Csajok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városból
Székesfehérvári csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZÉKESFEHÉRVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

27 perce
Suzy Szia! 39 éves, fehér bőrű, szexet szerető, szép arcú, husikás, csinos nő várja éhes kandúrkái hívását, diszkrét otthonában 8-21 óráig :) Ich 39. Alt, schon gesicht, kleine mollig figur, ich liebe sex, warten du dich hause :) +36 70 351-3848 Székesfehérvár
2016.12.23. 09:55
2
Zsófia 40 éves, telt idomokkal rendelkező nő vagyok. Szeretettel várlak ha egy kis lazításra van szükséged. Székesfehérvár belvárosához közel diszkrét környezetben várlak. Tisztelj meg a számkijelzéssel. További szép napot! Puszi. Zsófia +36 70 266-7210 Székesfehérvár
Július 8, 08:16
3
Eszter Sziasztok drágáim! Ha felkeltettem érdeklődéseteket, akkor hívjatok bátran. DÉLTŐL ESTE NYOLCIG VAGYOK ELÉRHETŐ! Puszi +36 30 833-5459 Székesfehérvár
Hétfő, 09:42
1
Bea Székesfehérváron egy kedves, odaadó, türelmes hölgy, kulturált környezetben, diszkrét lakásán várja a hívásod! Popón kívül mindent szeretek. Csörögj bátran nem fogsz csalódni! ! Csak a szám-kijelzett hívásokat veszem fel! Köszönöm. Ünnepnapokon is elérhető vagyok! +36 70 645-2499 Székesfehérvár

Székesfehérvári csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Decameron1 - Újonc (3 hozzászólás) - 3 órája

Sziasztok!

 

Számomra a nyár favoritja egyértelműen Dorina28. Már ötször voltam nála.

Egyszerűen nem tudok betelni vele. Nagyon kedves, aranyos, megbízható lány és nem utolsósorban gyönyörű is. Imádom a selymes bőrét, a gyönyörű melleit és az édes kis arcocskáját.

Többször voltam Pesten is lányoknál, de valahogy most ott nem jött össze a választás.

Ilyenkor elmorfondírozok magamban, hogy miért nem mentem Dorinához???

kisboa - Kvázi-tag (102 hozzászólás) - Tegnap, 15:11

Hi!

***moderálva***

Jessikát nem szabad kihagyni, remélem visszatér,de nem ezzel a hisztis nővel!Üdv

Lantos - Újonc (1 hozzászólás) - Hétfő, 19:43

 De melyik?

Vivienne(25) vagy 33-as? A másik oldalon van Vivien (25) és Vivien (29) aki itt 33-as?

 

spongyabob - Újonc (3 hozzászólás) - Vasárnap, 22:03

Melyik Vivi,kettő is van?!

Nimonic - Újonc (1 hozzászólás) - Péntek, 12:32

Vivien nagy csalódás volt. Képek nem megbízhatóak.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...