Szexpartner Győr

Vidéki szexpartnerek Győr városból
Győri szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Győr városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Győri szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a győri hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Győr fórum utolsó 5 hozzászólása:

Roxy001 · Hirdető (1 hozzászólás) · Péntek, 08:56

Kedves nikepapucs! Sajnos előfordul, hogy két ember nem kerül egy hullámhosszra, én sem passzolhatok össze mindenkivel, én se lehetek mindenkinek szimpatikus és ez oda-vissza működik. Akivel viszont sikerült megtalálni a közös hangot, ott ilyen probléma nem merülhet fel. A legutolsó képek szeptemberben készültek, eddig nem volt rájuk panasz, sőt... :) De ha te úgy vélted mégis felfedezni, hogy a képek nem felelnek meg a valóságnak (mert a szavaidból ezt vettem ki) akkor miért maradtál és miért nem fordultál rögtön ki az ajtón? :) Nem értem :) Minden esetre köszönöm, hogy le írtad a véleményed :) további szép napot kívánok :)

Pogácsa · Újonc (34 hozzászólás) · Csütörtök, 20:43

Köszi! 

 

MILFHUNTER · Tag (214 hozzászólás) · Csütörtök, 09:50

Én testesebb vagyok nálad, de nem éreztem azt hogy undorodna tőlem Szabina. Hozzátenném nem mostanában jártam nála (nem Győrben volt akkor) lehet csak rossz passzban volt. Azt meg megerősíthetem, hogy valóban csinos lány, nem kamuképes. Mai világban ez említésre méltó

 

nikepapucs · Újonc (8 hozzászólás) · Csütörtök, 09:05

 

Szabina ebből a szempontból tendben van inkább őt ajánlom, Roxynak a képei azért nem tegnap készültek...

Pogácsa · Újonc (34 hozzászólás) · Szerda, 10:57

Pedig pont kettejük között vaciláltam, hogy melyikhez menjek. 😯  De a képeknek azért megfelelnek, ha jól értem?  (egy igazán jó test engem sokmindenért tud kárpótolni) 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...