English  |  Magyar
  Gyorskereső

A legnagyobb vidéki szexpartner kereső több száz hirdetéssel országszerte.
Vidéki lányok, masszázs, klubok, szexshopok.

 Regisztráció, hirdetésfeladás…   | 

SZEXPARTNER VESZPRÉM

Vidéki szexpartnerek Veszprém városból
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Veszprém városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a bal oldali kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország legnagyobb és legnézettebb vidéki szexpartner oldalának!
13 találat    oldal: 1/1
Szandika

23

Veszprém

Lora

19

Veszprém

Kata

25

Veszprém

Dóri

27

Veszprém

Anita

29

Veszprém

Léda

36

Veszprém

Linda

36

Veszprém

Jacklyn

28

Veszprém

Lilla

44

Veszprém

Tiffany

27

Veszprém

Kinga

44

Veszprém

Dóri

33

Veszprém

Kata

34

Veszprém

13 találat    oldal: 1/1


VESZPRÉMI SZEXPARTNEREK FÓRUMA

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!

Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a veszprémi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.

Veszprém fórum utolsó 5 hozzászólása:

gigantika - Újonc (1 hozzászólás) írta Tegnap, 23:27
A hozzászólás elbírálás alatt.
viverra - Újonc (1 hozzászólás) írta Március 21, 17:18
0 0

Nemrég voltam Masszázs 24-nél. Intim masszázst kértem, most nem akarok mindent részletesen leírni, de csak pozitív dolgot tapasztaltam. A hölgy nagyon figyelmes, jól ment a kommunikáció, könnyű megtalálni vele a közös hangot. Egy élmény volt.

 

grizli - Újonc (1 hozzászólás) írta Március 20, 06:49
0 0

Sziasztok. Uj vagyok itt. es azt szeretnem meg kerdezni toletek, hogy valakinek tapasztalalta van Masszazs 24 vagy Massz 24 rol. Elore is koszonom. Akar privatban is johet.

duracellNyuszi - Hirdető (19 hozzászólás) írta Március 13, 12:07
2 1

Igen pontosan az alakomra írtam ezt,mivel tegnap volt ilyen, hogy jött a kis fiatal srác és közli velem,hogy ő vékony csajt keres!. Kérdeztem tőle,hogy hol láttad mondta hogy itt. Jó mondtam neki neharagudj,de nem olvastad illetve nem nézted a fotóim,azt mondta de látta de előbb megszerettelek volna nézni élőben. Mondtam neki,te a boltba sem mehetsz be úgy hogy felbontod pl energia italt megkóstolod és utána veszed meg. Azt mondta hogy de ő még a boltba is így megy be az igen mondtam. De nem vagyok hülye lány. És elküldtem. Különben meg látom az embereken az első perctől hogy akar-e maradni vagy sem!...

 

zs1987 - Tag (274 hozzászólás) írta Március 12, 22:23
1 0

Ebben nagyon igazad van, nekem is az a gyanúm, hogy sokan csak a képeket nézegetik és nemhogy a bemutatkozásokat nem olvassák el, de még valószínűleg többen a lánynak a magasságát/súlyát se nézik meg.

A te esetedben gondolom, hogy mire céloztál, csak direkt nem akartad ide leírni, hogy olvassák el azok, akik kíváncsiak. :D

 

A téma összes hozzászólásának megtekintéséhez vagy a fórumba való beíráshoz kattintson ide!
A fórumhoz hozzászólni csak regisztrált felhasználók tudnak.

Vidéki lányok, szexpartner, szexapró, masszázs, klub és shop hirdetések egy helyen!
videkilany.hu - Vidéken a legnagyobb!