Csajok Szombathely

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szombathely városból
Szombathelyi csajok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZOMBATHELY városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Szeptember 19, 10:21
3
Vivike Szia! Én egy kedves lány vagyok, aki olyan urak jelentkezését várja, aki szeretne eltölteni egy kis, vagy több időt akár autóban is pusy +36 30 241-3106 Szombathely vadmacs2016@citromail.hu
Péntek, 00:13
3
Zozo30 Zozo! 30 éves, igényes srác vagyok. Várom szabadidő kellemes eltöltésére.
Hölgy partneremet! Teljesen borotvált vagyok! Diszkréció elvárt 0-24-ig elérhető vagyok! Hívjatok bátran! Utazni tudok! Csajos bulikat is vállalok!
Leánybúcsú!
Termálozás szaunázás stb.! Légy ápolt én is az vagyok!… [-Tovább-] Zozo! 30 éves, igényes srác vagyok. Várom szabadidő kellemes eltöltésére.
Hölgy partneremet! Teljesen borotvált vagyok! Diszkréció elvárt 0-24-ig elérhető vagyok! Hívjatok bátran! Utazni tudok! Csajos bulikat is vállalok!
Leánybúcsú!
Termálozás szaunázás stb.! Légy ápolt én is az vagyok! Max. 50 éves korig jelentkezz! Puszi addig is!
Van viberem is, ha további képeket szeretnél hívj bátran, vagy üzenj, visszahívlak! Szám kijelzett hívást fogadok! 100%-ig magyar vagyok!
Escort!
(Férfiak kíméljenek! )
+36 30 364-1997 Szombathely
Szerda, 15:48
3
Vivike Masszázs Hellloooo!

Kedves leendő vendégem! Ha szeretnél egy felejthetetlen erotikus élményben részesülni, vagy akár ellazulni masszázsvariációmmal egy szép arcú csinos intelligens nővel, diszkrét és higiénikus lakásban fogadlak, 100% diszkréció adott és elvárt! Velem fogsz találkozni! Így garantáltan… [-Tovább-] Hellloooo!

Kedves leendő vendégem! Ha szeretnél egy felejthetetlen erotikus élményben részesülni, vagy akár ellazulni masszázsvariációmmal egy szép arcú csinos intelligens nővel, diszkrét és higiénikus lakásban fogadlak, 100% diszkréció adott és elvárt! Velem fogsz találkozni! Így garantáltan nem fogok sem Én, sem a környezetem sem csalódást okozni!
Prosztata masszázs
Lingam, csúszka
Illetve frissítő izomlazító masszázsaim közül választhatsz!

Vivien
+36 30 779-2174 Szombathely
Október 5, 07:03
3
Masszázs Diszkrét, igényes környezetben, lazító, érzéki masszázzsal várom Úriemberek hívását. MAGÁNSZÁMOS TELEFONT NEM FOGADOK, SMS-RE NEM VÁLASZOLOK! Ha nem fogadom a hívást, akkor elfoglalt vagyok, próbáld kicsit később. Köszönöm
A megbízhatóság adott és elvárt! Fontos a megbeszélt időpont betartása. Ha… [-Tovább-] Diszkrét, igényes környezetben, lazító, érzéki masszázzsal várom Úriemberek hívását. MAGÁNSZÁMOS TELEFONT NEM FOGADOK, SMS-RE NEM VÁLASZOLOK! Ha nem fogadom a hívást, akkor elfoglalt vagyok, próbáld kicsit később. Köszönöm
A megbízhatóság adott és elvárt! Fontos a megbeszélt időpont betartása. Ha sokat késel, vagy nem jössz el a megbeszélt időpontban és ezt nem jelzed, nincs több lehetőséged a találkozásra. Alexa
+36 20 515-9236 Szombathely
Csütörtök, 09:00
1
. 40-es pasi vagyok. Keresek hölgyeket 18-éves kortól egy igazi kényeztetésre. Lábujjacskáid is kényeztetem, ha szeretnéd. Akár lakásra is megyek. Diszkréció garantált +36 20 390-7570 Szombathely gezamihok@gmail.com

Szombathelyi csajok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a szombathelyi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szombathely fórum utolsó 5 hozzászólása:

VL Szerkesztőség Szombat, 07:56

Tisztelt Stier68!

 

Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható Suzyról!
Köszönjük

Castor fiber - Újonc (29 hozzászólás) - Csütörtök, 08:09

Dominica már elment ? Mondjuk én is . Nekem bejött .

Tibor53 Kedd, 10:39

 Sok olyan lány van itt aki két számmal és névvel hirdeti magát sajnos!!

 

Castor fiber - Újonc (29 hozzászólás) - Hétfő, 20:22

 Niki 32 vagy Adrienn 29+ . Ilyen vagy olyan telefonszám . Meg ez vagy az stb . Számomra sohasem bizalomgerjesztő . Az olyan lány hirdetésére aki több néven vagy több számmal vagy több hirdetéssel probálkozik meg se mozdulok . Mindekinek ezt tanácsolom . Bár ennek ellenére nem fogják abbahagyni .

 

Mukunya01 - Újonc (28 hozzászólás) - Hétfő, 19:03

 Erre én is kiváncsi lennék :) Főleg amikor a hirdető 2 akuntal hirdeti magát de más személyként pl az egyiken 19 éves szöke haj a másikon már 21éves és vörös a haja az egyik (yx) a másiknak meg (zw) a neve :D

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...