English  |  Magyar
  Gyorskereső

A legnagyobb vidéki szexpartner kereső több száz hirdetéssel országszerte.
Vidéki lányok, masszázs, klubok, szexshopok.

 Regisztráció, hirdetésfeladás…   | 

LÁNYOK VESZPRÉM

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Veszprém városból
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra VESZPRÉM városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a bal oldali kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország legnagyobb és legnézettebb vidéki szexpartner oldalának!
22 találat    oldal: 1/1
Mia

27

Veszprém

Masszázs

24

Veszprém

Andi

30

Veszprém

Réka

20

Veszprém

Vivi

27

Veszprém

Anita

30

Veszprém

Nati

23

Veszprém

Jessyka

21

Veszprém

Dia

25

Veszprém

Lingam-Masszázs

40

Veszprém

Maya

24

Veszprém

Tündér Tantra

44

Veszprém

Tímea

40

Veszprém

Andi

30

Veszprém

Tina

44

Veszprém

Lilla

44

Veszprém

Rebeka

18

Veszprém

Vivien

21

Veszprém1 fénykép
Május 16, 21:22 Alex Hölgyek. Kellemes idő eltöltésére várlak. Diszkrét otthonomba. Diszkréció adott és elvárt. Kijelzett hívószámmal keress. SMS-re nem válaszolok.
Elérhető vagyok Hétfő-Péntek: 08:00-21:00-ig Hétvége megbeszélhető!
Telefonszám: +36 30 784-9190
Város: Veszprém
E-mail: alex3518@citromail.hu

3 fénykép
2015. október 15. 16:38 Liza Igényes, ápolt, kedves nő, várja hívásod! Kellemes kikapcsolódásra, egy kis masszázsra. Teljes diszkréció adott és elvárt! A hétvége megbeszélhető! Ha többre vagy kíváncsi? Csak hívj bátran! Puszi Liza! Legénybúcsút is vállalok! Telefonszám: +36 30 894-8824
Város: Veszprém
E-mail: libbenoszirom@gmail.com

2 fénykép
2013. október 31. 14:41 Masszázs Ez a masszázs rólad szól, a Te élvezetedről. Maximális figyelemről, arról, hogy ne öt percig kényeztessen valaki, hanem a reakcióidat figyelve vezessen el az élvezetig, akár egy órán át. A lingam-masszázs alatt hatszor kerülsz izgalmi állapotba és a végén *rgazmusod van a kezemtől. Potencia zavaraid vannak, vagy a korai mag*mlés okoz gondot? Ez a masszázs ebben is segít! Nem szexre vágysz, hanem csak kényeztetésre, egyszerűen csak magadra akarsz koncentrálni? Akkor neked szól ez a masszázs. Nem vállalok szexet, sem más szexuális szolgáltatást, csak masszírozok gyógy- és lingam-masszőrként! Én 40 éves vagyok. Van egy tucat lány, aki csinosabb, fiatalabb, bevállalósabb, ha többet szeretnél ennél a kényeztetésnél amit tőlem kaphatsz, akkor kérlek őket keresd! Telefonszám: +36 30 752-6364
Város: Veszprém
E-mail: gyengedkezek@gmail.com

1 fénykép
Tegnap, 09:56 . Ha kikapcsolódásra vágysz, hívj bátran. Telefonszám: +36 30 990-7646
Város: Veszprém
E-mail: peter_patkos@freemail.hu
22 találat    oldal: 1/1


VESZPRÉMI LÁNYOK FÓRUMA

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!

Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a veszprémi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.

Veszprém fórum utolsó 5 hozzászólása:

ciktor - Lelkes újonc (52 hozzászólás) írta Csütörtök, 12:01
0 0

Vivien 21 nagy csalódás nekem! Úgy áll a dolgokhoz,hogy szinte nem felel meg semmiben!Mindjárt azzal nított,hogy hogy jöttem be az épületbe,és miért a liftet használtam,miért nem gyalogoltam fel odáig!Szerinte nagyon zörög,és felfigyelnek rá!Le voltam döbbenve. Még nagyon kezdő lehet,mert ugyan kif*zettem,de elkezdett kifogásokat keresni! Végül kiderült,hogy nem is akar franciázni! Akkor elkezdte nagyon durván verni,de mondtam neki hagyja abba mert fáj! Még csodálkozott is mikor mondtam neki! Akkor ráhúzott egy gumit,és immel ámmal elkezdett franciázni! Ami szintén nagyon gyatra volt,abbahagyattam vele! És félős nem  is értem miért,én ezek ellenére is kedvesen viselkedtem vele! Nem érdemli meg! A vége az lett elegem volt belőle ,és visszakértem a pénzből abbahagyattam vele modtam nem ért ez az egész semmit ami nekem is megfelelt volna! Végül vissza adta és távoztam. Lehet,hogy később javul,de most nagyon gyatra a hozzáállása! Meg egy félős liba nekem nem jött be!

Goodness - Újonc (14 hozzászólás) írta Május 4, 13:54
0 2

Kedves Ella!

 

Igazán nincs mit, nagyon örülök, hogy a városban vagy, és igyekeztem néhány kritikai észrevételt úgy megfogalmazni, hogy az kultúrált formában jelenjen meg. Arra kérem a tisztelt Makktársakat, hogy hasonló kedvességgel álljanak Ellához, és biztos vagyok benne, hogy megfelelő minőségű vendégcsoport mellett Ő is sokkal nyitottabb és közvetlenebb lesz. Némi játékos irányítgatással pedig idővel exkluzív szintű szolgáltatóvá válhat. :)

 

Ella - Hirdető (2 hozzászólás) írta Május 4, 13:43
0 2

Kedves Goodness

 

Köszönöm a leírtakat és az észrevételeidet :-)

A "tanácsaidat" igyekezni fogok a jövőben megfogadni!

Bőröm kreolsága egy veszprémi szolinak köszönhető ;-)

 

Szép napot Mindenkinek!

 

 

Krisztian_Új - Újonc (3 hozzászólás) írta Május 4, 11:08
0 1

Nagyon köszönöm a tájékoztatást, nem is számítottam ilyen bő beszámolóra. Igazán köszi, meggondolom a csajt.

Igazából egy igazi nőt keresek, akivel igazán nagyot lehetne "alkotni". Képek alapján nagyon bejön amúgy, dea kora árulkodik,h nemn biztos,h az a "mindent bele" típus.

 

Goodness - Újonc (14 hozzászólás) írta Május 4, 08:30
1 1

Én két hete voltam nála. Ha jól értettem, minden második héten van Veszprémben. Azt írja, hogy magyar lány, de azért elég kreol. Nem tudtam megítélni, hogy magyar e vagy sem. De összességében mindegy, mert nagyon ápolt, kellemes megjelenésű, és valóban nagyon szép arcú lány. A kora biztosan reális. Kedves, kezdeményezi a beszélgetést, és mosolyog, telefonban is készséges volt. A helyszín lakótelepi sorház, (végre nem paneldzsungel!) könnyű megtalálni, parkoló közvetlenül a bejárattal szemben, ingyenes. Rózsaszálak átlagosak. A fürdő és a szoba közötti 1-2 métert viszont egy lépcsőház szerű részen kell megtenni, ami nekem tusolás után picit hűvös volt. :) De ennyi baj legyen. Senki mást nem láttam a házban és zaj sem jött sehonnan, vagyis a diszkréció teljes. Hozzáállása jó, de azért olyan odaadást és szenvedélyt nem produkál, mint egy érettebb korosztály. A kedvessége értékelendő, de azért érezni, hogy tudatos, és egy lépés távolság végig megvolt. Ettől függetlenül lelkes. A franciája kellemes volt, de néha jól jött volna egy-két tempóváltás, lassítás, gyorsítás. Ő inkább egy relatíve gyors tempóval csinálta végig. Mindent egybevetve ajánlható, de nekem fontos lenne, hogy őszintébb közvetlenséget sugározzon, amit egyébként nagyon kevés lány tud. Remélem, tudtam segíteni!

 

A téma összes hozzászólásának megtekintéséhez vagy a fórumba való beíráshoz kattintson ide!
A fórumhoz hozzászólni csak regisztrált felhasználók tudnak.

Vidéki lányok, szexpartner, szexapró, masszázs, klub és shop hirdetések egy helyen!
videkilany.hu - Vidéken a legnagyobb!