| A legnagyobb vidéki szexpartner kereső több száz hirdetéssel országszerte. Vidéki lányok, masszázs, klubok, szexshopok. |
Üdvözöljük a videkilany.hu oldalán!
Az oldal felnőtteknek szánt tartalommal rendelkezik.
Megtekintése csak 18 éven felülieknek engedélyezett!
| Kizárólag 18 éven felülieknek Felnőtt tartalom |
![]() |
![]() |
:: Vidékilány már mobilon is! m.videkilany.hu ::
csökkentett funkcionalitású verzió, hirdetésfeladásra nem alkalmas
|
||||||
BESZÉLGESSÜNK...Indítva: 2010.02.25. 12:32, 9676 hozzászólás
Gróf Kurátor
- Őstag (2187 hozzászólás) írta Február 22, 23:50
Most már mindenki levelekről beszél: a vótergét ügyirat feelingje van a levegőben. :-)) Igazából nem tudom, hogy honnan kellene pontosan minden részletre kiterjedően tudnom mások leveleiről..pláne ha nem is érdekel?
Pál-Pusztai
- Őstag (796 hozzászólás) írta Február 22, 23:48
Pál-Pusztai
- Őstag (796 hozzászólás) írta Február 22, 23:46
Te Vagy az Isten legjobb és legszebb báránya! :) Amen! XD
Pál-Pusztai
- Őstag (796 hozzászólás) írta Február 22, 23:45
Minden rendben van, nem én játszottam el a nagyhalált. Azt, hogy mi történt a háttérben azt Te tudod a legjobban, hisz FŐmotor vagy itt! :) Azt tudhatod, nem kavarok a háttérben, én nem küldözgetek leveleket.
Gróf Kurátor
- Őstag (2187 hozzászólás) írta Február 22, 23:41
Tőlem senki ne tartson. :-)
Gróf Kurátor
- Őstag (2187 hozzászólás) írta Február 22, 23:38
Azt nem tudhatom, hogy mi történt a háttérben, de ennyire felrántva és ennyire kárörvendőnek soha nem láttalak!? ..vagy minden rendben van?
QCpassed
- Őstag (1832 hozzászólás) írta Február 22, 23:37
QCpassed
- Őstag (1832 hozzászólás) írta Február 22, 23:36
Szerintem ez téged nem érint; én is leveleztem vele, amiket továbbküldött a nemesembernek.
Pál-Pusztai
- Őstag (796 hozzászólás) írta Február 22, 23:35
Egyszerű a válasz, szereti kavarni a lekvárt. Azt szeretné, ha legalább itt lehetne a központban és Mindenki Őt figyelné, mint kódus a morzsát! Mindent megtesz ezért és mindenre hajlandó, ha az élet nem sikerült, legalább a klaviatúra pörögjön!? :)
Gróf Kurátor
- Őstag (2187 hozzászólás) írta Február 22, 23:29
A kérdésekre soha nem kapunk választ: az életben nincs igazi kérdés és amikor a kérdések valóban elpárolognak, no akkor jönnek a válaszok. Az életben csak válaszok vannak!
Pál-Pusztai
- Őstag (796 hozzászólás) írta Február 22, 23:26
Pál-Pusztai
- Őstag (796 hozzászólás) írta Február 22, 23:25
Gróf Kurátor
- Őstag (2187 hozzászólás) írta Február 22, 23:25
..még csak nem is modellezed le Magadnak, hogy mi van akkor amikor két tükör ül le egymással szemben és beszélgetnek? :)
QCpassed
- Őstag (1832 hozzászólás) írta Február 22, 23:23
Helló Tükör Igazából azt nem tudom, hogy nektek mi bajotok van egymással, de ha adós vagy, akkor fizess :-) Én továbbra is csak azt szajkózom, mint a pereces: miért küldte át a leveleket? Hátha egyszer erre is kapok választ. Üdv
Gróf Kurátor
- Őstag (2187 hozzászólás) írta Február 22, 23:19
Welcome! Ezeket a "felsorolásokat" kilóméter hosszan lehetne még szedegetni! De az olvasása közben valamiért inkább éreztem a 'Szolgáltatói szféra kellemesebbé tételét, mint sem az "Úriember" jelző dícső fényét!? Gyerekek? Valaki tényleg elhiszi, hogy valódi úriemberek lehetünk, csak mert ezt vagy azt nem mondunk, nem teszünk? :( Igazi Úriember kerülhet ilyen felemás helyekre, ha pedig kerül, akkor áll e még a megállapítás rá? Az is figyelemre méltó, hogy a mondatok "nem"-el kezdődnek..! Szomorú, hogy az ember mennyire elkutyulódott szépen lassan, alapvetőnek hitt szavakat kell újra meg újra definiálnia, hogy megértesse magát a másikkal. A felsorolt viselkedés, magatartás kérdőjelezése miatt le van esve az állam, szerintem amelyik partner számára ez nem természetes, azon ez látszik is és itt van a vendéglátó felelőssége, hogy kit enged be a duglakkjába!??
Pál-Pusztai
- Őstag (796 hozzászólás) írta Február 22, 23:04
Zdrasztvujtye! XD Na ezért léptem be a képbe, mint tükör. Amit oszt visszakapja, néha kamattal! Még mindig az adósa vagyok! :)
Ditke(Edit)
- Hirdető (49 hozzászólás) írta Február 22, 22:29
Szia Császár:)
Köszönöm kérdésed...elvagyok mint a befőtt...tartósítva:) Te hogy vagy,mi újság veled? Régen láttál,mert igyekszem minimálisra korlátozni részvételemet a fórumon.
QCpassed
- Őstag (1832 hozzászólás) írta Február 22, 21:43
Helló Igen. Csak te olyan jámbor lélek vagy, hogy az ominózus HSZ után is beírtad, hogy nem tudsz rá haragudni, stb. stb. Én nem vagyok ilyen. Itt nem a haragról van szó, csak nálam az volt az a határ, ahonnan már nem tudok jópofizva visszalépni. Igaz, hogy a nemesemberrel hetekig-hónapokig gyepáltuk egymást, de eltekintve pár oda nem illő lépéstől ez "kellemes" kikapcsolódás és agytorna volt. Abban az időben még ő is ellene volt, aztán hirtelen a legnagyobb haver lett. De ha az ellenségem ellensége a barátom-féle nézőpontot nézem, én akkor sem értem, hogy hogy illek bele a képbe: nem ellenség voltam, csak egy félig-meddig idegen valaki, akivel már nincs mit beszélnie. Te meg pláne ok nélkül kaptál egy nagy maflást. Üdv
pircsi
- Hirdető (876 hozzászólás) írta Február 22, 20:57
Szia!! Te is ugy érzed,ahogy én??Furcsán kurtán elárulva??
QCpassed
- Őstag (1832 hozzászólás) írta Február 22, 20:17
Nincs válasz. Más. Mivel én nem vagyok híve az SMS-partiknak, ezért itt reagálok a délelőtti üzenetre. Részemről itt nem egy bizonyos szintre való lesüllyedésről van szó, hanem egyszerűen arról, hogy mikor befejeztük a haverkodást, te gyorsan elkezdtél más net-cimbi után nézni. Még Ilko is jó lett volna hirtelen, de ő visszadobta a labdát. És ekkor újra megtaláltad a nemesember személyében az aktuális havert, akinek úgy érezted, hogy el kell küldeni a leveleket. Mivel akkor még meglehetősen erős ellentét volt köztünk, ezt a békát ezért nem tudom lenyelni. A többi dolog (hadd ne soroljam) már csak hab volt a tortán, és megmutatta, hogy egyáltalán nem vagy korrekt játékos és partner. Viszont azt se feledd, hogy én soha nem kértem tőled, hogy segíts a nemesembert "osztani".
|
|
|||||