Csajok Sopron

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Sopron városból
Soproni csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SOPRON városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

November 30, 18:43
3
Szandra Kellemes környezetben, kikapcsolódásra vágyó Urak hívását várom! +36 30 217 3597 Sopron
Október 27, 08:17
2
Napsugár Szia kedves! Örülök, hogy felkeltettem érdeklődésed, látom kedveled a formás női testet mivel meglátogattál adat lapomon, jó helyen jársz ez tuti . Szereted ha egy nő formás, finom illatos, kedves és nem csak szétteszi a lábát, hanem igenis, hogy kedvedben jár! Oda figyel rád és te is… [-Tovább-] Szia kedves! Örülök, hogy felkeltettem érdeklődésed, látom kedveled a formás női testet mivel meglátogattál adat lapomon, jó helyen jársz ez tuti . Szereted ha egy nő formás, finom illatos, kedves és nem csak szétteszi a lábát, hanem igenis, hogy kedvedben jár! Oda figyel rád és te is kényeztetheted akkor gyere, nem fogod megbánni ezt garantálom. IMÁDNI FOGSZ MINDENEM! SOS - FR LEHETŐSÉG IS VAN. CUPP! +36 30 712 0720 Sopron
Tegnap, 18:27
2
Lola Sziasztok! én egy fiatal szép arcú lány vagyok ha szeretnél velem randizni, kérlek számkijelzéssel, hívj. Köszönöm +36 70 214 6525 Sopron lola31323@gmail.com
Tegnap, 13:55
2
Mercédesz Azok hívását várom akik tudják mit szeretnének. Csak kedden 12-én, délelőtt 9-től este 23 óráig leszek elérhető! Nur dienstag 9 uhr bis nacht 23 uhr! Puszi +36 30 276 4887 Sopron
Tegnap, 08:48
Katryn Ha vagysz egy s. o. s franciara keress batran. Rollam roviden 165cm 60kg felhosszu haj barna szem 85 mellmerettel rendelkezem +36 20 976 5918 Sopron ennyke911119@gmail.com

Soproni csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

ragadozó2 · Kvázi-tag (137 hozzászólás) · Tegnap, 21:53

Zoé22 Az éppen szőke.Nem kizárható,hogy a másik ugyanezen néven és évjáraton futó hölgy egy és ugyan az.Részemről ez szinte biztos.Ami önmagában még nem volna baj.Az összes többi ami vele kapcsolatos viszont igen.Nem szeretném részletezni  inkább csak feledni.Akit érdekel ezek után is menjen nyugodtan.  Nekem ha fizetne sem mennék hozzá.Én szóltam.

cunnilinguist · Újonc (12 hozzászólás) · Vasárnap, 22:23

Csatlakozom az előttem szólóhoz a két MILF hölggyel kapcsolatban. Illetve ma voltam Timinél (40) aki egy tünemény. Azon felül, hogy gyönyörű, beleértve az arcát is, próbál mindenben a vendég kedvében járni, nem beszélve a profi masszázsáról, amivel az együttlét után megajándékozott. Ami nekem még ennél is többet jelent, hogy egy nagyon intelligens, érzelmes nőt ismerhettem meg személyében, akivel remekül el lehet beszélgetni az élet dolgairól. Kérem nagyon vigyázni rá.

Georgi · Újonc (1 hozzászólás) · Szombat, 17:18

Az elmúlt hónap Tapasztalatomat szeretném meg osztani hogy a választani könnyebb legyen : Britani:5/4.8 kellemes jó partner volt csak az a túlzott higiénia nem lenne bele haraptam volna punciba!  Hanna milf 39+   igen ennyit le is tagadhat mert előben sokkal dögösebb 5/5 kellemes igazi élmény volt számomra minden téren! Tamara 23 félénk de kedves volt 5/1 sajnos át ütő siker élménynek nem nevezhető és egyszerűen élvezhetetlen volt de törekedett az összképet javítani ezért nem 5/0 Remélem más is ír tapasztalatokat meg köszönném.! 

yamann2000 · Újonc (31 hozzászólás) · Péntek, 08:29

Nem is baj hogy ekkora a kankurencia legalább jobb minőségű szolgáltatók részesítenek örömökbe mert tény hogy csalódásból van elég 😈😈

 

Doc · Tag (261 hozzászólás) · Csütörtök, 15:25

Hihetetlen, micsoda karácsonyi dömping van... Csak kapkodom a fejemet... :D

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...