Szexpartner Sopron

Vidéki szexpartnerek Sopron városból
Soproni szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Sopron városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Soproni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Vica45 - Hirdető (2 hozzászólás) - Tegnap, 14:00

 Szia Doc!

Itt ne adj az értelmezesre csak a leírtakra....

Sajnos!!!

De kedves vagy es köszönöm!

Szép napot!!!

Angelface - Újonc (32 hozzászólás) - Csütörtök, 22:30

 De...miért most ez baj???😣😣Most lebuktam????😨Üdv mindenkinek!😇face

 

Doc - Tag (233 hozzászólás) - Csütörtök, 22:02

 Csak nem Ts Barbie, Te kis huncut? :P

 

Doc - Tag (233 hozzászólás) - Csütörtök, 21:52

 Kedves Vica45! Szerintem elég rég voltál 36 ahhoz, hogy Beatrix 36-al (=Vica=Jill) bárki is összekeverjen! Elnézést kérek, hogy esetleg rajtad kívül mást is "anyakönyveztek" Vicaként. Sajnos az a Vica ( aki régebben Jill is volt és most Beatrix) gyakrabban cserélgeti a neveit, mint más az alsónadrágját :D

Szóval ha valakinek a számok alapján (36<45) nem lenne tiszta, akkor leírom: Vica 45 nem Vica 36! 

Még egyszer elnézést kérek, hogy félreértetted! De Rólad szó se volt... :P

 

Vica45 - Hirdető (2 hozzászólás) - Csütörtök, 15:44

Kedves Doc!

VICA vagyok nem szeretném ,hogy hiteltelenél tegyél!

Nem vagyok Beatrix masszazs=Vica=Jill.

Kerlek győzödj meg mielött olyat írsz ami nem fedi a valosagot!

Köszönöm.Vica 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...