Lányok Kaposvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kaposvár városból
Kaposvári lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra KAPOSVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Kedd, 14:00
2
Linet Szép napot uraim! Várom szeretettel hívásod! :) Kedves, forró lány vagyok és szeretem a szexet! ;) +36 30 630 7296 Kaposvár linetke24@gmail.com
12 órája
1
Escort Kaposvár Nagyatád közt várlak autós kênyeztetêsre. sex csak gumival. kamusok akik nem gondolják komolyan kimêljenek! +36 20 440 1905 Kaposvár petracica29@gmail.com
12 órája
1
Evelin Szia! Evelin vagyok, egy mindig vidám csaj! Velem kellemesen eltölthetsz fél, vagy egy órát! Fontos a hely NEM megoldott! Úriemberek hívását várom 50 éves korig! Számomra fontos a diszkréció, és a higiénia! Alkudozók és értetlenek kíméljenek! Aktust csak óvszerrel! Amit nem vállalok: poposex,… [-Tovább-] Szia! Evelin vagyok, egy mindig vidám csaj! Velem kellemesen eltölthetsz fél, vagy egy órát! Fontos a hely NEM megoldott! Úriemberek hívását várom 50 éves korig! Számomra fontos a diszkréció, és a higiénia! Alkudozók és értetlenek kíméljenek! Aktust csak óvszerrel! Amit nem vállalok: poposex, szadomazó, perverzió, szerepjáték! SOS nincs! Sms-re nem válaszolok! Puszi +36 30 421 4507 Kaposvár

Kaposvári lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a kaposvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kaposvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Ghostface · Lelkes újonc (62 hozzászólás) · Január 11, 12:42

Idézet:

ragadozó2 · Kvázi-tag (137 hozzászólás) · 2017. december 11. 21:53

Zoé22 Az éppen szőke.Nem kizárható,hogy a másik ugyanezen néven és évjáraton futó hölgy egy és ugyan az.Részemről ez szinte biztos.Ami önmagában még nem volna baj.Az összes többi ami vele kapcsolatos viszont igen.Nem szeretném részletezni  inkább csak feledni.Akit érdekel ezek után is menjen nyugodtan.  Nekem ha fizetne sem mennék hozzá.Én szóltam.

 

laca37 · Újonc (27 hozzászólás) · Január 11, 08:30

 

2 Zoé van és mindkettő 22 éves

Ghostface · Lelkes újonc (62 hozzászólás) · Január 10, 14:36

Ha valaki visszakeres Zoé 22 re,(fórumban): ezt neked írom tetkós pajtás, aki most regezett, olvashatja, hogy mennyire felejthetetlen élményekben volt része mindenkinek, csupa negatív.....pöcc,na csu,és sziasztok, ha valaki ír róla aki nem 2 perce regelt, ígérem hogy én meg 3 órát leszek nála, aztán beszámolok.

 

Tetkós · Újonc (1 hozzászólás) · Január 9, 20:16

Sziasztok! Ma meglátogattam Zoé 22-t, teljes mértékben hitelesek a képei. Nagyony kedves ,aranyos,elbűvölőek a szemei,minden pillanatban kivánságaimat leste,s szerintem ti sem hagyjátok ki ezeket a kellemes,csodálatos perceket,órákat! Én két óra hosszát voltam,s biztos visszatérek még! ;) 

suller · Újonc (24 hozzászólás) · Január 1, 11:22

Boldog új évet mindenkinek! 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...