English  |  Magyar
  Gyorskereső

A legnagyobb vidéki szexpartner kereső több száz hirdetéssel országszerte.
Vidéki lányok, masszázs, klubok, szexshopok.

 Regisztráció, hirdetésfeladás…   | 

LÁNYOK ZALAEGERSZEG

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Zalaegerszeg városból
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra ZALAEGERSZEG városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a bal oldali kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország legnagyobb és legnézettebb vidéki szexpartner oldalának!
25 találat    oldal: 1/1
Szidi

30

Zalaegerszeg

Sofi

26

Zalaegerszeg

Linda

30

Zalaegerszeg

Hanna

19

Zalaegerszeg

Maya

23

Zalaegerszeg

Niki

23

Zalaegerszeg

Elizabett

40

Zalaegerszeg

Ramóna

22

Zalaegerszeg

Husika

42

Zalaegerszeg

Szinty

35

Zalaegerszeg

Anna

23

Zalaegerszeg

Szidi Masszázs

30

Zalaegerszeg

Lina

25

Zalaegerszeg

Viki

20

Zalaegerszeg

Krisztin

32

Zalaegerszeg

Jenny

19

Zalaegerszeg

Nagyi

50

Zalaegerszeg

Szilvi

34

Zalaegerszeg

Dóri

37

Zalaegerszeg

Karmen

22

Zalaegerszeg

Gina

18

Zalaegerszeg

Vanda

32

Zalaegerszeg3 fénykép
Május 25, 13:37 Kati Kedves Férfiak! Egy 40-es Nő vár Titeket a lakásán. Ha szeretnéd barátnőként, szeretőként vagy szimpla gyors menetért. S. O. S fr*ncia, akár masszázzsal is. Szép Napot! Páros héten délelőtt, páratlan héten délután vagyok elérhető. Telefonszám: +36 30 793-7740
Város: Zalaegerszeg

1 fénykép
Augusztus 10, 13:08 Masszázs Kérlek, olvasd végig a hirdetésem, így elkerülhetjük a félreértést. Nem vagyok vékony és tini, de nem is kívánok versenyezni a fiatalabb korosztállyal, nincs hosszú szőke hajam, teljesen átlagos, negyvenes nő vagyok, de jól masszírozok, lehet velem beszélgetni. A belvárosban várlak, új környezetben, a megszokott sz*lg*lt*tással. A diszkréció adott és elvárt.
SMS-RE NEM VÁLASZOLOK! Csak akkor hívj, ha nem zavar a korom, így mindkettőnknek megspórolsz egy kellemetlenséget. Kérlek, ha bejelentkezel, gyere is, vagy mondd le. Neked sem tetszene, ha én nem tartanám a szavam! Utalványt is elfogadok. Amennyiben bejelentkezel, de mégsem tudsz jönni, kérlek jelezd.
Egy kicsit előre egyeztessünk. kb. egy órával :) Tehát: egy jó masszázs, kellemes befejezéssel? :) Vagy akár, ha Te is megmasszírozol engem? :) Hétfőtől-szombatig várlak, :) Kriszta
Telefonszám: +36 30 907-6911
Város: Zalaegerszeg
E-mail: krisztike62@citromail.hu
Kedd, 08:20 Masszázs Masszázs variációk Zalaegerszegen. Puszi Katica Telefonszám: +36 20 407-5681
Város: Zalaegerszeg
E-mail: katicak745@gmail.com
25 találat    oldal: 1/1


ZALAEGERSZEGI LÁNYOK FÓRUMA

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!

Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a zalaegerszegi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.

Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

csemegéző - Újonc (34 hozzászólás) írta Tegnap, 23:13
0 0

Jártam a most először Egerszegen lévő Linda 30-nál. Üde színfolt a városban. Remélem máskor is jön, hiszen tényleg egy első osztályú szolgáltató.

Formás testű, kedves, figyelmes, nagyon jól éreztem vele magam.

xl - Újonc (30 hozzászólás) írta Augusztus 27, 11:08
0 3

Cindy 28 ról valakinek vélemény Jöhet privátban is

roli55 - Újonc (4 hozzászólás) írta Augusztus 25, 14:40
0 0

olyan 18 körüli roma lányt valaki tud a környéken aki vékony és popsit is válal? ide vagy priviben is irhat aki tud esetleg ilyen lányt :)

Higany - Újonc (2 hozzászólás) írta Augusztus 23, 15:56
0 0

Glóriáról (38) tud valaki valamit?

Elégedettség, ajánlás?

Baknyúl - Újonc (7 hozzászólás) írta Augusztus 10, 13:16
0 0

Hi! Lindánál voltam, autós kalandra. Ez volt az első autós kalandom, tehát sok mindent nem is lehetett csinálni, de elég passzív volt sajnos. Szimpatikus és korrekt lány, nincs tp, de magától nem nagyon kezdeményez semmit, csak válaszol és engedelmeskedik. Nem buta és a külseje talán még jobb is, mint a képeken. Ha valakinek az a mániája, mint nekem, hogy fiatal, FEHÉR, vékony arccal hirdető lányokat keres, és lakásra tudja vinni, annak jó lehet. Amúgy... nem nagyon szenvedélyes, hogy finoman fogalmazzak, unott.Mégis rengetegen járnak hozzá.

A téma összes hozzászólásának megtekintéséhez vagy a fórumba való beíráshoz kattintson ide!
A fórumhoz hozzászólni csak regisztrált felhasználók tudnak.

Vidéki lányok, szexpartner, szexapró, masszázs, klub és shop hirdetések egy helyen!
videkilany.hu - Vidéken a legnagyobb!