Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városból
Székesfehérvári lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZÉKESFEHÉRVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Október 14, 15:24
3
Masszázs VÁRPALOTÁN! TRI!
Svéd frissítő masszázs negyvenes de rendkívül fiatalos hölgytől! Minden nap, hétvégén is 9-22 óráig (SZEXMENTES)! Csak szám kijelzett hívást veszek fel!
+36 30 723-7970 Székesfehérvár
Október 7, 06:43
3
Virág Sziasztok!
Engem Virágnak hívnak, és elsőként vagyok városotokban.
Ezen a héten Péntek estig vagyok elérhető!

SIESS, HOGY LE NE MARADJ!
+36 30 631-8767 Székesfehérvár
Szerda, 06:04
3
Netty ITT A NAGY LEHETŐSÉG!

Ez mellett én sok mindent ajánlok, ellenben maximálisan be is tartom. :)
Ha szereted a hátsó bejáratot, akkor az én ajtóm mindig nyitva áll. :)

AKÁR egy fáradt nap után, vagy csak "úgy" kellemes relaxálós masszázsra /masszázs ágyon/ is van lehetőség.… [-Tovább-] ITT A NAGY LEHETŐSÉG!

Ez mellett én sok mindent ajánlok, ellenben maximálisan be is tartom. :)
Ha szereted a hátsó bejáratot, akkor az én ajtóm mindig nyitva áll. :)

AKÁR egy fáradt nap után, vagy csak "úgy" kellemes relaxálós masszázsra /masszázs ágyon/ is van lehetőség.

-csúszkamasszázs
-esso-lingam masszázzsal kicsit összekeverve

De hívj és mindent részletesen megbeszélünk. AKÁR TÖBB ÓRÁRA IS A BARÁTNŐD LESZEK! Nincsenek igazán határok!

Határtalanul, akár nálad is találkozhatunk! MINDIG SZÍVESEN MEGYEK!
Kérlek tisztelj meg, hogy SZÁMKIJELZÉSSEL HÍVSZ!

Köszönöm, :)
+36 30 543-4135 Székesfehérvár csoda.cica@gmail.com
Tegnap, 11:36
1
Masszazs Teljes testmasszazs a test es a lelek igenye szerint. Szexualis szolgaltatast nem vallalok. +36 70 386-3626 Székesfehérvár timagi@freemail.hu
Csütörtök, 09:02
1
Zsófi Szeretettel várlak ha egy kis lazításra van szükséged. 40 éves, telt idomokkal rendelkező nő vagyok. Székesfehérvár belvárosához közel diszkrét környezetben várlak. Tisztelj meg a számkijelzéssel. További szép napot! Puszi Zsófi +36 31 319-5192 Székesfehérvár

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

VL Szerkesztőség Tegnap, 07:46

Tisztelt Tamás85!

 

Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható Viviennről.
Köszönjük

spongyabob - Újonc (2 hozzászólás) - Csütörtök, 16:28

Üdv Mindenkinek!A Sonja nevü hölgy most Veszprémben hírdet,ott is két fotóval és ugyan azzal a telefonszámmal! 30 éves,nagy mellü.Egyik fotón rövid fekete haj a másikon hosszabb és erős testalkat!

 

ottis - Újonc (1 hozzászólás) - Szerda, 19:20

 Üdv, több ilyen vagy hasonló nevű hölgy is szokott hirdetni. Melyik Sonjáról van szó? Legalább a korát add meg lsz.

 

Vezérezredes - Újonc (1 hozzászólás) - Szerda, 07:48

 

 

Pontosítanod kellene melyikről volt rossz tapasztalatod életkor, vagy hogyan néz ki, mert így nem lehet tudni kire gondolsz. Valamikor 3-4 Sonja nevezetű hölgy is van a városban egy héten. ;) 

spongyabob - Újonc (2 hozzászólás) - Hétfő, 12:39

Üdv Mindenkinek!Meglátogattam a Sonja nevü hölgyet,hát csalódás volt!Nem ő fogadott,de határozottan álította hogy ő van a képen!Hozzáállása, lelkes de gyenge!

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...