Szexpartner Székesfehérvár

Vidéki szexpartnerek Székesfehérvár városból
Székesfehérvári szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Székesfehérvár városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Székesfehérvári szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

UTC · Újonc (3 hozzászólás) · Január 7, 18:25

Sziasztok! Másodszor jártam Dorinánál és tényleg semmi negatívumot nem tudok mondani, csak pozitív tapasztalatom volt. Még biztos visszatérek hozzá :)

 

galagonya99 · Újonc (14 hozzászólás) · Január 3, 20:46

A hozzászólást moderálásra küldték.

Szia!

1. Dorina már válaszolt.

2. Illik pontosan érkezni. Jankó ezt tette. Nem tudom 9-re, hogy lehetne előbb érkezni 9-nél. Ugye nem azt akarod sugallni, hogy egy időpontra több embert kell odacsődíteni?

3. Ha hosszabbítást kérek előtte megkérdezem, hogy az adott hölgy vár-e utánam valakit. Ha igen a válasz akkor természetesen lemondok a dologról.

4. Amennyiben annyira akarnám a hosszabbítást, nyilván nem lennék lelombozva egy 27 másodperces telefon miatt amiben a hölgy megbeszélhetné a dolgot a várakozó úriemberrel. A hosszabbítást kérő egyén is elvárná ezt hasonló szituációban. Különben is, annyit nyomkodjátok azt a ki*aszott telefont, hogy senkinek sem tűnne fel egy röpke beszélgetés.

 

Anitaszexy · Hirdető (20 hozzászólás) · Január 3, 20:10

 

Volt helyetted más aki előbb odaért🤭😃

Zsocee · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. december 10. 08:10

Sziasztok! Meglátogattam Dorina (29)-t viszont én semmi negatívumot nem tudok felróni neki.

Szédületesen jól néz ki, kedves és még humoros is. Számomra a maximálisan ajánlott kategória.

Nekem egyeztetési problémám sem volt. Azonnal felvette, a megbeszélt időpontban fogadott.

Nem volt zsákbamacska, azt kaptam amit megbeszéltünk.

Vigyázzatok rá, nehogy elpártoljon tőlünk :)

baba25 · Hirdető (2 hozzászólás) · 2017. november 22. 20:45

Kedves Janko ha valami problemad van azt azonal szoktak jelezni nem pedig ra jopar napra a megbeszelt idopont sajnos az eloted levo vendeg meghoszabitotta igy nem tudtam jelezni mivel ha vendegel vagyok nem telefonozom.sajnalom hogy ha emiatt tuske maradott benned.tovabbi szep estet.Dorina

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...