Lányok Veszprém

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Veszprém városból
Veszprémi lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra VESZPRÉM városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

2016.10.20. 13:11
1
Lingam-Tantra Csak szex mentes masszázs!
Ez a masszázs rólad szól, a Te élvezetedről. Maximális figyelemről, arról, hogy ne öt percig kényeztessen valaki, hanem a reakcióidat figyelve vezessen el az élvezetig, akár egy órán át. A lingam-masszázs alatt hatszor kerülsz izgalmi állapotba és a végén *rgazmusod van… [-Tovább-] Csak szex mentes masszázs!
Ez a masszázs rólad szól, a Te élvezetedről. Maximális figyelemről, arról, hogy ne öt percig kényeztessen valaki, hanem a reakcióidat figyelve vezessen el az élvezetig, akár egy órán át. A lingam-masszázs alatt hatszor kerülsz izgalmi állapotba és a végén *rgazmusod van a kezemtől. Potencia zavaraid vannak, vagy a korai mag*mlés okoz gondot? Ez a masszázs ebben is segít. Nem szexre vágysz, hanem csak kényeztetésre, egyszerűen csak magadra akarsz koncentrálni? Akkor is neked szól ez a masszázs. Nem vállalok szexet, sem más szexuális szolgáltatást, csak masszírozok gyógy- és lingam-masszőrként!
Tantra-masszázst első alkalommal nem vállalok.
Ha többet szeretnél ennél a kényeztetésnél amit tőlem kaphatsz, akkor kérlek ne engem keress! Rengeteg más lány nyújt neked boldogan másfajta élvezetet.
+36 30 752-6364 Veszprém gyengedkezek@gmail.com
Péntek, 13:43
3
Barbi helloka. 100% barátnő felling. Hívj bátran. +36 70 623-9191 Veszprém
Március 25, 14:31
1
Barbi Kedves, tanult, 27 éves lány várja hívásod reggel 9-től este 18-ig. 50 éves korig. +36 30 934-9607 Veszprém

Veszprémi lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a veszprémi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Veszprém fórum utolsó 5 hozzászólása:

kisboa - Lelkes újonc (89 hozzászólás) - Szerda, 19:11

 Menj Vivienhez,csalódásmentes,jó nő!Nagyon érti amit csinál! Korlátok vannak! De megéri!

 

Magoret - Újonc (1 hozzászólás) - Szerda, 18:24

Sziasztok! Tapasztalatom szeretném megosztani veletek egy Veszprémben új lányként hírdetőről. Ezen az oldalon Barbi 20, másikon Laura 19 néven hírdet. 

Mai napon beszéltem vele telefonon, hívásban kedvesen tájékoztatott, majd miután időpontot egyeztettünk SMS-ben elküldte a címet. Megadott időpont előtt 10 perccel hívtam, de nem vette fel, gondoltam sebaj, majd hívom pontosan. Persze ezután se sikerült elérni, pár perc múlva pedig már ki volt kapcsolva a telefonja. SMS-ben megköszöntem a kedvességét, majd távoztam.

Így utólag megnézve a másik oldalt, észrevettem hogy ott az értékelés le is van tiltva nála. Gondolom megvan az oka... 

Feelboy1983 - Újonc (2 hozzászólás) - Február 8, 21:20

Sziasztok, veszprémben egy jó masszőr csaj? Erotikus masszázsal megfűszerezve, kit tudtok ajánlani, előre is köszönöm:) 

receptacle - Újonc (4 hozzászólás) - Január 22, 07:30

Nem friss élmények már, de hasznos lehet.

Csilla: Pici, törékeny lány. Jól masszíroz, jó francia. Ajánlott.

Suzy: Képek erősen retusálva, összkép a borzalom szóval leírható.

Orsi: Aki a képen látható sellőt keresi, az el se induljon. A fűben térdelős kép már közelebb áll a valósághoz, de ennen is hiányzik vagy 20 kg - főleg has és comb. Egy jó fodrász, smink és a photoshop mindig csodákra képes.Francia nulla, épp csak a végét veszi be, sok kezezés; aktus unottan, műnyögésekkel ami engem kimondottan irritál. 

kisboa - Lelkes újonc (89 hozzászólás) - Január 11, 15:19

Kittyről sikerült lemaradnom, már továbbment Győrbe! Ennyire nem volt szimpatikus Veszprém?

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...