Lányok Veszprém

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Veszprém városból
Veszprémi lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra VESZPRÉM városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

2016.10.20. 13:11
1
Lingam-Tantra Csak szex mentes masszázs! Ez a masszázs rólad szól, a Te élvezetedről. Maximális figyelemről, arról, hogy ne öt percig kényeztessen valaki, hanem a reakcióidat figyelve vezessen el az élvezetig, akár egy órán át. A lingam-masszázs alatt hatszor kerülsz izgalmi állapotba és a végén *rgazmusod van… [-Tovább-] Csak szex mentes masszázs!
Ez a masszázs rólad szól, a Te élvezetedről. Maximális figyelemről, arról, hogy ne öt percig kényeztessen valaki, hanem a reakcióidat figyelve vezessen el az élvezetig, akár egy órán át. A lingam-masszázs alatt hatszor kerülsz izgalmi állapotba és a végén *rgazmusod van a kezemtől. Potencia zavaraid vannak, vagy a korai mag*mlés okoz gondot? Ez a masszázs ebben is segít. Nem szexre vágysz, hanem csak kényeztetésre, egyszerűen csak magadra akarsz koncentrálni? Akkor is neked szól ez a masszázs. Nem vállalok szexet, sem más szexuális szolgáltatást, csak masszírozok gyógy- és lingam-masszőrként!
Tantra-masszázst első alkalommal nem vállalok.
Ha többet szeretnél ennél a kényeztetésnél amit tőlem kaphatsz, akkor kérlek ne engem keress! Rengeteg más lány nyújt neked boldogan másfajta élvezetet.
+36 30 752-6364 Veszprém gyengedkezek@gmail.com
Tegnap, 07:39
3
Masszázs Csinos negyvenes szakképzett masszőz hölgytől az alábbi masszázsfajtákból választhat: -Indiai fejmasszázs -Lávakő masszázs -Svéd és frissítő masszázs -Ma-uri masszázs Tiszta igényes környezet, egy-másfél órás igényes időtöltés. Várpalotán vagyok elérhető minden nap 8 órától. Szolgáltatás szex mentes! +36 30 723-7970 Veszprém
Október 12, 17:44
2
Noraa Sziasztok Noraa vagyok kedves, fiatal csajszi! Ha szeretnél egy fárasztó nap után felfrissülni, esetleg szeretgetésre vágysz, vagy csak kipróbálnál valami újat, Ha felkeltettem az érdeklődésedet, hívj bátran! Non-Stop elérhető vagyok. Diszkréció adott és elvárt! ( Siófok és 50-km es körzetben házhoz megyek ) Puszi, Noraa 😙 06-30-495-35-71 +36 30 495-3571 Veszprém jancsi980726@freemail.hu
Szerda, 13:17
. Hölgy partnerem keresem titkos kölcsönös öromökhöz! Tudlak amyagilag is támogatni. +36 20 442-6224 Veszprém szeretodlennek@citromail.hu
Szerda, 13:18
Masszázs Varázs Masszázs — Fáradt vagy? Úgy érzed egy kis lazitásra van szükséged? Ne várj vele! Meghiv egy 31 éves srác egy feledhetetlen lazitó frisitő masszázsra! Itt te vagy az első minden kényesztetés a tied! Nyugodtan írj viberen is. +36 20 283-0499 Veszprém pengepapa86@outlook.hu

Veszprémi lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a veszprémi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Veszprém fórum utolsó 5 hozzászólása:

VL Szerkesztőség Szeptember 19, 13:37

Kedves Látogatóink!

 

A topicot kihasználatlanság miatt lezártuk. Természetesen visszamenőlegesen olvashatóak maradnak a hozzászólások.
Amennyiben a hirdetőkről szeretnének véleményt nyilvánítani úgy azt a hirdetés adatlapján a vélemények részben tudják megtenni.

Feelboy1983 - Újonc (2 hozzászólás) - Augusztus 16, 07:45

 Ezt én is észrevettem de miért van ez hogy róla semmi infó sehol???

 

receptacle - Újonc (5 hozzászólás) - Augusztus 14, 22:12

 Hiába vársz itt bármit is, rettenetes pinairigység van. Ott van pl az RL-en hírdető Mendy; egymás kezébe adják a kilincset a tisztelt kollégák, de egyetlen írás sincs róla. És ez csak egyetlen példa volt.

 

Feri978 - Újonc (3 hozzászólás) - Augusztus 14, 08:02

Szóval Linetről senki nem tud semmit?

Hjkk - Újonc (1 hozzászólás) - Július 6, 13:37

Engem is érdekelne 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...