Szexpartner Sopron

Vidéki szexpartnerek Sopron városból
Soproni szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Sopron városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Soproni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

chilipalmer - Újonc (10 hozzászólás) - Tegnap, 23:47

Lett egy új Kendránk, anno a (ha jól emlékszem) "Jill" néven hirdető képeivel, most viszont az arc ki van takarva.

Yvonne - Hirdető (7 hozzászólás) - Vasárnap, 19:43

Kedves Uraim!

 

Egy ideje érik már ez a szöveg, amit most ide lepötyögök. Természetesen szeretném leszögezni, hogy kinek nem inge..és a többi elcsépelt közmondás.

 

A problémám a következő, elszaporodtak azok a fickók, akik lebeszélnek egy találkozót majd nem jelennek meg. Tudom, tudom, lányok közt is van ilyen, épp ezért merem kiírni ezt ide,  hiszen aki futott bele ilyen lányba, az jól tudja, hogy mennyire bosszantó, hogy elkészülsz, útra kelsz, ráállsz agyban és egyéb szervekben ( :-D ) aztán kopp.

Közbe is jöhet valami, történhet bármi,  teljesen érthető, de legalább tiszteljük meg a másikat egy sms-el vagy egy rövid hívással. 

 

Nem tartom tisztességesnek, hogy egyesek ilyen önkényesen játszanak mások idejével.

Úgy gondolom, hogy még mindig vannak itt olyan lányok, akik megérdemlik a tisztességes viselkedést. 

 

Mindez vonatkozik a szelektálásra és szimpátiára. Ti is bizonyos kritériumok szerint választotok. Úgy gondolom ehhez nekem is minden jogom meg van. ( szándékosan írok csak a saját nevemben. ) 

 

Szóval ha szimpátiát, higiéniát emlegetek vagy esetleg közlöm már a telefonba, hogy szerintem jobb lenne más lányt keresnie az illetőnek, akkor én miért vagyok lehordva? 

 

Szerintem igenis fontos, hogy mindenkinek öröme és elégedettsége legyen egy "randi" alkalmával. Amihez számomra elengedhetetlen kritérium a normális kommunikáció vagy tisztelettudó beszéd. Tapasztalatom szerint a nálam megforduló urak is hasonlóképp vélekednek erről.

 

Nos, kiéltem szónoki hajlamom és remélem, hogy a legtöbbeknek átjött a mondanivalóm. :-) 

 

Bízom benne, hogy senkit sem sértettem meg.

 

Minden jót és sok kellemes percet kívánok a jelenlevőknek! :) 

 

puszi, 

Yvonne.

 

 

 

NagyÁrpi - Újonc (2 hozzászólás) - Vasárnap, 18:12

Sziasztok?

Dóri29 röl szeretnék infót.

Félhat - Újonc (10 hozzászólás) - Szombat, 21:35

Én 1 órát voltam Zsaninál.

Tényleg nem semmi produkciót nyomott.

Nagyon megközelitette Vanessza26 szintjét.

10/9.5 pont.

Márciusba jön ismét.

Mendyről van infótok?

harisnyaboy - Újonc (14 hozzászólás) - Szombat, 13:09

Zsani (33): egy nf-ra ugrottam be hozzá. Nagyon kedves, vicces, laza csajszi, nem siettet, nem kéri előre a rózsákat. Korábban olvastam róla, hogy zenére, ütemre csinálja... és tényleg! Elképesztő! Szinte egy konkrét koreográfia volt, úgy kicsavart, hogy belezsibbadt az agyam :D még a zeneszám se ment végig! Ha legközelebb erre jár tuti meglátogatom újra.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...