Lányok Kaposvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kaposvár városból
Kaposvári lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra KAPOSVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Október 12, 11:51
3
Évi Egy kedves lány várja urak hívását. +36 30 357-6011 Kaposvár
Csütörtök, 07:38
3
Évi Egy kedves lány várja urak hívását. +36 30 357-6011 Kaposvár
Október 5, 10:07
3
Évi Egy kedves lány várja urak hívását. +36 30 357-6011 Kaposvár
Szeptember 13, 12:03
1
Évi Egy kedves lány várja urak hívását. +36 30 357-6011 Kaposvár
Május 17, 20:28
1
Emese BEVÁLLALÓS LÁNY ÚRIEMBEREK HÍVÁSÁT VÁRJA. HELYEM EGYENLŐRE NEM BIZTOSÍTOTT KOCSIS KALANDOKAT VÁLLALOK. ISMERETLEN SZÁMOT IS FELVESZEK. PUSZI EMESE, HELYEM MEGOLDOTT +36 70 229-9442 Kaposvár pregedit1972@freemail.hu
Szerda, 07:38
2
Emese Sziasztok! Emese vagyok, bevállalós Kaposvári 38 éves lány. Saját lakásomban, diszkrét körülmények között várom kedves vendégeimet. Egész éjszakát is vállalok, kedvező áron. Rejtett számot is felveszek. Puszi Emese +36 70 239-1136 Kaposvár
Május 17, 20:28
1
Emese BEVÁLLALÓS LÁNY BY ÚRIEMBEREK HÍVÁSÁT VÁRJA. HELYEM JELENLEG NINCS AUTÓS KALANDRA VÁROM VENDÉGEIMET. HÁZHOZ KÉRÉSRE SZÍVESEN MEGYEK. ISMERETLEN SZÁMOT IS FELVESZEK. PUSZI EMESE +36 70 229-9442 Kaposvár reg.dit@gmail.com
Szeptember 25, 14:15
1
Évi Egy kedves lány várja urak hívását. +36 30 357-6011 Kaposvár
Szerda, 13:19
. Csak hölgyek! Bármilyen kívánságodat teljesítem. Hívj bizalommal. Akár párok akár több hölgy. Mindenre nyitott vagyok. Sportos fiatal vagyok, nagy szerszámmal. +36 30 259-8102 Kaposvár
Szerda, 13:19
1
Evelin Szia! Evelin vagyok, mindig vidám csaj! Velem kellemesen eltölthetsz fél, vagy egy órát! Fontos a hely NEM megoldott! Úriemberek hívását várom 50 éves korig! Számomra fontos a higiénia, és a diszkréció! Alkudozók és értetlenek kíméljenek! Aktust csak óvszerrel! Amit nem vállalok: poposex,… [-Tovább-] Szia! Evelin vagyok, mindig vidám csaj! Velem kellemesen eltölthetsz fél, vagy egy órát! Fontos a hely NEM megoldott! Úriemberek hívását várom 50 éves korig! Számomra fontos a higiénia, és a diszkréció! Alkudozók és értetlenek kíméljenek! Aktust csak óvszerrel! Amit nem vállalok: poposex, szadomazó, szerepjáték, perverzió! SOS nincs! Sms-re nem válaszolok! Puszi +36 30 421-4507 Kaposvár
Tegnap, 09:32
1
Escort Kaposvár nagyatád közt várlak autós kênyeztetêsre. csak olyanok jelentkezêsêt várom akiknek nem a külső számit csak az h mien êlvezetet kaphatnak tőlem. Kamusok ês olyanok akik az ország másik felêben êlnek kêrem ne keressenek. nagyon gyakran nem vagyok telefonon elêrhető ezêrt inkább javaslom… [-Tovább-] Kaposvár nagyatád közt várlak autós kênyeztetêsre. csak olyanok jelentkezêsêt várom akiknek nem a külső számit csak az h mien êlvezetet kaphatnak tőlem. Kamusok ês olyanok akik az ország másik felêben êlnek kêrem ne keressenek. nagyon gyakran nem vagyok telefonon elêrhető ezêrt inkább javaslom internetes megkeresêsemet emailen v viberen. sex csak gumival... +36 20 440-1905 Kaposvár petracica29@gmail.com

Kaposvári lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a kaposvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kaposvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Perilla - Újonc (30 hozzászólás) - Október 2, 13:30

 

  A Pillangó nevezetü leány volt az. Most hirdet az oldalon. Meglátogatram kb két hete. Onyan odaadással franciázik h csak na. A higéniára jobban is figyelhetne sokkal jobban. Akkor  visszajáró lennék. 

Rocker - Lelkes újonc (53 hozzászólás) - Szeptember 13, 16:43

A hölgy akinél törzsvendég vagyok, említette, hogy Anita igen jól néz ki. Kíváncsiságom által ösztökélve, több év kihagyás után, meglátogattam. Nem csalódtam benne. Tényleg jól néz ki és éppen olyan barátságos hangulatba varázsolt, mint régen. Jól éreztem magam vele.

Bubus01 - Újonc (38 hozzászólás) - Szeptember 13, 14:52

Volt valaki mostanában Anitánál? 

Perilla - Újonc (30 hozzászólás) - Szeptember 8, 08:50

Demona 20. Tegnap megbeszéltem vele a találkozót. Kedves volt minden elmondott hogy smint. Reggelre beszéltük meg. Rendem megyek. Felhivtam reggel zöld utat kaptam. Ház előtt hívom felvette mondom ilyen is ritka, de már nem tudott fogadni. Olcsó kifogás, én meg miatta tettem jókora kitérőt. Hát ennyi. Mindenki dötse el maga. Várom azért az ellenvéleményeket. 

 

Viszont régebben kb egy hónapja voltam annál a lánynál akinek rózsa tetkó van a bal mellkasán. Hát elég jó volt. Nagyon odatette magát. Azóta se elérhető. A hérdetése fent szokott lenni de nem ő veszo fel. Ezt le is beszéltem azzal aki a telót kezeli. Remélem visszatér még külhonból. Ha valaki tud róla valanit szívesen várom. 

Minden jót nektek.

laca37 - Újonc (23 hozzászólás) - Szeptember 5, 10:28

 Kösz a "gyors" válaszokat, inkább kipróbáltam.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...