Szexpartner Nyíregyháza

Vidéki szexpartnerek Nyíregyháza városból
Nyíregyházi szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Nyíregyháza városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Nyíregyházi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

Newbie_nyh - Tag (224 hozzászólás) - Kedd, 18:11

Azért nem biztos, hogy nem a hölgy kavarta be a dolgokat némi félrekattintással. Judie 31 ugyanis profilt váltott, új számmal, ráadásul két napja még Nicol 29 volt.

 

Gabo30 - Kvázi-tag (109 hozzászólás) - Kedd, 16:31

Már többen érdeklődtek *** moderálva *** Pati-31 röl , nos voltam nála anno jó párszor amit meg is írtam a forumba..de mivel x ideje finoman szólva megromlott a kapcsolatunk, így nem látogatom ..

Fel kell hívni és mindent elmond, merre van, mit vállal stb,, vagy valaki olyat kérdezni aki jár mostanság hozzá rendszeresen ..Ui: szép volt jó volt és ennyi :) ezzel a Pati téma részemről le zárva!

Zsoloka - Tag (227 hozzászólás) - Kedd, 16:29

Komolyan mondom irigylem egyes hirdetők kreativitását a nevvalasztast illetoen,,, judie31-bol maris kettő van,,,mintha nem lenne még vagy nyócvanhatezer nev a naptarban, de ez csak szubjektív vélemény, amely nem feltetlen tintakepes..  mindenesetre én a kinai tetkos judienel mar voltam,,es nem bántam meg.... A masik judiet még nem próbáltam, de ilyen momentumok láttán kihagyom inkább...

MelodyFantasy - Hirdető (2 hozzászólás) - November 11, 14:38

Köszönöm szépen az értékelést, a képek nem régiek hanem le lett szedve róla jó pár tetoválásom, nyilván mert nem szeretném, hogy felismerjenek (egyedi tetoválások) a plussz kilókkal vitatkoznék, de ki hogy látja:) mindenesetre örülök neki, hogy jól érezted magad, a mostani ház külseje miatt elnézést kérek, tudom kívülről csúnyácska de belül gyönyörű és szerintem ez a ház sokkal diszkrétebb mint a panel ahol a szomszéd folyton kukkolt:)))

Kis csávó - Lelkes újonc (54 hozzászólás) - November 10, 19:17

 

Én még panélban voltam nála,de akkor mondta hogy költözni fog. Azt ő is írja hogy nem vékony lány. A képekre én már nem adok,a tetkóit meg megvizsgáltam személyesen. Nekem bejön a csaj,de kinek hogy.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...