Csajok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városból
Székesfehérvári csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZÉKESFEHÉRVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Székesfehérvári csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Decameron1 - Újonc (1 hozzászólás) - Hétfő, 06:35

Sziasztok!

 

Jártam Dorina28-nál. Kellemes csalódás volt számomra. Nekem nagyon bejött külsőre és hozzáállásra egyaránt.

***moderálva***

Sajnos azt látom, hogy fehérvári lányokról nem születnek beszámolók. Jó lenne, ha aktivizálnánk magunkat, hogy ne szívjunk olyan lányok miatt, akiknek semmi keresnivalójuk sincs itt.

 

Jelenleg az általam látogatott hölgyek, akiket bátran ajánlok : Diora, Dominika, Dorina28, Nina(régebben Mariann).

 

Tehát írjatok, osszuk meg egymással a tapasztalatokat!

 

Szép napot mindenkinek!

Zsocee - Újonc (3 hozzászólás) - Május 24, 07:04

 Szia! A most itt tartózkodók közűl Iza és Vivienne nekem nagyon bejött. Andinál is voltam, még hozzá is vissza mennék szívesen.

 

Balazs4221 - Újonc (1 hozzászólás) - Május 21, 13:49

Sziasztok,

 

Kit tudnátok ajánlani innen fehérvárról? Semmi extra igényem nincs, csak egy jó kis barátnős szexet szeretnék.

Köszi előre is ha válaszol valaki!

kisember - Újonc (20 hozzászólás) - Május 5, 17:20

Dorinánál már 2x voltam, csak a legjobbakat tudom mondani róla. Kedves, közvetlen.

J26 - Hirdető (2 hozzászólás) - Május 2, 14:28

 

 Kedves Bikucika :)

 

Telefonon illetve személyesen is le tisztáztuk a lehetőségeket. Ha te nem tiszteled a - mit lehet és mit nem - fogalmát, ennek ellenére kérdések hiányában mar tettre kész voltál , azért ne haragudj , kicsit túlzásnak érzem a lekezelő, alpári ,bunkó jelzőket. 

Ennek ellenére örülök hogy legalább az elmondott és megbeszélt masszázsom tetszett. :) 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...