English  |  Magyar
  Gyorskereső

A legnagyobb vidéki szexpartner kereső több száz hirdetéssel országszerte.
Vidéki lányok, masszázs, klubok, szexshopok.

 Regisztráció, hirdetésfeladás…   | 

SZEXPARTNER VESZPRÉM

Vidéki szexpartnerek Veszprém városból
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Veszprém városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a bal oldali kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország legnagyobb és legnézettebb vidéki szexpartner oldalának!
22 találat    oldal: 1/1
Vanessza

22

Veszprém

Jázmin

32

Veszprém

Vanda

22

Veszprém

Rékuci

36

Veszprém

Clau És Vanda

24

Veszprém

Maya

27

Veszprém

Maryann

36

Veszprém

Andi

30

Veszprém

Mia

27

Veszprém

Anita

30

Veszprém

Zsófi

25

Veszprém

Réka

20

Veszprém

Kitty

38

Veszprém

Diána

34

Veszprém

Clau

24

Veszprém

Mia

27

Veszprém

Mira

31

Veszprém

Maya

24

Veszprém

Lilla

44

Veszprém

Vivien

31

Veszprém

Andi

30

Veszprém

Mia

27

Veszprém

22 találat    oldal: 1/1


VESZPRÉMI SZEXPARTNEREK FÓRUMA

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!

Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a veszprémi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.

Veszprém fórum utolsó 5 hozzászólása:

Goodness - Újonc (14 hozzászólás) írta Május 4, 13:54
0 2

Kedves Ella!

 

Igazán nincs mit, nagyon örülök, hogy a városban vagy, és igyekeztem néhány kritikai észrevételt úgy megfogalmazni, hogy az kultúrált formában jelenjen meg. Arra kérem a tisztelt Makktársakat, hogy hasonló kedvességgel álljanak Ellához, és biztos vagyok benne, hogy megfelelő minőségű vendégcsoport mellett Ő is sokkal nyitottabb és közvetlenebb lesz. Némi játékos irányítgatással pedig idővel exkluzív szintű szolgáltatóvá válhat. :)

 

Ella - Hirdető (2 hozzászólás) írta Május 4, 13:43
0 2

Kedves Goodness

 

Köszönöm a leírtakat és az észrevételeidet :-)

A "tanácsaidat" igyekezni fogok a jövőben megfogadni!

Bőröm kreolsága egy veszprémi szolinak köszönhető ;-)

 

Szép napot Mindenkinek!

 

 

Krisztian_Új - Újonc (3 hozzászólás) írta Május 4, 11:08
0 1

Nagyon köszönöm a tájékoztatást, nem is számítottam ilyen bő beszámolóra. Igazán köszi, meggondolom a csajt.

Igazából egy igazi nőt keresek, akivel igazán nagyot lehetne "alkotni". Képek alapján nagyon bejön amúgy, dea kora árulkodik,h nemn biztos,h az a "mindent bele" típus.

 

Goodness - Újonc (14 hozzászólás) írta Május 4, 08:30
1 1

Én két hete voltam nála. Ha jól értettem, minden második héten van Veszprémben. Azt írja, hogy magyar lány, de azért elég kreol. Nem tudtam megítélni, hogy magyar e vagy sem. De összességében mindegy, mert nagyon ápolt, kellemes megjelenésű, és valóban nagyon szép arcú lány. A kora biztosan reális. Kedves, kezdeményezi a beszélgetést, és mosolyog, telefonban is készséges volt. A helyszín lakótelepi sorház, (végre nem paneldzsungel!) könnyű megtalálni, parkoló közvetlenül a bejárattal szemben, ingyenes. Rózsaszálak átlagosak. A fürdő és a szoba közötti 1-2 métert viszont egy lépcsőház szerű részen kell megtenni, ami nekem tusolás után picit hűvös volt. :) De ennyi baj legyen. Senki mást nem láttam a házban és zaj sem jött sehonnan, vagyis a diszkréció teljes. Hozzáállása jó, de azért olyan odaadást és szenvedélyt nem produkál, mint egy érettebb korosztály. A kedvessége értékelendő, de azért érezni, hogy tudatos, és egy lépés távolság végig megvolt. Ettől függetlenül lelkes. A franciája kellemes volt, de néha jól jött volna egy-két tempóváltás, lassítás, gyorsítás. Ő inkább egy relatíve gyors tempóval csinálta végig. Mindent egybevetve ajánlható, de nekem fontos lenne, hogy őszintébb közvetlenséget sugározzon, amit egyébként nagyon kevés lány tud. Remélem, tudtam segíteni!

 

Krisztian_Új - Újonc (3 hozzászólás) írta Május 2, 15:50
0 1

Szevasztok!

 

Ella (19)-nél volt már valaki? Tapasztalat?

 

A téma összes hozzászólásának megtekintéséhez vagy a fórumba való beíráshoz kattintson ide!
A fórumhoz hozzászólni csak regisztrált felhasználók tudnak.

Vidéki lányok, szexpartner, szexapró, masszázs, klub és shop hirdetések egy helyen!
videkilany.hu - Vidéken a legnagyobb!