Lányok Nagykanizsa

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Nagykanizsa városból
Nagykanizsai lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra NAGYKANIZSA városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

November 30, 07:42
2
Sofy Szia Sofy vagyok. Én egy kedves ápolt és csinos lány vagyok, aki szívesen kényeztetne és minden igényedet kielégítené. Jöhetsz hozzám vagy mehetek én is. Puszi hívj bátran. +36 30 460-2820 Nagykanizsa sofybaby0@gmail.com
November 4, 14:51
2
Nadine Kedves Látogató! Szeretnélek elvarázsolni, a szürke hétköznapjainkat dobjuk fel egy kis érzékiséggel. Egy fiatal, szeximádó csaj vár, aki tudja mi kell neked. Izgalmas autós kalandok kedvelője vagyok. Bizalommal, korrektséggel fogadlak. Hívj bátran. Millió csók Nadine +36 30 347-5487 Nagykanizsa
Tegnap, 07:51
. lányt támogatnék. Egyedül vagy, ha nincs társad csörgess telefonon, sms-ben visszahívlak. +36 20 458-2717 Nagykanizsa

Nagykanizsai lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nagykanizsai hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nagykanizsa fórum utolsó 5 hozzászólása:

zala88 - Újonc (2 hozzászólás) - Hétfő, 07:56

Sziasztok.

Az itt hirdető Belláról és Vikiről van valakinek infoja? Valaki volt már nála?? Őróluk lenne szó: https://www.videkilany.hu/24332-bella  és   https://www.videkilany.hu/62904-viki

Kamuráj - Újonc (4 hozzászólás) - November 26, 17:02

Zsaninál jártam ma. Szeretném megosztani a véleményemet. Nem nagyon teszek ilyet általában de visszaolvasva találkoztam már vele kapcsolatban sok negatív hozzászólással. Nagyon Precíz, részletesen elmagyarázta mit szabad mit nem, hogy működnek a dolgok nála. Első benyomásra egy igényes ápolt nőnek tünt. Ruháitól megszabadulva egy számomra nagyon vonzó teltebb nő állt előttem. Kedves volt végig, nem kapkodta el az időt. Egy zuhannyal inditottunk, utólag visszagondolva jó lett volna együtt, na majd legközelebb :). Az élmény elsőosztályú volt (nem a zuhanyra gondolok). Éreztem rajta hogy próbál mindenben a kedvemre lenni. Hát, nem is bírtam sokáig :) Szeretnék még találkozni vele a jövőben, ajánlom mindenkinek aki szereti az ápolt, igényes, teltebb nőket.

Vera - Hirdető (105 hozzászólás) - November 22, 19:20

Édeseim !

Mindenkitől elnézést kérek aki hozzám bejelentkezett illetve tervezte hogy meglátogat !

Rajtam kivűlálló okok miatt el kellett jönnöm a városotokból amit nagyon sajnálok mert már  voltam Nagykanizsán ,csupa jófej inteligens férfiak látogattak meg .

A hölgy akitől béreltem a helyet,Romina enyhén szólva inkorrekt volt !

Nagyon sajnálom és ígérem mihelyt találok normális lakást jelentkezem.

Millió puszi nektek !!!

Veronika

zs1987 - Őstag (343 hozzászólás) - November 6, 22:30

 Nekem elhiheted, hogy nem azért váltott nevet és nem azért váltogatja a városokat, mert gond lenne vele. Ha ez így lenne, akkor már a második alkalommal se mentem volna el hozzá, nemhogy háromszor! Viszont ha megfigyeled, nagyrészt ugyanazokban a városokban szokott lenni (mostanában főleg Zalaegerszegen, Szombathelyen és Nagykanizsán). Velem nagyon kedves volt és korrekt, emellett bombajól is néz ki, nagyon jól éreztem magam vele.

 

zsanikanizsai - Hirdető (2 hozzászólás) - November 2, 14:02

 

Kedves régi és új vendégeim !

 

A jelenlegi munkám és életvitelem azt teszi lehetővé , hogy többnyire azokon a napokon legyek csak amikor az oldalon láttok ,

minden nagyjából változatlan maradt , ugyanaz a kedvesség és korekktség fogad amit eddig is megismertetek !

 

 Kedveseim szeretettel gondolok rátok

megértéseteket köszönöm !

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...