Szexpartner Nyíregyháza

Vidéki szexpartnerek Nyíregyháza városból
Nyíregyházi szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Nyíregyháza városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Nyíregyházi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

Jani2 · Újonc (16 hozzászólás) · Tegnap, 18:38

Kíváncsiságból én is meglátogattam Chanel (22)-t, Nem messze állomástól könnyen megtalálható helyszínen rendelt, valószínűleg legalább egy ember volt még vele mert a nevetés áthallatszott a szomszéd szobából. 

Azt tudom mondani maga a szolgáltatás nincs összhangban az érte kért papírossal, sajnos a siettetést is megtapasztalhattam, fél órára mentem és ebből jó esetben 20 perc volt a tényleges szolgáltatás, és ami még negatívum hogy a kézi levezetés valóban extra. 

Ami viszont pozitívum a hölgy rendkívül kedves, beszédes,  talán pár kilóval több mint a képeken de abszolút előnyére ugyanis inkább fenéken látszik ami rendkívül figyelemfelkeltő látvány, csinálta amit kell és nekem nagyon is bejött amit és ahogy művelt szóval azt tudom mondani legalább egyszer érdemes meglátogatni.

unikornis · Újonc (3 hozzászólás) · Tegnap, 15:51

A hozzászólás elbírálás alatt.

Konrad · Újonc (2 hozzászólás) · Tegnap, 08:24

Na, ha már benne vagyok a kommentelésben, még a nyáron voltam Cleópátra Masszázsnál. Csodálatos nő, fantasztikusan intim hangulatot teremt, és nagyon jól teszi a dolgát. Belépésnél kézfogás, ez nekem bejön (másokat tudom irritál), aztán gyors fürcsi, és rá az ágyra. Hason fekve kezdtünk, és ilyen érzéki masszázst én még nem kaptam, többször is akaratlanul pucsítottam. Aztán átfordulás, ekkor megkértem, hogy kicsit foglalkozhassak a hatalmas cickókkal. Alig bírtam betelni velük, a kezem egyszer a bugyiba is becsúszott, de engedélyt kértem rá, és így nem ellenkezett. A levezetés kérésemre gumis francia, jóízűen csinálja, és a végén egészen addig a szájában tartotta, amíg én nem jeleztem, hogy oké, most már rendben van. Elégedetten távoztam, naná.

Konrad · Újonc (2 hozzászólás) · Tegnap, 08:09

Pár hete Lola23 látogatója voltam, feszes bőrű, kissé romantikus lány, kellemes műcickókkal. Folyamatosan kissé távolságtartó volt, teljesítette, amit kértem, de nem nagy beleéléssel. Missziben félrefordult, így némi dohányszagot érezhettem a nyak tájékán. A kudarc nem az ő hibája volt, én voltam fáradt és kedvetlen, amin sajnos ő sem tudott javítani. Elég nagyot égtem, az aktus hasznavehetetlen volt, és ezért a tapasztalatért *** moderálva ***. Azt hiszem, a fiatal korosztály nem nekem való, inkább maradok a 30+-nál. Aki régi vendég, az alighanem jól érzi magát Lolánál, de nekem ehhez több látogatás kellene, amire nem vállalkozom.

VL Szerkesztőség · Csütörtök, 17:27

Kedves Látogatók!

 

Kérjük ezt a csevergést a Beszélgessünk topicban szíveskedjenek folytatni

Köszönjük

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...