Szexpartner Sopron

Vidéki szexpartnerek Sopron városból
Soproni szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Sopron városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország legnagyobb és legnézettebb vidéki szexpartner oldalának!

Soproni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Doc - Tag (218 hozzászólás) - Hétfő, 16:21

 Wehehe :D

 

Ezt a poént már ellőttem... és törölték is azóta :D

 

De azért jó volt ;)

 

Dugóhúzó - Újonc (17 hozzászólás) - Hétfő, 14:35

"Sziasztok. 23 éves vagyok kocsiba vállalok mindent hívjatok bátran." Felhívtam, kérdeztem tőle, mennyiért vállal olajcserét és jobb-bal külső-belső kormányösszekötő cserét. Meg téligimi cserére vihetem e az autót a későbbiekben? Nagyon udvariatlan volt, letette a telefont. Ide sem viszem az autót többet.....

xdxdxdxd - Hirdető (1 hozzászólás) - Hétfő, 05:14

 

  Köszönöm szépen a kedves szavakat. Egy egészen apró részlettel szeretném csak kiegészíteni. Akár építő jelleggel...

Igaz, tényleg pont félóra volt... csak azért emlékszem, mert nem ez a jellemző rám.

Ha nem szeretnél máshol is így járni, akkor a megbeszélt 'negyedóra múlva' az ne félóra legyen, és az utánad következő kedvesebb vendégem nem engem okol sértett büszkeségel.

Legyen szép a napod!

Doc - Tag (218 hozzászólás) - Szombat, 21:28

 Nem írtad le, h merre van, hogy mi is elkerülhessük ;)

 

Doc - Tag (218 hozzászólás) - Szombat, 21:27

 Szia!

 

Sajnálom, hogy így jártál, de köszönjük, hogy legalább megírtad a fórumon. 

 

Arra kérek minden kedves MT-t, hogy jó és rossz tapasztalataitokat egyaránt osszatok meg itt a fórumon, ne csak kérdezgessetek, illetve mielőtt kérdeztek, használjátok a fórum keresőjét...

 

(Amúgy tavaly Revolver kolléga írt már egy Kármenről, és a leírása kísértetiesen hasonló sztori...) 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...