Lányok Tatabánya

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Tatabánya városból
Tatabányai lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra TATABÁNYA városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Tatabányai lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a tatabányai hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Tatabánya fórum utolsó 5 hozzászólása:

Vénusz - Hirdető (3 hozzászólás) - Tegnap, 12:04

 Köszönöm szépen...Kedves vagy  Várlak vissza szeretettel  😊😉  puszi

 

szél - Újonc (1 hozzászólás) - Szombat, 23:28

Sziasztok!Tatabányán Dina a legjobb csaj kedves igényes.A többi hirdető lutri.Persze előfordul pár normális csajszi is.

finder - Újonc (1 hozzászólás) - Szerda, 10:16

Sziasztok.

Vigyázzatok,mert Szamanta,Dolly és van két Viki az csak két lány és lehúzásra mennek.

 

Kamilla93 - Hirdető (32 hozzászólás) - Február 7, 19:27

Kedves Uraim! 

Sajnos emberből vagyok én is, így előfordul, hogy családi problémáim adódnak, vagy betegség közbejön, akár pont a találka időpontjában. Amint tudom, én ezt jelzem is, illetve, felveszem a telefont és korrektül tájékoztatok mindenkit. Non sens-nek tartom, hogy ez után még vagyok fenyegetve, hogy ebből bajom lesz és társai szöveggel van lereagálva a telefonbeszélgetés. Okos, intelligens ember úgyis tudja, hogy ez esetben, ha más nem, egy kis plussz idővel kárpotolom az adott egyént. Értem én, hogy ki kicsoda, de legyünk már kuturáltak.

Köszönöm!

Janosz - Újonc (2 hozzászólás) - Január 11, 15:28

Üdv Emberek! Megosztanám tapasztalatom!

A mi nap Timi 28- nál jártam, 1- órára mentem!! 

Aki szereti a telt idomokat, nem fog csalódni! Pufa bőr, kéz, francia isteni!!!!Az 1 - óra csak 40-perc lett miadtam, két aktus!!!!  Szemei hangja igazi barátnő feeling!!! Üdv csak ajánlani tudom!!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...