Csajok Szeged

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szeged városból
Szegedi csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZEGED városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Péntek, 09:53
3
Vadmacska Sziasztok én egy teljesen új egzotikus cica vagyok! Vonzó, érzéki tapintásaim elvarázsolnak téged. Szeretem amit csinálok, tudom viszonozni amit kapok és persze még élvezetesebb amit adok! Hívj fel bátran, bennem nem csalódsz! Ittas vendégeket nem vállalok és persze romák társaságát sem! PRIVÁT… [-Tovább-] Sziasztok én egy teljesen új egzotikus cica vagyok! Vonzó, érzéki tapintásaim elvarázsolnak téged. Szeretem amit csinálok, tudom viszonozni amit kapok és persze még élvezetesebb amit adok! Hívj fel bátran, bennem nem csalódsz! Ittas vendégeket nem vállalok és persze romák társaságát sem! PRIVÁT SZÁMOT NEM VESZEK FEL! SMS-RE NEM VÁLASZOLOK! PUSZIKA: VADCICUSOD😉 +36 30 640-6326 Szeged
9 órája
1
. Egy szép, egzotikus, fiatal lány vagyok, aki vidám és kedves. Nagyon sok extrám van, szűk, forró p*ncim van, ami borotvált. +36 30 390-8508 Szeged
5 órája
1
Klaudia Érett 40-es farok imádó. nagy cicis kedves nőiesen husis. magyar hőlgy vagyok. ha meg kívántál várlak egy kellemes csintalankodásra.:-))) Csóóók a farkadra +36 30 368-2579 Szeged

Szegedi csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a szegedi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szeged fórum utolsó 5 hozzászólása:

mindenes - Újonc (8 hozzászólás) - 2016. augusztus 28. 09:08

Hello, fiúk!

 

Amira18 nevű hirdető nem tud pontosan egyeztetni a telefonközpontosával.

Más á*ak hangzanak el a telefonban, mint élőben a hirdetővel!

A képek is nagyon jól sikerültek, de nem véletlen a "homályosítás"!

karcsi30 - Újonc (31 hozzászólás) - 2015. január 20. 13:49

Karin 32 .leh*z*s nem ajanlom.gondolom azt

csinalja mint sopronban.

Törölt felhasználó - 2014. június 08. 08:29

Sziasztok Fiúk! Christin Cintia érdekelne! Írjatok róluk *** moderálva *** mit nyújtanak?

(n)icewolf - Újonc (1 hozzászólás) - 2014. március 15. 18:18

Lenne néhány kérdésem: valakinek esetleg van-e tapasztalata az itt (is) hirdető Timiről, illetve ***moderálva*** Katkáról? Ezenkívül még arra lennék kíváncsi, hogy ***moderálva*** Rita az-e, aki ott már régebben is hirdetett és hogy ***moderálva*** Reni a "régi" (sokak által kedvelt) Reni lenne? Előre is köszönöm, ha valaki egyáltalán (értelmes) válaszra méltat!

Józsika8702 - Újonc (2 hozzászólás) - 2014. március 12. 22:48

Hello!

 

Lexiről tudtok e valamit?

December óta nincs.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
Közösségi chat szolgáltatásunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérjük addíg használja a privát üzenet kezelőt!
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...