Csajok Szeged

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szeged városból
Szegedi csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZEGED városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

2017.11.24. 07:34
3
Anette Szeretettel köszöntelek, az oldalamon! Kedves, ápolt, magára sokat adó, vonzó nő vagyok, aki szereti ha kényeztethet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, hívj bátran! Frissítő-kényeztető masszázsokat vállalok krémmel ill. olajjal, megbeszélés szerint egyéb igények figyelembe vételével! 30 és 60… [-Tovább-] Szeretettel köszöntelek, az oldalamon! Kedves, ápolt, magára sokat adó, vonzó nő vagyok, aki szereti ha kényeztethet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, hívj bátran! Frissítő-kényeztető masszázsokat vállalok krémmel ill. olajjal, megbeszélés szerint egyéb igények figyelembe vételével! 30 és 60 percben. Diszkréció biztosított, ha meglátogatsz, a parkolás is kényelmes és ingyenes.

Elérhető vagyok korlátozott számban és időben:hétfőtől-szombatig 14.00-19.00 óráig!
Számkijelzett hívásokat fogadok.
Ha nem tudom felvenni, kérlek próbáld egy picit később. Köszönöm.
+36 30 718 3877 Szeged benkosz@citromail.hu
Csütörtök, 08:02
1
Klaudia Kedves 40-esel egy kis hancur? Várlak. Csókom +36 30 368 2579 Szeged
Tegnap, 17:40
1
Adrienn Magas szintű erotikat kedvelő, igényes, 30 év feletti 60 év alatti urak hívását várom! Kényeztető olajos, krémes, “elmenymasszazst”, tantra, lingam, érzéki csuszkamasszazs “ plusszt” kínál szakképzett, gyakorlott hölgy, egyéni igények figyelembevételével is, exkluzív környezetben, Szegeden! A… [-Tovább-] Magas szintű erotikat kedvelő, igényes, 30 év feletti 60 év alatti urak hívását várom! Kényeztető olajos, krémes, “elmenymasszazst”, tantra, lingam, érzéki csuszkamasszazs “ plusszt” kínál szakképzett, gyakorlott hölgy, egyéni igények figyelembevételével is, exkluzív környezetben, Szegeden! A személyes találkozás során döntjük el, hogy a masszazson, vagy az erotikan legyen a hangsúly.!? “Nem mindent és nem mindenkivel! ”Bejelentkezés: 10-20. ig. hetvegen igény szerint! Hivasazonositoval! +36 30 661 9100 Szeged

Szegedi csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a szegedi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szeged fórum utolsó 5 hozzászólása:

VL Szerkesztőség · 2017. szeptember 15. 09:14

Kedves Látogatóink!

 

A topicot kihasználatlanság miatt lezártuk. Természetesen visszamenőlegesen olvashatóak maradnak a hozzászólások.

Amennyiben a hirdetőkről szeretnének véleményt nyilvánítani úgy azt a hirdetés adatlapján a vélemények részben tudják megtenni.

69bihari · Újonc (21 hozzászólás) · 2017. május 16. 12:34

 Hajrá:)

 

69bihari · Újonc (21 hozzászólás) · 2017. május 16. 12:32

 Az nem jó ha személyesen más á*ak vannak:(

 

mindenes · Újonc (9 hozzászólás) · 2016. augusztus 28. 09:08

Hello, fiúk!

 

Amira18 nevű hirdető nem tud pontosan egyeztetni a telefonközpontosával.

Más á*ak hangzanak el a telefonban, mint élőben a hirdetővel!

A képek is nagyon jól sikerültek, de nem véletlen a "homályosítás"!

karcsi30 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. január 20. 13:49

Karin 32 .leh*z*s nem ajanlom.gondolom azt

csinalja mint sopronban.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...