Szexpartner Sopron

Vidéki szexpartnerek Sopron városból
Soproni szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Sopron városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Soproni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Sznupi - Újonc (25 hozzászólás) - 3 órája

 Tessék, az utolsó pár hozzászólás róla. Nincs mit. :-)


*Na végre visszajött hozzánk Zsani.

Nálam Ő a No1.

Valószinű,hogy a végrendeletembe is belefoglalom.

Olyan képességekkel rendelkezik,hogy a túlvilágról is visszahozna a franciskájával.

Ki ne haggyátok!


*Sziasztok! Felkerestem Zsanit ,kedves volt végig,kereste hogyan érezném minél jobban magam. Csinos,aranyos,ajánlom nektek! :)


*Én 1 órát voltam Zsaninál.

Tényleg nem semmi produkciót nyomott.

Nagyon megközelitette Vanessza26 szintjét.

10/9.5 pont.


*Zsani (33): egy nf-ra ugrottam be hozzá. Nagyon kedves, vicces, laza csajszi, nem siettet, nem kéri előre a rózsákat. Korábban olvastam róla, hogy zenére, ütemre csinálja... és tényleg! Elképesztő! Szinte egy konkrét koreográfia volt, úgy kicsavart, hogy belezsibbadt az agyam :D még a zeneszám se ment végig! Ha legközelebb erre jár tuti meglátogatom újra.


*Zsani 33 viszont   nagyon kedves szimpatikus és nagyon érti a dolgát ( sos-en voltam ) ! 

panyenka - Újonc (2 hozzászólás) - Tegnap, 17:32

Sziasztok! Zsanirol velemeny?

Airgeneral - Újonc (13 hozzászólás) - Szerda, 19:48

Sziszasztok!

Meglátogattam Mayát. Kégli a Jerevánon van, rendezett. Ketten rendelnek, de nem találkoztam mással. Ő van a képeken. A franciája nagyon jó. Kedves, beszélgetni is lehet vele. A megbeszéltek szerint történt, amiért mentem. Korrekt szolgáltató, megérte. Rózsák száma átlagos.

Tökinc - Újonc (1 hozzászólás) - Július 18, 22:14

 Manda: Ahogy beléptem a jereváni lakásba, máris fülig ért a szám, egyúttal kicsit értetlenül is álltam ott, 44 évesen hogy az Is..nbe nézhet ki valaki így? Egy ápolt, igazi cica testű boszorkány fogadott, magas sarkúban,  világos fehérneműje csak még jobban kihangsúlyozta a bőre finomságát. Nem tudom, hogy csinálja, de egy deka felesleg nem volt rajt, sem egy csík, vagy valami a bőrén.  Ahogy a képein látod, csak élőben még jobb.  Itallal, deszerttel kínált,  volt választék bőven, de én nem inni mentem. Mondtam hogy essünk túl a formaságokon,  meglepetésemre nem kérte a rózsákat előre, csak annyit mondott, hogy neki elég, hogy már egyeztettük az ezirányú részleteket, majd a végén.

 

Nem beszéltünk meg konkrét menetrendet, sem igénylistát, arra kértem, hogy masszírozzon meg, a többi meg majd alakul, én értékelem a spontán dolgokat.  Illatos volt, puha és finom, ahogy hozzám ért, nem csak tessék-lássék bekrémezett, hanem rendesen, olajjal masszírozott, ahogy kell, valamennyi erőt, testsúly beleadva, aztán a kezei után a testével folytatta, élveztem az egyszerre puha és feszes finomságát, úgy siklott rajtam, hogy a hajam is égnek állt. Hullámokban futkozott a bizsergés rajtam,  és egyáltalán nem érdekelt, hogy melyik téridő dimenzióban lehetünk éppen. A franciája odaadó volt, bőnyálas és lendületes, közben az ízléses puncija ott lüktetett az arcom előtt,  kezelésbe vettem,  a sóhajai talán őszinték voltak, talán nem, mindenestre éreztem rajtuk, hogy inkább rám figyel, mint saját magára.  Lehetne egy kicsit önzőbb is -gondoltam,  de belátom, hogy ha több vendéget fogad valaki, akkor a saját élvezete némiképp háttérbe szorul, mit lehet tenni. A puncija fiatalos, nedves és szűk volt,  akár egy 20-as éveiben járó csajé, a folytatást nem részletezem, infónak talán ez is valami. What a MILF.. pár napig még a hatása alatt voltam, vannak még szép dolgok az életben, na..

 

chris1976 - Újonc (1 hozzászólás) - Július 18, 10:18

Sziasztok Mandárol infó?valaki 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...