Szexpartner Sopron

Vidéki szexpartnerek Sopron városból
Soproni szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Sopron városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Soproni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Hickok - Újonc (1 hozzászólás) - Szerda, 19:16
A hozzászólás elbírálás alatt.
Gigabre - Újonc (2 hozzászólás) - Kedd, 19:08

Szevasztok!

 

Jazminrol szeretnek egy kis beszamolot irni.

Mar nezegettem egy ideje az adatlapjat, viszont feltem hogy kamu vagy ***moderálva*** mivel hasonlo neven es a kornyeken futottam mar bele ilyesmibe. A minap meglatogattam es kellemesen csalodtam. Belvarosban rendel, a lakas tiszta. A kepeken o van. Dogos kis cuccban vart, nagyon kedves volt. Meglepett hogy nem csak a teste jo, de szep is...ami eleg ritka :D egy orara neveztem be, sajna nem tudtam tovabb maradni. Az akcioval minden rendben volt garantalt a bf. Igaz hogy az arai magasabbak, de nincs extra koltseg es minden a megbeszeltek alapjan tortenik. Nekem megerte, korrekt volt, a kis kesesenmm is toleralta, alando vendege leszek! Csak ajanlani tudom, es vigyazzunk ra.

xyz - Újonc (42 hozzászólás) - November 9, 18:30

 

A bemutatkozó szövege  ezek szerint akkor sokkal jobb . 

xyz - Újonc (42 hozzászólás) - November 9, 18:15

Sziasztok. Jártam Nadinnál, a fotói nem nagyon festik a valóságot. hozzáállás sem az igazi. 

MPA - Újonc (4 hozzászólás) - November 2, 15:20

Tegnap jártam Mandy (27) nevű hölgynél.Lakás jereván rendben.A jölgyike csinos,jó cickok markolni való popsi.A technikája nem a legjobb de a kedvesséhe és odaadása kárpótló.Részemről ajánlott.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...