Csajok Szombathely

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szombathely városból
Szombathelyi csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZOMBATHELY városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország legnagyobb és legnézettebb vidéki szexpartner oldalának!

Vidéki lányok

Apróhirdetések

Szeptember 22, 13:20
3
Masszázs Diszkrét, igényes környezetben, lazító, érzéki masszázzsal várom Úriemberek hívását. MAGÁNSZÁMOS TELEFONT NEM FOGADOK, SMS-RE NEM VÁLASZOLOK! Ha nem fogadom a hívást, akkor elfoglalt vagyok, próbáld kicsit később. Köszönöm
A megbízhatóság adott és elvárt! Fontos a megbeszélt időpont betartása. Ha… [-Tovább-] Diszkrét, igényes környezetben, lazító, érzéki masszázzsal várom Úriemberek hívását. MAGÁNSZÁMOS TELEFONT NEM FOGADOK, SMS-RE NEM VÁLASZOLOK! Ha nem fogadom a hívást, akkor elfoglalt vagyok, próbáld kicsit később. Köszönöm
A megbízhatóság adott és elvárt! Fontos a megbeszélt időpont betartása. Ha sokat késel, vagy nem jössz el a megbeszélt időpontban és ezt nem jelzed, nincs több lehetőséged a találkozásra. Alexa
+36 20 515-9236 Szombathely
Kedd, 15:22
3
Vivike Kedves leendő vendégem! Ha szeretnél egy felejthetetlen erotikus élményben részesülni, vagy akár ellazulni masszázs variációmmal egy szép arcú csinos intelligens nővel, diszkrét és higiénikus lakásban fogadlak, 100% diszkréció adott és elvárt! Velem fogsz találkozni! Így garantáltan nem fogok sem… [-Tovább-] Kedves leendő vendégem! Ha szeretnél egy felejthetetlen erotikus élményben részesülni, vagy akár ellazulni masszázs variációmmal egy szép arcú csinos intelligens nővel, diszkrét és higiénikus lakásban fogadlak, 100% diszkréció adott és elvárt! Velem fogsz találkozni! Így garantáltan nem fogok sem Én, sem a környezetem sem csalódást okozni!

-Aktus kizárólag óvszerrel!
-Anál nincs!
Minimum fél órára, 1 órára, vagy több órára tudsz jönni, ha szeretnél!
Ha 10 percnél többet késel, sajnos nem biztos hogy tudlak fogadni!

Vivien
+36 30 779-2174 Szombathely
Szeptember 19, 10:21
3
Vivike Szia! Én egy kedves lány vagyok, aki olyan urak jelentkezését várja, aki szeretne eltölteni egy kis, vagy több időt akár autóban is pusy +36 30 241-3106 Szombathely vadmacs2016@citromail.hu

Szombathelyi csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a szombathelyi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szombathely fórum utolsó 5 hozzászólása:

MILFHUNTER - Tag (258 hozzászólás) - Tegnap, 15:15

 elég durva

 

Troy - Újonc (2 hozzászólás) - Kedd, 23:06

 

 Nem én szeretnék csak nézni, nyalni, stb. én lennék az alárendelt, nem találok senkit, és pénteken utazok vissza

MILFHUNTER - Tag (258 hozzászólás) - Kedd, 18:55

 

 arra kell egy 3. hogy nézzen titeket közben? :D

Troy - Újonc (2 hozzászólás) - Hétfő, 21:34

Csak érdeklődés szinten írok ide, remélem meghallgatásra kerülök :) A héten Szombathelyen tartozkodok, keresnék párt a környéken aki vállal cuckold szerepjátékot.

Így olyan lányt is keresnék, akinek esetleg von olyan partenere akivel együtt vállal ilyet, vagy esetleg párja. Tudom nem szokványos, de ahonnan én jövök (Berlin) elég sok szolgáltató vállal ilyen szerepjátékot.

Válaszaitok előre is köszönöm

Noémi23 - Hirdető (2 hozzászólás) - Hétfő, 10:46

Kedves Janosz! Örülök, hogy ilyen kellemes élménnyel távoztál tőlem! Remélem hamarosan újra találkozunk! Várlak!

Puszi

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...