Szexpartner Nyíregyháza

Vidéki szexpartnerek Nyíregyháza városból
Nyíregyházi szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Nyíregyháza városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Nyíregyházi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

szancsa - Újonc (9 hozzászólás) - 10 órája

Liliána 20: képeken ő van. Bánki donát iskola közelében lévő 10 emeletesben található. Félidőre mentem •••moderálva••• rozsáért francia vegyvédelmiben. Hogy lekerüljön és a kf. •••moderálva••• rózsáért szerintem kicsit sok. Test rendben lehet vele beszélgetni finom illata volt de a távolságot tartotta nehogy kárt tegyen benne az ember. Framcia nyelvet olyan szinten beszéli hogy nem is akartam beleszolni es ott végem is lett. Nekem bejött szerintem érdemes kiprobálni.

Tibeti szerzetes - Tag (262 hozzászólás) - Tegnap, 15:06

 ... és szerintem itt nem az a probléma, hogy valaki leírja egyszer, hogy neki nem jött be, miközben nagyon soknak a kedvence. Van ilyen. Ahogy Staffi írta, nem lehet mindenkinek megfelelni. Nem jött be és kész. Leírta, kész. Ez van. De ez már lejáratás, amit vagy egy konkurens csinál, vagy egy *** moderálva ***. Mást nem tudnék felhozni, mint okot, hogy miért írná valaki mindig ezt...

 

Gabo30 - Kvázi-tag (102 hozzászólás) - Tegnap, 14:25

. Ember tényleg nem unod még?? Mert már mi igen!! Mondtam már hogy Rami-20ról le lehet pattanni..

 

Gabo30 - Kvázi-tag (102 hozzászólás) - Tegnap, 14:07

 

Nem tom mennyire gáz vagy sem nem ismerem a csajt! De szerintem mérföldekre le van maradva a mi kis Raminktól :) azért célszerűbb lett volna más néven hirdetni itt..

Dzsozz - Újonc (13 hozzászólás) - Tegnap, 13:45

Kloé 29. Egyszerű : 10/10 Minden tökéletes volt. Rajta is, vele is. Hibátlan!! Egy órácskára mentem. Extra a NF , így egy Deákomba került. Ő van a képeken. Gyönyörű test , még gyönyörűbb cickókkal. Tökéletes hozzáállás.Csak ajánlani tudom mindenkinek. 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...