Szexpartner Veszprém

Vidéki szexpartnerek Veszprém városból
Veszprémi szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Veszprém városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Veszprémi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a veszprémi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Veszprém fórum utolsó 5 hozzászólása:

kisboa - Lelkes újonc (78 hozzászólás) - Szerda, 15:19

Kittyről sikerült lemaradnom, már továbbment Győrbe! Ennyire nem volt szimpatikus Veszprém?

kisboa - Lelkes újonc (78 hozzászólás) - Szerda, 12:49

Hi!Most nézem, a Lívia is megérkezett Veszprémbe! Anno Hévízem volt hozzá szerencsém pár alkalommal, jól teljesít, nincs gond vele! Ajánlott kategória!Üdv!

xtc - Újonc (2 hozzászólás) - Szerda, 12:16

Sziasztok

 

Gréta (21) vagy Melisha (26) ról valakinek valami infója?

kisboa - Lelkes újonc (78 hozzászólás) - Kedd, 17:30

Hi!

Megérkezett Veszprémbe Kitty,aki szerintem a neten hírdető hölgyek között a legnagyobb mellekkel rendelkezik! Nagy élmény vele az együttlét, vér profi, de érzéki teremtés! Amit művelt utoljára velem, az feledhetetlen, volt már részem párszor nagy mellű nőhöz, de ahogy Ő bánik velük, olyat még nem éltem át! És a finom kényeztetést nagyon tudja élvezni, és maximálisan meg is hálálja!Próbáljátok bátran! Üdv.

crack - Újonc (1 hozzászólás) - Január 8, 16:41

Hello Cirk74, sztem ne vedd magadra a dolgot, szereztél egy olyan tapasztalatot, ami a legtöbb férfitársaddal is megtörténik. Arról van ugyanis szó, hogy a leányzóknak 2 tipusa van. Az egyik valóban szolgáltat a szó legnemesebb értelmében. A másik pedig kedves és aranyos, de csak addig, míg megkapja a rózsaszálakat. Utána mindent megtesz, hogy túl legyen rajta. Nekem is volt már olyan tapasztalatom, hogy ilyet szólt, ne csókold a lábam mert csikiz, hason fekve ne csináljuk mert nem szeretem, stb. Miközben én maximálisan gyengéden közelítettem volna hozzá. Aztán amikor lankadsz, szemrehányóan rád néz, hogy most akkor mi lesz, és persze nem tesz semmit az ügy érdekében. Innen már rövid az út a teljes megsemmisülésig, a játékot ő nyerte.
Az első tipus pedig azonnal segít, ha lankadsz, és a végén hatalmas élménnyel térsz haza. Ha egy kicsit több tapasztalatod lesz, hamar rá fogsz jönni, ki melyik csoportba tartozik és annak megefeleően fogsz te is a dologhoz állni. Célszerű attól akit nem ismersz az elején csak egy fél órát kérni. Ez van.

Ja míg el nem felejtem. Véleményed hatásásra NEM fogok Dorkához menni. Köszi az infókat!

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...