Lányok Szekszárd

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szekszárd városból
Szekszárdi lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZEKSZÁRD városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Április 10, 13:26
3
Rianna Sziasztok Dögös vörös vár. 164 cm, 58 kg, 75 cicik fehér bőrű érzéki nő. Várlak, hogy egy nehéz napon ellazulhass egy odaadó, bújós csajszival vagy csak ha egy kellemes finom lazításra vágysz, akkor ne haboz hívj :) Gyere és élvezd velem az érzéki perceket. Kérlek csak számkijelzéssel hívj. Nálam a diszkréció adott. Puszi +36 30 662-3439 Szekszárd deila770730@gmail.com
2013.10.18. 08:18
1
. Szia! Kellemes időtöltésre vágysz? Keress nyugodtan telefonon! Csak hétvégén vagyok elérhető! +36 30 337-3881 Szekszárd eniko755@freemail.hu
Március 7, 21:17
3
Zsike Kedves, odaadó szöszy vár kedvesen és nedvesen. Nem vagyok egy pálza cica, hanem egy igazi belevaló Nő. Lehetek édesen búja kiscicád, vagy uralkodónőd. 100% diszkréció! Hívj bátran! +36 20 984-2735 Szekszárd kisasszony788@windowslive.com
5 órája
3
Zsolti 165 cm, 60 kg, 17 intim.
Mindenre nyitott vagyok, passzív, aktív, S. O. S. francia. Nálam vagy nálad, teljes éjszakára vagy nappalra, de kocsis kalandokra is. Prosztata, lazító, sport, erotikus masszázst, hívj bizalommal! 0-24.
+36 30 360-3478 Szekszárd

Szekszárdi lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a szekszárdi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szekszárd fórum utolsó 5 hozzászólása:

Arka - Újonc (1 hozzászólás) - 9 órája

Vélemények a most itt lévő lányokról?? Meg látogatnák valakit. Köszi

Alexa3 - Hirdető (1 hozzászólás) - Április 1, 18:52

 

 Nem tudom miről beszélsz te vagy az egyedüli akinek nem tetszik a szolgáltatásom.

Ha voltál egyáltalán nállam.

linde3 - Lelkes újonc (61 hozzászólás) - Április 1, 15:23

(Németországból - Kirchardt)

 

Szofi 22 rajta volt a kívánságlistámon, de látom Alexa 24-el van társulva, így kihúztam. Ahogy a mondás is tartja, aki korpa közé keveredik...

hevesjeeges - Újonc (1 hozzászólás) - Március 19, 22:24

Sziasztok,

Paksi lányokról esetleg van infótok? Köszi!

linde3 - Lelkes újonc (61 hozzászólás) - Február 27, 13:36

Vigyázat! A Szekszárdon hirdető, de Decsen dolgozó lányoktól óva intek mindenkit, saját rossz tapasztalat alapján. Szolgáltatásról gyakorlatilag szó sincs, értékelhetetlen a hozzáállásuk, ráadásul*** moderálva *** is! 

*** moderálva ***

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...