Lányok Tatabánya

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Tatabánya városból
Tatabányai lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra TATABÁNYA városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Tegnap, 12:27
3
Seherezádé Csinos, vékony hölgy várja urak hívását kortól függetlenül. Ha szeretnél úgy szeretkezni mint otthon, barátnő, feleség, akkor nálam a helyed érezheted a nedves puncim ahogy hatolsz belém és élvezel belém! hétköznap 14:00 órától +36 70 364-9731 Tatabánya
Június 27, 14:37
3
Veronika Várlak szeretettel lakásomba akár egy félórára, vagy egy tartalmas órára! Csók +36 70 246-7587 Tatabánya

Tatabányai lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a tatabányai hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Tatabánya fórum utolsó 5 hozzászólása:

carpazine - Újonc (26 hozzászólás) - Május 27, 16:58

hello viki 22 es szamanta 28 ugyanaz viki 22 teljesen kamu kepek gyorben volt ez a banda de itt 1 het alatt rajottek az emberek hogy ez egy kamu es eltuztek innen szép nem magyar hölgyek.és kedves rokonszenvezö urak is. felejtosek

Janko - Újonc (8 hozzászólás) - Április 29, 15:09

 óóóó Későn olvastam :( épp tegnap irtam ki én is. Teljes *** moderálva *** az egész. Kedvesség nulla. Futo szallagos ilyet még nem láttam eddig. A hazugságiatól bele keveredet az ***moderálva***  is mikor vissza kérdeztem. Szégyen !

 

Janko - Újonc (8 hozzászólás) - Április 29, 14:55

Szamanta 28 éves     Tatabánya Győri út ***moderálva***

Anitaszexy - Hirdető (44 hozzászólás) - Április 28, 19:35

 

 De írd ki a nevüket!

Janko - Újonc (8 hozzászólás) - Április 28, 19:03

Sziasztok. Mai nap folyamán voltam egy hölgynél Tatabányán és nem tudom,hogy figyelmeztessem a Férfi társaimat anélkül,hogy ne írjam ki a nevét, nevüket. Hatalmas csalódás volt semmi diszkréció a két vendég közt 1 perc sem volt sőt meg kellett várjam,hogy az ellőttem lévő távozzon mert még öltözött. utána meg kibeszélte. Ráadásul az összeg amit kifizettem egy órára / Amit telefonon egyeztettünk/ oda adtam és közölte,hogy az fél órára van és ő *** moderálva *** nem ad vissza. Gondoltam jó csak érje meg de olyan stressz helyzetbe hozott semmi kedvesség semmit nem szabad mindenért fizetni- Ezzel nem is lenne baj csak a hirdetésben és a telefonban is mindent "szabad" sok mindenre nyitott. Amint oda adod a *** moderálva *** ez megváltozik hacsak nem egyeztetsz közvetlen a fizetés előtt így nem érhet meglepi. Három lány dolgozik egy kis lakásban had ne részletezzem

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...