Szexpartner Pécs

Vidéki szexpartnerek Pécs városból
Pécsi szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Pécs városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Pécsi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a pécsi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

just4fun · Kvázi-tag (105 hozzászólás) · 7 órája

Üdv!

 

Ágicáról(19) írnék: picike kis tini olyan mint a képein, egész ügyes is a korához képest, nem finnyás típus. Bár franciában még van hova fejlődi, rózsszálakban pécsi átlag kivéve, hogy az NF is extrának számít ami mondjuk nem tetszett, de összességében elégedett voltam. A lakás egy átlagos panel, célnak megfelel.

 

Konkrétan szerintem ez az a lakás amiről ilko makktárs is írt, hogy pórul járt az előre bejelentkezéssel. Ha minden igaz Ágica mellett Maja és Fruzsi is itt rendel.Maját még láttam is(ő is olyan mint a képeken) mikor én voltam mindhárman ráértek.A többieknek tanácsolnám(nem csak ezen a helyen hanem általában), aki ugye megteheti ne a péntek estét meg szombatot erőltessétek amikor mindenki ráér és nyomul, csajok is fáradtabbak stb. egy hétköznap kora délután a nyerő, esetleg délelőtt.A legtöbb helyen amúgy is pont leszarják az előre időpont egyeztetést, nehezen megoldható csak a bonyodalom van belőle.Sztem ez amúgy is max sokadjára visszajárósként elvárható.

Roszfiu · Hirdető (1 hozzászólás) · Tegnap, 21:25

A hozzászólást moderálásra küldték.

Sziasztok igen én velem beszéltél és igen meg beszéltünk egy időpontot, és ezért elnézést is kérek tőled. Hisz igazad van nem szoktam egyébként iet csinálni és sajnálom is, hisz nezzitek a fórumot sosem volt rollam semmien rossz vélemény ki írva és ezért ha ne tán valamikor még fel hívsz kárpototlak.!!! És az meg hogy nem vagyok magyar lány ezt nem neked csak aki hozzá szólt az nem azt jelenti hogy hogy nem vagyok normális és nem vagyok kulturált. Nem azon múlik hogy valaki magyar vagy nem hogy mien szolgáltatás nyújt szerintem!!! Eddig még sosem panaszkodott senki sem rám de nem is lessz mert mindig azon vagyok hogy minél jobb legyen. És egyébként egy igényes lány vagyok attól függetlenül hogy nem teljesen magyar de én annak mondom magam. És tőled meg meg egyszer elnézést kérek ne haragudj rám nem lessz ien többet!!!!!!!! Én úgy gondolom hogy ezzel el mondtam azt hogy sztm elég normális vagyok azzal hogy igen be valotam hogy igazad van. És ien nem lessz többet sziasztok 

ilko · Őstag (735 hozzászólás) · Péntek, 19:48

A hozzászólást moderálásra küldték.

Fruzsi 20.

 

Mindig elkövetem azt a hibát, hogy ha megtetszik valaki a képek alapján, akkor meglátogatom. Nos megint bebizonyosodott, hogy még mindig vannak gázos dolgok Pécsen!:(

 

Először szerdán hívtam fel, kiderült, hogy csak aznapra lehet időpontot egyeztetni. Oké, térjünk rá vissza péntreken, azaz ma. Amúgy kedves hangja van, már ha vele beszéltem egyáltalán, így utólag erős kétségeim vannak. Ma újra telefon délután, megint felvette megbeszéltük fél 8ra megkaptam a címet is. Na ház elől hívom, erre a válasz "Mi beszéltünk?" Mondom igen, megbeszéltük fél 8ra a randit. Válasz: "Nem emlékszem, de most amúgysem tudsz jönni, mert minden szoba foglalt."

 

Oké, akkor ennyi ebből bőven elég is volt...

 

Aki ezek után szeretne menni, csak tessék, nekemk felejtős!

suller · Újonc (24 hozzászólás) · Január 1, 11:23

Nagyon boldog új esztendőt kívánok minden kedves szolgáltatónak és a látogatóknak is!

hajó · Tag (234 hozzászólás) · 2017. december 31. 17:20

Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...