Szexpartner Sopron

Vidéki szexpartnerek Sopron városból
Soproni szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Sopron városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Soproni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Félhat - Újonc (8 hozzászólás) - Tegnap, 19:52

Beszámoló!

Chanel 45nél jártam,aképeken Ő van.

Juharfa utcában rendel,karcsú érett nő,nagyon jó cicikkel.

Kezdeményező,tudja,és teszi a dolgát.

Nálam 10/8,érdemes meglátogatni.

archy80 - Újonc (2 hozzászólás) - Szerda, 06:36

Üdv Doc!

Remélem több időm lesz a lányokat tesztelni :)

Mostanában elég sokat dolgozom ezért nem nagyon volt rá időm. A beszámolókat mindenképpen megosztom majd veletek.

Luca - Hirdető (63 hozzászólás) - Vasárnap, 21:19

 

 Draga Clau és Greg ! 😊

Nagyon köszönöm a pozitív alátámasztást 😊🙏

Legyen szép estétek 😘

ja - Újonc (18 hozzászólás) - Vasárnap, 07:14

Üdv Makktársak!

 

A napokban voltam Biankánál (lásd: apróhírdetés + ***moderálva***). A telefenban nagyon kedves, barátságos hang fogadott, mindent le is egyeztettünk, *rak a szokásos - a szolgáltatás színvonalát meg nem érdemlő - *rak. Kéró Sörgyár környéke, olyan, amilyen.. Kedves roma lány fogadott, a képeken ő van. Test kb. 4 kilóval több, mint a képeken, de feszes és szép bőre van. Többnek ígérkezett a dolog, mint ami lett belőle... A saját véleményemet írom le, mielőtt bárki köpködne rám, ízlések és pofonok.. Francia: 10/7, aktus: 10/5, kedvesség: 10/9, barátnő feeling: 10/1, lakás: 10/2, hozzáállás: 10/5, összkép: 10/5.

Gépies, semmi extra élmény, "ürítés" volt. Csalódtam. Nem megyek vissza többet.

Lickmachine - Újonc (9 hozzászólás) - Szombat, 10:28

 Ezt teljesen jól látod! én sajnos voltam már nála és a barátnőjénél is! Folyamatosan az extrákkal akartak befűzni,mindenért *** moderálva *** pluszba amit cserébe kapok az pedig kritikán aluli! Arrol nem is beszélve,hogy mikor elmentem zuhanyozni utánam jöttek és néztek,aztán mikor megkerdeztem hogy miert néznek azt mondták,hogy nehogy könnyitsek magamon szex előtt és tul sokáig birjam! Hat ezen kihűltem.

Vicc kategoria. Valahogy el kellene őt és a barátnőjét üldözni Sopronbol mert hányinger amit csinálnak!

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...