Lányok Komárom

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Komárom városból
Komáromi lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra KOMÁROM városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Tegnap, 21:54
3
Amanda Sziasztok, Amanda 24 éves lány vagyok, 50kg és 160cm magas. Új vagyok, aki szereti a szex minden formáját franciát, popo szexet! Ha vágysz egy kis izgalomra, kényeztetésre, fantázia dús élményekre, hívj puszi. Kocsis kalandok, vagy szálloda! Élérhetőségem 08-22 óráig +36 20 543-1795 Komárom

Komáromi lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a komáromi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Komárom fórum utolsó 5 hozzászólása:

fabia80 - Újonc (1 hozzászólás) - Április 12, 19:37

Gyémánt rol vélemény

zs1987 - Őstag (376 hozzászólás) - Február 12, 17:43

 Most nem aktív a hirdetése, de akkor nekem nem tűnt fel, hogy szlovák mobilszámmal hirdetett volna. Biztosan magyar volt neki, mert az eltérő országhívóval már eleve többeket ellentmondásba keverne és inkább más lányt választana emiatt helyette.

 

MILFHUNTER - Tag (277 hozzászólás) - Február 12, 10:13

 lehet a tel.szám miatt

 

zs1987 - Őstag (376 hozzászólás) - Február 7, 16:55

 Ez kicsit meglepő, hogy valaki az alapján állít be egy itt hirdető lányt szélhámosnak, hogy a megbeszélt időpontban nem veszi fel a telefont. :D Voltam már így én is többször, aztán egyikről se írtam a fórumban, hogy szélhámos. Sőt közülük az egyiknél a második próbálkozás után összesen hatszor voltam.

Pedig mikor az egyik miatt kb. 200 km-t utazgattam, akkor dühös voltam miatta, de inkább nála is csak *** moderálva *** érdeklődtem, hogy mi is volt az oka, hogy pofára ejtett (nem nevezem meg, hogy ki volt az, de másfelé hirdet).

 

Egyébként honnan tudhatja rólad, hogy szlovák vagy, ha egyszer sem volt még nálad?

 

alexa veszprémböl... - Hirdető (2 hozzászólás) - Február 2, 17:19

 

 Nem gondolnám, hogy szélhámos lennék. Sőt! Korrekt feltételekkel viseltetek irántatok.. Még akkor is, ha a szlovák ***moderálva***! 

Valószínű nem érkeztél meg a megbeszélt időben. Nem is fogok várni senkire 10-15 percnél többet. Legyél pontos ***moderálva***! 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...