tegnap, 08:34
Ginuska Szióka Édes! Ha kedveled a nőiesen telt idomokat, szeretettel várlak egy fergeteges kikapcsolódásra. Én megyek hozzád vagy autóban legénybúcsút is vállalok. előre időpont egyeztetéskor fél, egy vagy akár több órára is. Gyere próbáld ki hatalmas melleimet, és forró ajkamat. Kérlek számkijelzéssel… [-Tovább-] Szióka Édes! Ha kedveled a nőiesen telt idomokat, szeretettel várlak egy fergeteges kikapcsolódásra. Én megyek hozzád vagy autóban legénybúcsút is vállalok. előre időpont egyeztetéskor fél, egy vagy akár több órára is. Gyere próbáld ki hatalmas melleimet, és forró ajkamat. Kérlek számkijelzéssel hívj. Amennyiben nem érsz el, ne add fel, hidd el kár lenne engem kihagyni. +36 70 215 3062 Pécs

Pécsi csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a pécsi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

AF - Újonc (1 hozzászólás) - Hétfő, 08:47

Szami Pécs melletti gyöngyszem. Vigyázzunk  rá!

hajó - Tag (230 hozzászólás) - November 3, 20:31

 Valahol jogos a Szerkesztőség reakciója. Engem speciell nem zavarnak a kérdezősködők és ha érkezett itt-ott válaz a fórumon az engem  is érdekelt( ha nem ***moderálva*** ment).

És igen aki választ akar kapni a kérdésére az előbb-utóbb megtanulja, hogy odabiggyessze azt, hogy mely városra vonatkozik a kérdése.

 

VL Szerkesztőség November 3, 09:52

Kedves Látogatónk!

Kicsivel több, mint 1 évvel ezelőtt Önök, látogatók kérték, hogy töröljük a kérdezősködéseket és moderáljunk szigorúbban, mivel szinte csak erről szólt a fórum, hogy mindenki kérdezett. Tehát Önök sem akartak egy szét-offolt topicot. Ezt megtettük, de Önöknek nem volt jó, mondván egy egyszerű kérdést miért nem lehet feltenni? Ennek is eleget tettünk, ráadásul olyan módon, hogy mind a két igényüknek megfeleljünk. Nem lehet a kérdésekkel "teleszemetelni" (ahogy Önök fogalmaztak) a topicocat, majd a csomó kérdéssel rangot szerezni. Mégis megoldottuk, hogy aki kérdezni szeretne az megtudja tenni.
Úgy látjuk Önöknek most ez sem jó, viszont azon kívül hogy kritikát kapunk, építő javaslatot nem szolgáltattak hogyan lenne jó.
A hajó látogató véleménye szerintünk tökéletesen megoldaná ezt a problémát, nevezetesen ha a kérdésekhez oda lenne írva melyik városnál érdeklődik a kérdező. De ezt mi nem tehetjük meg Önök helyett, mivel nem mi írjuk a kérdéseket.

 

Johnny Rock - Kvázi-tag (129 hozzászólás) - November 3, 09:37

 lenti "hajo" hozzaszolast. En pont igy erzek.

 

Johnny Rock - Kvázi-tag (129 hozzászólás) - November 3, 09:37

 Ettol nincs rend, mi ugy erezzuk......lasd a fenti hozzaszolast.

 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...