Szexpartner Pécs

Vidéki szexpartnerek Pécs városból
Pécsi szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Pécs városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Pécsi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a pécsi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

johnnyb77 - Újonc (13 hozzászólás) - Szeptember 18, 16:01

szandi 26 masszázs, a bomba képei miatt voltam nála régebben, sajnos csak a képek sikerültek nagyon (de tényleg nagyon) jól, tökátlag a csaj, de rendes volt, szerintem látta rajtam a csalódottságot és megkérdezte maradok e.  Fél órára azért  beneveztem a francia végül is ok, a masszázs gyenge, de legalább a rózsacsokor amit vittem, nem volt olyan nagy.. Ha nagyjából olyan lenne mint  a képeken akkor azt mondom megérte, így viszont nem ajánlom.

mtékáink - Újonc (30 hozzászólás) - Szeptember 14, 19:04

 A vicces ( szomoru ) az, hogy sok pecsi lany Nyiregyhazan dolgozik egyebkent...

 

VL Szerkesztőség Szeptember 12, 16:32

Kedves Látogatók!

 

Kérjük ezt a csevegés topicban folytassák

 

ElVaráZsolt - Újonc (27 hozzászólás) - Szeptember 12, 15:44

 

„...a kért rózsaszálak száma is szolidabb felétek...” Hát ebben nem vagyok biztos!

hajó - Tag (225 hozzászólás) - Szeptember 11, 21:33

 Ahogy nézegetem a nyíregyházi kínálatot, nem csoda, hogy itt nem találtál magadnak lányt. Nálatok jóval  komolyabb választék van és sztem a kért rózsaszálak száma is szolidabb felétek mint itt nálunk.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...