Szexpartner Kecskemét

Vidéki szexpartnerek Kecskemét városból
Kecskeméti szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Kecskemét városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Kecskeméti szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a kecskeméti hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kecskemét fórum utolsó 5 hozzászólása:

pipuka · Újonc (2 hozzászólás) · November 29, 08:46

Sziasztok. 

Megismerkedtem egy kecskeméti lánnyal, Noni 29 néven hírdet. Kicsi, de nagyon formás, kedves, mosolygós. Minden porcikája tökéletes.

A vendégének a kedvét keresi, röviden: nagyon aranyos. egy kicsit törékeny alkat, ezért vigyázzatok rá. 

Ajánlom azoknak, akik szeretik a szép és kedves lányokat.

Kecsoi01 · Újonc (1 hozzászólás) · Szeptember 18, 11:01

Sziasztok 

Voltam Liácska masszásnál egy s.o.s francián

És valami fergeteges a szopó tudománya csak ajanlani tudom 😊

gidanacs76 · Újonc (2 hozzászólás) · Szeptember 6, 15:25

 Igen, lehetnénk aktívabba.

Nemrég jártam Lindánál. Talán Linda 26 vagy 27 vagy 28 néven hirdet. Pesti vendégmunkás. Képei egy kicsit csalnak, én vékonyabbnak tippeltem a megadott adatok és képek alapján, de nem csalódtam. Búvóhely az északi térfalnál. Szerintem többen is rendelnek ott, de tökéletesen diszkrét. Folyosóról nyíló kicsi szoba saját fürdővel. Hangulatfény, laptopról kellemes zene. Linda bébydollban fogadott. Kedves arca van, gyönyörű, nagy szemei! Csinos, formás test. Kerek fenekét nem győztem csodálni, amikor ment fel előttem a lépcsőn. Gyors tusi, ő térdein ülve, nekem háttal várt az ágyon. Urak, engedte, hogy csókolgassam, símogassam a testét, melleit!!!! Sokan azonnal rábuknak a cerkára! Kellemes, kölcsönös percekig tartó előjáték következett. Szerintem Ő is élvezte. Utána kértem, hogy huppanjon rám. A látványtól itt hamar végem lett, amit nagyon sajnáltam, szerettem volna még más pózt is kipróbálni. Utána beszlgettünk még egy keveset. Mindenkinek ajánlom, hogy figyelje mikor hirdet itt Kecskeméten.

 

Airgeneral · Újonc (17 hozzászólás) · Szeptember 6, 05:12

 

 Sajnos nem igazán aktívak a mtársak ezen a fórumon, pedig sok vakrafutástól kímélhetnénk meg egymást az eszmecserékkel. Hétvégén újra megyek, Evelin engem is érdekelne, vagy valami más csalódásmentes ajánlás?

gidanacs76 · Újonc (2 hozzászólás) · Szeptember 1, 15:01

Sziasztok! Az alábbi lányokról szertnék infókat kérni: Leila22, Sidney33, Lina28, Barbi23, Evelin21, Andy29! Jártatok mostanában náluk? Tapasztalatok?

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...