English  |  Magyar
A legnagyobb vidéki szexpartner kereső több száz hirdetéssel országszerte.
Vidéki lányok, masszázs, klubok, szexshopok.

Üdvözöljük a videkilany.hu oldalán!

Az oldal felnőtteknek szánt tartalommal rendelkezik.
Megtekintése csak 18 éven felülieknek engedélyezett!

Kizárólag 18 éven felülieknek
Felnőtt tartalom

:: Vidékilány már mobilon is! m.videkilany.hu ::

csökkentett funkcionalitású verzió, hirdetésfeladásra nem alkalmas
English  |  Magyar
  Gyorskereső

A legnagyobb vidéki szexpartner kereső több száz hirdetéssel országszerte.
Vidéki lányok, masszázs, klubok, szexshopok.

 Regisztráció, hirdetésfeladás…   | 

LÁNYOK MISKOLC

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Miskolc városból
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra MISKOLC városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a bal oldali kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország legnagyobb és legnézettebb vidéki szexpartner oldalának!
3 találat    oldal: 1/1
Petra

36

Miskolc

Emese

42

Miskolc

Sindy

19

Miskolc

3 találat    oldal: 1/1


MISKOLCI LÁNYOK FÓRUMA

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!

Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a miskolci hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.

Miskolc fórum utolsó 5 hozzászólása:

ti-bike - (36 hozzászólás) írta Kedd, 14:20
0 0

Szia. Remélem már megcsináltatta a fogait, olyan helyes csajnak képzelem el.

 

 

kefe - (14 hozzászólás) írta Október 31, 22:59
0 0

Hali Kedves Makktársak!

A kisregényem tárgya :Alicee

SzVal kalandozni támadt kedven...
A kedves Mt-k ajánlottjai közül egy sem vette fel, szVal elkezeztem végighívni a szerintem nekem megfelelő hölgyeket (14 óra)....
Az első aki felvette Alicee volt. Mondta ½ óra múlva hívjam újra, mert most nem tud beszélni.. Na végre. Megoldóldodott a napi orgazmus téma. Gondolt addig megiszom egy sört.... Telt múlt az idő hívogattam, hívogattam, hívogattam ...
éÉSS felvette(17.45) még kér 15 percet, de legalább azt megtudtam, hogy avas III-as ütem. Buszara fel irány az avas.... Odaérve közölte, hogy még kb ½ óra. Hideg van irány a kocsma... Egy pikoló sör. Fél óra letelt, irány a kéró. Kapucsengő, lakásba be és *regyeztetés. Kedvencem a csók (telefonban alap, szimpátia esetén) helyszínen ***moderálva***. Ezek szerint nem voltam szimpi. Tudom ez természetes, csak velem először fordul elő. (Vagy a várakozás közben elfogyasztott X pikoló sör, vagy alapból nem voltam szimpi :-). A csaj egyébként bejött.. Gyors tus irány az ágy.. Pontosabban ami jólesett: a hölgyike rövid 69 után felállított, hogy állva folytassuk. Nagyon de nagyon tapogatható természetes mellei vannak. És állva csókolózva (férfimód fenék és mell taperolás közben) duplán hatásos. Egyébként nálam bejön az állva d*gás, de így nem láthattam kellemes melleit, és szép hajfonatát, tehát irány az ágy... A kedvenc pózom kimaradt, mivel rövid volt az idő. Kevesebb sört fogyasztók, vagy gyorsabb tüzelésű MT kedvéért megemlítem nagyon profi a csaj. Nekem azonban rövid volt a fél óra. Rákérdeztem (mivel élvezetes volt az eltöltött idő) hogy szeretnék hosszabbítani. Itt megemlíteném a megbeszélt *rakat. ***moderálva***. A plusz félóra ***moderálva*** lett volna. Szóvá is tettem, hogy nem értem miért. Azt mondta, hogy rengeteg vendége van és a félóra az félóra.... Én ezt annak könyveltem el, hogy totál nem vagyok szimpi....
SzVal dolgom végezetlenül eltávoztam. Azt azért elmondhatom, hogy ***moderálva*** csókolóztam egy jót, mert jól csókol az tuti(igaz Vivicahoz, vagy Dia20-hoz képest gyenge,de az utóbbi idők legjobb csókját kaptam, Kár hogy nem alap NEKEM), és a melleit egész este eltapogatnám (még most is érzem a tenyeremben). Ha a csaj kicsit rugalmasabb lenne (*rképzésben) visszajárósa lennék az tuti. A beszélgetés közben felmerült még egy negatívum: Kérdeztem erotikus táncot vállal-e. A válasz az volt, hogy az + ***moderálva***. Mivel tudom, hogy a csaj ezzel (is) keresi kenyerét, (így nagyon profi lehet benne), lehet megéri. DE (ahogy megemlítettem neki) ha kif*z*tem az időt (½ vagy 1 óra) szerintem bele tartozhatna (legalább az 1 órába). Lehet rosszul gondolom, de ha 15 percet táncol profin, (mert ebbe profi a csaj) már csak 45 percet kell az ágyban töltenie, azonos *rért.
Egyébként ha nem élvezni mentem volna (vagy rögtön fogadott volna és nem kell 4 órát a kocsmában tölteni) nagyon élveztem volna az együttlétet. Ha a csók alap lenne, tuti visszajárósa lennék. DE akkor előre egyeztetett időpontra mennék, hogy ne kelljen kint várakozni.

Összegzés:

A hölgy Alicee.
Egyeztetés 4/10 lehet csak most, de rengeteget kellet várni rá
Lakás 8/10 (bérház, de egyedül van és külön baszoba van)
Lány 7/10 (A képeken ő van, nagyon tapogatható természetes, mellekkel)
Szolgáltatás 7/10 (figyeli az órát, de 5-10 percért még nem szól. Nálam esély nem volt, hogy elmenjek, th lehet ez csak nálam igaz )
Elszámolás 4/10 (előre f*z*tve, nem voltam szimpi ez OK, de a hosszabbításért újra fél óra furcsa)

Ami kimaradt:

Hátrány: (Profi a csaj, ezért feltételezem csak nálam probléma, másnál nem)
- furcsa volt az /rképzése
- A csókot extraként számolta fel.

Előny:
- NAGYON JÓL CSÓKOL
- Kellemes természetes mellek (szívesen kivennék egy hét szabit, hogy markolászhassam Őket)
- Avas ellenére jól megközelíthető, tiszta lakás
- Engem nem zavar a szilikonos mell, de ezeknek a természetes formáknak a tapintása fantasztikusan jó volt. Külön élveztem, hogy nem fért el a kezemben.

Valószínű, hogy még egyszer kipróbálom. A mostani negatívumokat betudom annak, hogy rossz passzban kaptuk el egymást. SzVal ha eljutok hozzá jön egy újabb beszámoló. Remélem hamarosan...

Természetesen várom a kedves MT-t véleményét is a hölgyről...
Kellemes Napot!

/ kefe /

kefe - (14 hozzászólás) írta Augusztus 26, 19:40
0 0

Hali Kedves Makktársak!

Egy szokásos kisregény a mai napra, bár igaz múltheti történet...

A kisregényem tárgya : Vivienn (ml)

Mostanában telefonszámot váltott, de legalább a fényképes hirdetése a régi. Már kértem róla infót itt a fórumon, de nem kaptam. Mivel az adatlapja alapján kívánatosnak tűnt, és az arca is bejött nekem gondoltam felhívom.

Tetszett, hogy a telefont mindig felvette (lehet, hogy Ő valójában tényleg non-stop r*nd*el?). Gondoltam meglátogatom. Kívánságaim listája: a tűsarkú, és hogy letámadjon. A fotók alapján egy igazi vad (, de nem idén barnult) hölgyikére számítottam. Az időpont egyeztetés az én kívánságomra reggelre esett, így reggeli kávé és fürdés után 9 órára jelentem meg nála. Helyszín Vörösmarty út számomra könnyen megközelíthető része.

A kapu előtt csörgés és már fent is vagyok a lakásban. A megbeszéltek szerint tűsarkúban várt, ez külön jól esett. Belépve elgondolkoztam, hogy maradjak-e. Tudni kell rólam, hogy én a vékony lányokat szeretem. SzVal a lány nem az esetem. Kicsit husis (az a van mit rajta fogni), a hasa (számomra) picit nagy, de az arca, a tűsarkú és a szép haja, valamint a melltartóban gömbölyödő keblek maradásra bírtak. A lány próbált beszélgetni velem, de most nem voltam csevegő kedvemben.. Gyors *regyeztetés, és máris az ágyban találtuk magunkat.... A fr*nciája nem rossz, de nálam nem Ő viszi a pálmát... Kicsit nehezen reagált a kéréseimre, de amit kértem azt mindent megkaptam.... Csókot nehezen adja, de ha odahúztam magamhoz nem tiltakozott. A leányzó szerintem tudja az előnyeit, mert 1-2 röpke póz után maga mögé parancsolt. Lehet ezt szereti, de az is lehet, hogy tudja ez egy előnyös póz.... Itt nem látszik a nagy pocija, viszont egy fantasztikus homokóra p*pót lehet dugni (már aki ezt szereti). Kemény formás derék, lehet markolni, és rángatni :-) ... Azonban így nem látszottak a szép szemei, és a mell alá hulló hajfonat, és az arca ami miatt felmentem :-(. Kérésemre Gyorsan visszatértünk a lovagló pózhoz... Kemény melleit még most is a kezem között érzem... Kár hogy a lány ez nem tudja kihasználni. Én a helyében a férfi minden porcikáját „végig masszíroznám" vele. Isteni élmény lehetne...... Annak ellenére, hogy a lány nem igazán használta ki testi adottságait a várva várt gyönyör idő előtt bekövetkezett... Következett volna a csevej (amivel próbálkozott is), de most nem volt hozzá hangulatom. Irány a fürdő..
A tusfürdő mániákusoknak elmondom, hogy nincs nagy válaszék. Én szappan mániás vagyok, azt szoktam keresni. Na ez nem volt. 1 tusfürdőt találtam, ami semleges illatú, de nem vagyok biztos benne, hogy az férfinak gyártották :-). Viszont frissen mosott törülközőt kaptam :-)

Tus öltözés, és GO meló.....

Összegzés:

A hölgy Vivienn.
Egyeztetés 8/10 Mindig felvette, ez tetszett
Lakás 6/10 (Átlagos, nem cicomázott, a célnak alapszinten totálisan megfelelő )
Lány 7/10 (A képeken ő van, de husisabb, mint amit vártam)
Szolgáltatás 6/10 (A csókja nem volt elég vad, nem az a letámadós típus )
Elszámolás 8/10 (előre f*z*tve, a telefonon megbeszélt *rakat)

Ami kimaradt:

Hátrány:
- kicsit husisabb mint vártam (ez nem mindenki számára hátrány)
- a megbeszéltek ellenére nem az a letámadós típus

Előny:
- Képeken Ő van
- gyönyörű száj, haj, szem (csak jobban kihasználhatná ezen pozitív jellemzőit)
- Formás és kemény keblek
- A ki szereti a husisabb lányokat, hátulról formás hát, derék, fenék vonal.
- Szerintem a flórája kicsit túl*razott (***moderálva***) igaz a csók alap.

Kellemes Napot!

/ kefe /

executor - (1 hozzászólás) írta Augusztus 4, 13:48
0 0
A hozzászólást moderáltuk, kérjük a fórum szabályzat betartását!
fakex74 - (1 hozzászólás) írta Július 23, 21:56
0 0

Hali mindenkinek ! En 1 länyt keresnenk , aki,. nem kint dolgozom frankfurt-ban ritkän megyek "haza" szeretnek egy hozzäm illö hölgyet tärsnak . ,40,175,80 öszes haj , kek szem . ha esetleg valakit "erdekelnek" ?

A téma összes hozzászólásának megtekintéséhez vagy a fórumba való beíráshoz kattintson ide!
A fórumhoz hozzászólni csak regisztrált felhasználók tudnak.

Vidéki lányok, szexpartner, szexapró, masszázs, klub és shop hirdetések egy helyen!
videkilany.hu - Vidéken a legnagyobb!

A chat használatához jelentkezzen be, vagy regisztráljon!