Lányok Szekszárd

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szekszárd városból
Szekszárdi lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZEKSZÁRD városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

2013.10.18. 08:18
2
. Szia! Kellemes időtöltésre vágysz? Keress nyugodtan telefonon! Csak hétvégén vagyok elérhető! +36 30 337-3881 Szekszárd eniko755@freemail.hu
Vasárnap, 11:04
3
Zsolti 165 cm 60 kg 17 intim
Titkos kalandra vágysz amit még nem csináltál, de szívesen kipróbálnád S. O. S fr*ncia is. Keress bátran kortól függetlenül is!
Mindenre nyitott vagyok passzív-aktív oldalon! Nálam, vagy nálad, teljes éjszakát, vagy nappalt, de kocsis kalandokra is. Prosztata, lazító, sport, erotikus masszázst. Hívj bizalommal. 0-24 vagyok.
+36 30 360-3478 Szekszárd

Szekszárdi lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a szekszárdi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szekszárd fórum utolsó 5 hozzászólása:

Andrey - Újonc (11 hozzászólás) - Október 7, 09:12

Sziasztok! A hölgy tényleg Nicoletta néven van jelen, és nincs rászorulva az én védelmemre, de nekem teljesen más tapasztalatom volt vele. Azt elfogadom, hogy lehet, már nem 37 éves, de nem érdekelt. Gyönyörű cicik, feszes, kemény, hosszú combok fogadtak, és egy barátságos, örökké csacsogó, mosolygós, vidám ,,cukros nénivel'' találkoztam, akivel az együttlét is igazi ÉLMÉNY volt. Most is felkerestem volna, ha ráérek. Szerintem bánhatod, hogy nem maradtál!  

mefisztó - Újonc (4 hozzászólás) - Október 6, 21:19

A héten, hétfőtől-szerdáig ittlétével megtisztelte Szekszárdot a Nikoletta néven  hirdető vándor pillangó. Amikor megláttam a fotóit, a nyálam csorgott, azt mondtam, itt van az álmaim hölgye. A bejelentkezés könnyen ment, többször egyeztettünk, az furcsa volt, hogy azonnal felvette a telefont, szabad volt. Amikor megláttam élőben, az volt a hidegzuhany....37 évesnek adja magát, szerintem minimum egy tizessel több.A képei gondolom még fénykorában készülhettek. Kiábrándító volt.  Kiderült, hogy szinte sötétben akar lenni végig. Ebből nem engedett, nem merte felvállalni a meztelen látványát......Otthagytam...ilyet sem tettem még, de elgem lett az átcseszésekből.

 

kisboa - Lelkes újonc (67 hozzászólás) - Október 5, 18:18

 Szerintem a szimpátián, és a hozzáállásodon múlik meddig jutsz el! Légy érzéki, és izgasd jól fel...A többi talán adódik!

 

mefisztó - Újonc (4 hozzászólás) - Október 4, 15:16

Most Angi néven hirdeti magát /régebben Dóra-Dóriként/ egy fekete molett lány. A kép csalóka, bedőltem neki. A pucér valóságában annál kiábrándítóbb. Ha szereted a kövér lányokat......ez az. Az ágymatrac egy aktív lény hozzá képest. Egy érzéketlen fadarab, egy csöpp beleérzés, partnerség sincs benne. Igen buta sötét lány a javából. Igénytelen környezetben fogad, egy lelakott ágyfélén, és ápolatlan. A *** moderálva *** előre kéri, nála 10 perc a k*fizetett fél óra, úgy hogy még abban a rövid kis időben is rosszul érezheted magad a hidegsége miatt. A Biankán és a Melindán kívül nem lehet találni korrekt hölgyet?

 

Mefisztó

mefisztó - Újonc (4 hozzászólás) - Október 4, 14:51

Moncsi néven még a múlt héten hirdette magát egy telt szőkeség. Kerüljétek. Mosolyogva megígér mindent, a *** moderálva *** ellkéri előre, de nem teljesít. A fél óra nála úgy 15 perc a belépéstől kezdve. Nagy arca van és rém buta. Van egy másik csajszi, akivel együtt dolgoznak, Fedra néven hirdette magát még a múlt héten. Ha undort akarsz kapni a Nőktől, nála megtalálod. Egy ápolatlan, hiányos fogazatú korcs. A legocsmányabb legsötétebb fajtából való. Úgy látszik gyorsan kitelt a becsület, mert gyorsan eltűntek a Szekszárdi oldalról.

 

Mefisztó

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...