Szexpartner Zalaegerszeg

Vidéki szexpartnerek Zalaegerszeg városból
Zalaegerszegi szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Zalaegerszeg városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Zalaegerszegi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a zalaegerszegi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

skiz - Újonc (35 hozzászólás) - Szeptember 23, 12:22

Üdv! Tud a környéken valaki franciában bevállalós (legalább mélytork+nfvsz), lehetőleg fiatal, feszes hölgyet? Néhányukat hívtam, de eddig nem igazán sikerült.. 

köszi

Dóra 25 - Hirdető (1 hozzászólás) - Szeptember 21, 14:58

Ennyi lány mellett nem tudom erdemes e vissza mennem Zegre. ?! De remelem nem minden férfi a nagy cici sportos testér rajong. :) 

En inkább maradok a csaladias erzeki romantikus hangulatban aki remélhetőleg rendessen vegzi a dolgat! 

Hamarosan Zegen!!

kyssbela - Újonc (5 hozzászólás) - Szeptember 17, 13:18

 

 Úgy látom Ketrin is elolvasta a beszámolómat, immáron Vivi néven hírdet, képei és telefonszáma megegyezik az általam írt Ketrin nevű hölgyével. Reméljük a hozzáállása is változott, nem csak a neve.

kyssbela - Újonc (5 hozzászólás) - Szeptember 12, 10:34

Ketrin - 21 éves ***moderálva***

 

A hétvégén voltam Ketrinnél, már az első 5 percben tisztává vált, hogy nem őt kellett volna választani.

A képeken ő van, csinos, fiatal lány, szép popsi, cici, még az arca is, csupán a hozzáállásával vannak gondok, nagy gondok. 1 órára mentem hozzá, megbeszéltük, hogy natúr franciát is kérek, átadtam a tiszteletd*jat, kivitte. Majd megkérdezte, hogy milyen gyorsan megyek el, mert nála az órában is csak 1 lehetőség van. Mondtam neki, hogy csak akkor maradok, ha 2 lehetőség van, különben nem érdekel a dolog, de ő már *** moderálva *** nem tud vissza adni, szóval azt mondta, hogy majd megoldjuk.

Szoba: pici, kb 2*3-as, egy a méreteiből adódóan általam gyerekheverőnek mondott ágy van, ami minden mozdulatra megszólal.

Fürdő: Meleg víz nincs, fürdőkádban nem lehet felállni zuhanyozni, mert ruhák, törölközők lógnak, mindent odább kell taszigálni. A füdő padlója úszik a vízben.

Francia: feledhető, 1 perc után már kérdezte, hogy jöhet e a védő felszerelés, mondtam neki, hogy még csinálja csak. Folytatta, nagyon unottan, mint aki fél tőle.

Akció: Közölte, hogy hátulról nem lehet, meg nem bírja sokáig, mert attól fáj a hasa. Hogy mi van?? Lehet itt egyáltalán valamit is csinálni???? Na jó, meglovagolt, aztán ennyi, közben a plafont nézte, már már én is vártam, hogy vége legyen. Aztán pihi, majd egyből kérdezte, hogy menni fog-e a második, mivel általában nem szokott, vagyis akikkel ő volt, nekik még sohasem ment. (nem is csodálom ilyen lelombozó hozzáállással.  "jaj, nincs több gumi. Nálad van?" Mondtam neki sebaj, a másodikban majd végig francia lesz. Lett gumi :) 2 perc múlva már sürgette a másodikat, mondtam még várjunk. Próbáltam vele beszélgetni, hátha oldódik, de reménytelen volt. Akkor legyen. Kezdetben ugyanaz a felvonás, majd mondtam neki, hogy feküdjön a hátára. Szintén mondta, hogy így se bírja sokáig, meg vigyázzak, mert fájni fog neki, és nehogy hangja legyen az ágynak, vagy akár mehetünk a földre is. A földre?? Na ne. Na jó, ennek is vége lett.

Nagy jövőt nem jósolok a lánynak a városban. Úgy jöttem el tőle, hogy bárkit, csak őt ne! Azért mentem, hogy jól érezzem magam, ehelyett tele voltam csalódással.

 

89765312 - Hirdető (29 hozzászólás) - Augusztus 20, 11:49

Látom itt se tetszik egy két embernek a válaszolásom, miért kell bejelölni hogy valótlan amit írok. :)

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...