Lányok Kaposvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kaposvár városból
Kaposvári lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra KAPOSVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

December 1, 22:47
3
Dana Sziasztok, kedves, mosolygós lány várja hívásod. Ha kényeztetésre vágysz, tőlem megkapod! Szívesen megyek hozzád, de ha szeretnél meglátogatni azt is megteheted, Kaposvártól 12 km-re. Autós kalandokban is szívesen veszek részt. Rendezvényekre, szülinapokra is. Lányt is és fiút is tudok magam… [-Tovább-] Sziasztok, kedves, mosolygós lány várja hívásod. Ha kényeztetésre vágysz, tőlem megkapod! Szívesen megyek hozzád, de ha szeretnél meglátogatni azt is megteheted, Kaposvártól 12 km-re. Autós kalandokban is szívesen veszek részt. Rendezvényekre, szülinapokra is. Lányt is és fiút is tudok magam mellé, ha a többes kényeztetésre vágysz. Hívj bátran, mondd el mit szeretnél. +36 30 340-5231 Kaposvár kaszli41@gmail.com
Tegnap, 15:14
Sánel Sziasztok uj lány vagyok a városba. ha vágysz egy kis kikapcsolódásra kényeztetésre hívj bátran. én megadom. hejem sajnos nincs autós kalandokat vállalok. akár házhoz is megyek +36 20 224-2827 Kaposvár
Tegnap, 07:52
. sziasztok csajok szeretnél egy normális pasival le feküdni most meg teheted készesztetlek beválalok mindent még a legnagyob vágyaidat is. +36 20 237-3952 Kaposvár majoma37@gmail.com
Csütörtök, 09:16
1
. Kaposvár nagyatád közt várlak autós kênyeztetêsre +36 20 440-1905 Kaposvár petracica29@gmail.com

Kaposvári lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a kaposvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kaposvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Vicky24 - Hirdető (8 hozzászólás) - Tegnap, 18:41

 szia neharagudj de én biztos nem vagyok Kitti más oldalon se nézd meg jobban kösszi !!!!

 

laca37 - Újonc (5 hozzászólás) - Tegnap, 16:09

 

 Bianka, Princess, Vivi. Nekem bejöttek

Kaposvaripasi - Újonc (12 hozzászólás) - Tegnap, 09:38

Szerintem a másik oldalon lévő Kitti meg a Letti ugyan az! De még azt is megmerném kockáztatni, hogy az itt hirdető pasi is hozzá tartozik (Ez nem biztos)

 

Bubus01 - Újonc (15 hozzászólás) - Kedd, 11:57

 Én kaposvaron egyszer voltam akkor is Viragnal aki azóta már nincs itt, szóval én nem ajánlanék senkit. Kicsit odébb mész és sokkal jobb a felhozatal.

 

franky - Újonc (34 hozzászólás) - Hétfő, 09:41

Hogy kit érdemes meglátogatni: Alicet mindenképpen(ő most nem hirdet),Vivi(29) is ajánlott bár most nem tudom hogy néz ki.Ja és ez saját vélemény!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...