Lányok Nagykanizsa

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Nagykanizsa városból
Nagykanizsai lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra NAGYKANIZSA városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

1 órája
1
Szimike szia Szimike vagyok hosszú vörös hajam van 90b a cicim 65 kg 165 cm vagyok vállalok szex francia popószex vibrátoros játék és még sok mást hívj csak bátran tőlem megkapod amire vágysz igényes otthonomban diszkréten fogadlak parkolás ingyenes puszika +36 30 523-2008 Nagykanizsa szimike11@citromail.hu

Nagykanizsai lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nagykanizsai hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nagykanizsa fórum utolsó 5 hozzászólása:

Bond45 - Újonc (2 hozzászólás) - Október 5, 11:23

Üdvözletem Mindenkinek! Zsani (30)-ról tud-e valaki? Nem látni a hirdetését. Visszavonult,vagy mit lehet tudni vele kapcsolatban? *** moderálva *** is jöhet a válasz,ha valaki tudja!!! Köszönöm szépen előre is!!!

89765312 - Hirdető (29 hozzászólás) - Október 5, 07:47

 Helo!  na itt álj le. Értem a célzást,de semmi közöd hozzá miért változtattam nevet! nem vagy nekem senkim hogy meg magyarázzam!. A másik fele a dolognak,hogy volt okom nevet változtatni. a varos váltásról meg csak annyit,hogy még a jó szlgáltatókat is meg unják és mindig az újjakat keresik.! Ezt neked el kell mondani,hisz elméletileg férfi vagy a neved alapján. Ja (FIATAL) értem. Nagyon fiatal lehetsz ha ezt el kell magyarázni! Na Kvázi hiába vagyok igazán jó szolgáltató néha megeshet,hogy a vissza járó vendégek is újjat keresnek. Hanem érted kérdezz! Ne támadj!. ez olyan mint a hűtlenség!!.  megunom a pasim/nőm és keresek valami ujjat. Ui.: Mielőtt írsz rendesen fogalmazd meg a mondani valódat,mert enyhén félre érthető!

 

fiatalsrác325 - Újonc (10 hozzászólás) - Október 4, 21:01

Szia !

 

 Másik dolog meg az ha valaki minőségi szolgáltatást nyújt annak nem kellene minden héten más néven és helyen lennie.

89765312 - Hirdető (29 hozzászólás) - Október 4, 18:08

 

 Érdekes,ez a helyzet mivel én sem megyek ***moderálva*** és mégis sokan jönnek hozzám!. nem értem ezt,ellenkező esetben egész nap hivogatnak?

Johnny Rock - Kvázi-tag (141 hozzászólás) - Október 4, 14:18

 Ez igaz, de azert vannak lelektani hatarok amiket nem jo tullepni,

ellenkezo esetben egesz nap csak hivogatnak, de 500-bol egy ember megy el azokhoz akik ilyen magas *rat szabnak.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...