Szexpartner Pécs

Vidéki szexpartnerek Pécs városból
Pécsi szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Pécs városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Pécsi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a pécsi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

hajó - Tag (231 hozzászólás) - Szombat, 20:53

Sztem is vigyázzunk rá!

 

AF - Újonc (1 hozzászólás) - Hétfő, 08:47

Szami Pécs melletti gyöngyszem. Vigyázzunk  rá!

hajó - Tag (231 hozzászólás) - November 3, 20:31

 Valahol jogos a Szerkesztőség reakciója. Engem speciell nem zavarnak a kérdezősködők és ha érkezett itt-ott válaz a fórumon az engem  is érdekelt( ha nem ***moderálva*** ment).

És igen aki választ akar kapni a kérdésére az előbb-utóbb megtanulja, hogy odabiggyessze azt, hogy mely városra vonatkozik a kérdése.

 

VL Szerkesztőség November 3, 09:52

Kedves Látogatónk!

Kicsivel több, mint 1 évvel ezelőtt Önök, látogatók kérték, hogy töröljük a kérdezősködéseket és moderáljunk szigorúbban, mivel szinte csak erről szólt a fórum, hogy mindenki kérdezett. Tehát Önök sem akartak egy szét-offolt topicot. Ezt megtettük, de Önöknek nem volt jó, mondván egy egyszerű kérdést miért nem lehet feltenni? Ennek is eleget tettünk, ráadásul olyan módon, hogy mind a két igényüknek megfeleljünk. Nem lehet a kérdésekkel "teleszemetelni" (ahogy Önök fogalmaztak) a topicocat, majd a csomó kérdéssel rangot szerezni. Mégis megoldottuk, hogy aki kérdezni szeretne az megtudja tenni.
Úgy látjuk Önöknek most ez sem jó, viszont azon kívül hogy kritikát kapunk, építő javaslatot nem szolgáltattak hogyan lenne jó.
A hajó látogató véleménye szerintünk tökéletesen megoldaná ezt a problémát, nevezetesen ha a kérdésekhez oda lenne írva melyik városnál érdeklődik a kérdező. De ezt mi nem tehetjük meg Önök helyett, mivel nem mi írjuk a kérdéseket.

 

Johnny Rock - Kvázi-tag (129 hozzászólás) - November 3, 09:37

 lenti "hajo" hozzaszolast. En pont igy erzek.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...