Lányok Kaposvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kaposvár városból
Kaposvári lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra KAPOSVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

2016.12.01. 22:47
3
Dana Sziasztok, kedves, mosolygós lány várja hívásod. Ha kényeztetésre vágysz, tőlem megkapod! Szívesen megyek hozzád, de ha szeretnél meglátogatni azt is megteheted, Kaposvártól 12 km-re. Autós kalandokban is szívesen veszek részt. Rendezvényekre, szülinapokra is. Lányt is és fiút is tudok magam… [-Tovább-] Sziasztok, kedves, mosolygós lány várja hívásod. Ha kényeztetésre vágysz, tőlem megkapod! Szívesen megyek hozzád, de ha szeretnél meglátogatni azt is megteheted, Kaposvártól 12 km-re. Autós kalandokban is szívesen veszek részt. Rendezvényekre, szülinapokra is. Lányt is és fiút is tudok magam mellé, ha a többes kényeztetésre vágysz. Hívj bátran, mondd el mit szeretnél. +36 30 340-5231 Kaposvár kaszli41@gmail.com
Tegnap, 10:51
1
Evelin25 Szia! Evelin vagyok, egy mindig jókedvű csaj! Velem kellemesen eltölthetsz egy vagy fél órát! Ami fontos a helyem NEM megoldott! Úriemberek hívását várom 50 éves korig! Alkudozók és értetlenek kíméljenek! Aktust csak óvszerrel vállalok! Amit nem vállalok: poposex, szadomazó, szerepjáték, perverzió! SMS-re nem válaszolok! SOS nincs! Puszi +36 30 421-4507 Kaposvár
Péntek, 10:13
1
Évi Egy kedves lány várja urak hívását. +36 30 357-6011 Kaposvár
Péntek, 08:17
1
. Kaposvár nagyatád közt várlak autós kalandra. Ha szeretnêl egy telt idomu hölgy bájait êlvezni állok szolgálatodra. ha szeretnêl különleges kênyeztetêst kapni hívj bátran. helyem nincs de kocsiban is naon fogod êlvezni. pusziiii +36 20 440-1905 Kaposvár petracica29@gmail.com

Kaposvári lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a kaposvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kaposvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

laca37 - Újonc (8 hozzászólás) - Szombat, 08:20

Szerinte ugyanaz. Az Ady Endre utcában voltam nála, velem teljesen normálisan viselkedett, rendben volt a csaj, bár amint irtam, nem emlékszem hogy a mellei milyenek voltak, csak arra hogy semmi gond nem volt.

Rocker - Újonc (41 hozzászólás) - Péntek, 19:31

 Lehetséges, hogy nem ugyan arról a Viviről társalgunk. Jelenleg két Vivi hirdet. Én arról írtam, aki 30 nak vallja magát.

laca37 - Újonc (8 hozzászólás) - Csütörtök, 22:13

 

 Több mint 1 évevoltam nála, nem emlékszem hogy mellimplantátuma lett volna, de lehet igazad van. Viszont az hogy csinos, és korrekt az fedi a valoságat, legalább is szerintem. Ha ellenvéleményed van akkor hajrá, mert az eredeti kérdés is éppen a tapasztalatainkról szolt.

Rocker - Újonc (41 hozzászólás) - Csütörtök, 19:28

 

Mellimplantátumos hölgyeknél, a korának megfelelő szép melleket hogyan  kell értelmezni?  

laca37 - Újonc (8 hozzászólás) - Csütörtök, 19:04

 

 Korrekt hirdető, csinos, korának megfelelő, szép mellekkel. 1 órát terveztem, de csak félóra ment, igy csak annyit számolt fel.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...