Csajok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városból
Székesfehérvári csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZÉKESFEHÉRVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

December 1, 09:37
3
Klau Sziasztok drágáim! Ha felkeltettem érdeklődéseteket hívjatok bátran. Puszi! REGGEL 10-TŐL ESTE 8-IG VAGYOK ELÉRHETŐ +36 20 279 0653 Székesfehérvár
Csütörtök, 23:54
Lili Gyere próbálj ki +36 20 488 2003 Székesfehérvár csillaghaj3@gmail.com
Tegnap, 10:54
3
Suzy Szia drága! Ápolt mosolygós, szép arcú, telt idomokkal rendelkező magyar nő vagyok. Unalmasak a hétköznapjaid? Valami újra vágysz? Ha tetszem hívj :) 15-30-60-perces terminálra van lehetőséged, de ha szeretnéd több időt is eltölthetünk együtt! Diszkrét belvárosi lakásomban egyedül fogadlak a… [-Tovább-] Szia drága!
Ápolt mosolygós, szép arcú, telt idomokkal rendelkező magyar nő vagyok.
Unalmasak a hétköznapjaid? Valami újra vágysz? Ha tetszem hívj :) 15-30-60-perces terminálra van lehetőséged, de ha szeretnéd több időt is eltölthetünk együtt! Diszkrét belvárosi lakásomban egyedül fogadlak a hét minden napján 8-20 óráig! Részletekért hívj! CSAK SZÁMMAL TÖRTÉNŐ HÍVÁST FOGADOK! Addig is legyen csudis napod :) puszi :Suzy
+36 70 351 3848 Székesfehérvár
November 29, 06:59
3
Timi Vékony, nagyon szép idomú, formás lány vagyok! GARANTÁLTAN FESZES TEST! A környéken, minden olyan úr hívását várom, aki szeretne velem (közelebbről) is megismerkedni... )) SZÍVESEN ELTÖLTÖK EGÉSZEN RÖVIDKE IDŐT IS, DE KÖLCSÖNÖS ÖRÖMÖKRE HOSSZABB IDŐRE IS NYITOTT VAGYOK! Kérek… [-Tovább-] Vékony, nagyon szép idomú, formás lány vagyok!
GARANTÁLTAN FESZES TEST!
A környéken, minden olyan úr hívását várom, aki szeretne velem (közelebbről) is megismerkedni... ))

SZÍVESEN ELTÖLTÖK EGÉSZEN RÖVIDKE IDŐT IS, DE KÖLCSÖNÖS ÖRÖMÖKRE HOSSZABB IDŐRE IS NYITOTT VAGYOK!


Kérek mindenkit, hogy SZÁMKIJELZÉSSEL KERESSEN! Aki nem így hív, annak a hívását "sajnos " nem tudom fogadni.

ILLETVE, NYOMATÉKOSAN JELEZNÉM... HOGY ÖT PERC MÚLVA OTT VAGYOK, GYORS FRANCIÁRA. Típusú hívók NE KERESSENEK!
+36 30 838 8668 Székesfehérvár
Szombat, 14:07
1
Andi Masszázs Kellemes kikapcsolódásra vágysz, ebben a zord hidegben? Diszkrét masszázs "mini" szalonomban várlak forró szeretettel. :) Elérhető vagyok: 10-16 óráig. Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges. +36 70 225 5114 Székesfehérvár
November 15, 09:09
2
Zsófia Szeretettel várlak ha egy kis lazításra van szükséged. 40 éves, telt idomokkal rendelkező nő vagyok. Székesfehérvár belvárosához közel diszkrét környezetben várlak. Minden nap elérhető vagyok . Tisztelj meg a számkijelzéssel. Köszönöm hogy elolvastad. További szép napot! Puszi. Zsófia +36 70 266 7210 Székesfehérvár
Tegnap, 09:48
1
Masszázs Teljes testmasszázs Feszültségoldás, kiegyensúlyozott hétköznapok az érintés erejével. Szexuális szolgáltatást nem vállalok, de a teljes masszázs megalapozza a lelki harmóniát. Szeretettel várom hívásod a hét bármely napján időpontegyeztetésre 7.00- 23.00 óra között. +36 20 916 4143 Székesfehérvár

Székesfehérvári csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Zsocee · Újonc (3 hozzászólás) · Vasárnap, 08:10

Sziasztok! Meglátogattam Dorina (29)-t viszont én semmi negatívumot nem tudok felróni neki.

Szédületesen jól néz ki, kedves és még humoros is. Számomra a maximálisan ajánlott kategória.

Nekem egyeztetési problémám sem volt. Azonnal felvette, a megbeszélt időpontban fogadott.

Nem volt zsákbamacska, azt kaptam amit megbeszéltünk.

Vigyázzatok rá, nehogy elpártoljon tőlünk :)

kisboa · Kvázi-tag (108 hozzászólás) · Szombat, 17:27

Bízunk benne,hogy e kedves,bájos hölgynek más dolog jobban megy,mint az írás!

 

baba25 · Hirdető (2 hozzászólás) · November 22, 20:45

Kedves Janko ha valami problemad van azt azonal szoktak jelezni nem pedig ra jopar napra a megbeszelt idopont sajnos az eloted levo vendeg meghoszabitotta igy nem tudtam jelezni mivel ha vendegel vagyok nem telefonozom.sajnalom hogy ha emiatt tuske maradott benned.tovabbi szep estet.Dorina

Jankó1 · Újonc (5 hozzászólás) · November 22, 18:54

Üdv. Egy negatívum Dorina 29 . Péntek délután hívtam, hogy szombat 9.re mennék, azt mondta előtte fél órával hívjam, így is volt mondta a címet 9.re ott voltam a ház előtt hívom 2x nem vette fel utánna meg kinyom. Számomra nem megbízható hölgy.

Nyaligátor35 · Újonc (21 hozzászólás) · November 16, 18:44

Sziasztok . Ma úgy gondoltam meglátogatom Vandaa 19 nevű lányt . Megbeszéltük a találkozót , utána csúsztatott fél órát . Majd fel sem vette a telefont . Nem volt korrekt . Csalódás megint . 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...